Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Szia Csocoovb!
    Kérlek 1oldallal lapoz vissza! Tegnap egész délután erről leveleztem. Veled kezdtem, majd Tamás volt az utolsó aki segített!!
    Köszönném, ha linket adnál!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.1.17
  2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

3. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

4. -hoci-

-hoci- Járnitanuló

Sziasztok.

A piacon észleltem egy hibát. Azt mutatja, hogy van pl: sivatag hajója 2 ajánlat, belépek s csak 1 db eladó van. Ugyan ez a hiba pl: mumiateve, cirkuszi majom, maja majom .... stb. Észlelhető, a termékeknél is. -hoci-ID: 11402408

5. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

6. -hoci-

-hoci- Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a választ.További szép napot.

7. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kedves Csocso!
    Várnám javaslatod arra az esetre, ha mindezek megtörténtek és a probléma még mindig fent áll.
    Mindegy melyik böngésző ugyanúgy nem használható a csibeszoba. Akadozik az egész: perces késéssel fogja fel az ajándék és üzenetküldést, ha nagy nehezen eljutok odáig, hogy bejutok.
    Köszönettel!

Sonche, Farmer*54 és mebajah kedveli ezt.
  8. Csocsoovb

Szia!

A javaslatok arra vonatkoztak, amikor a csibék egyáltalán nem jelentek meg, illetve az ajándék nem volt elküldhető.
    A csibeszobában való ténykedés most valóban lassú, ezt nem tudjuk kikerülni. A probléma jelezve lett az illetékesek irányába.

Kukackukac kedveli ezt.
  9. adri200270

adri200270 Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem egy olyan próblémám lenne,hogy a piacon mutatja az árut pl:tenyész állatoknál,tápnál és mikor rákattintok nincs árú.utána néznétek?!köszönöm adri200270

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A piaci kínálatoknál előfordulnak hibás megjelenítések.
    Néha a belső, további oldalakon már láthatók ajánlatok.

A hibajelzés eljutott a központba, várjuk a megoldást. Időpont erre vonatkozóan (megoldásra) nincs sajnos.

HéricsBáró és -Encyberama- kedveli ezt.
  11. adri200270

adri200270 Fórum-zöldfülű

Szia,csak az a próbléma zavaró ha szeretnék eladni valamit nem látom az árú árát sem így felkínálni sem tudom az árumat mert nem látom az eladó árujának értékét :( Köszönöm

12. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Van már valami információ azon kívül hogy a központ tud a napok óta tartó csibeszoba problémáról, mikorra várható a megszokott normális müködés?

13. mamarygen

Szia!

Nehézkesen, de működik a csibeszoba.
    Többen is írták, mi is azt javasoljuk, hogy másik területre lépve onnan használjuk a csibeszobás felületet. Időben lehet csúszás, nem azonnal megy el a levél, az ajándék.
    Ezek áthidaló megoldások, amíg a javítás megszületik.(Továbbítottuk a gondot a központba!)

Nincs információnk a helyreállítás idejéről.

14. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!

Megtudnátok nekem mondani miért tünt el az eventóra a farmomról meg a gazdaköriből a feladat?Mindenhol azt olvastam 4.-én lesz vége az eventnek.

15. mamarygen

Szia!

Amennyiben teljesítetted az eventet, ezek a jelzések már nem "hordoznak" számodra információt. :)

A gazdakörben a befejezett feladatok között megtalálod az event ideje alatt a feladatsort. Ez a gazdakörben szűréssel láthatóvá tehető. A "kipipált" ikonra kell kattintanod a lenyíló opciók közül a gazdaköri ablakban.

mebajah és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. golcsika

golcsika Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséged:)
    Alap lúdólra próbáltam kitenni,(ahogy eddig mindig)mert nem tudtam,hogy kaptam az eventek során nyert titokólakban egy egybe épített ólfejlesztést:))
    Így töröltem az alapólat és síkerrel jártam...Köszönöm

mebajah kedveli ezt.
  17. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Köszönöm szépen a válaszod.:):)

18. GreenmesteRbá

GreenmesteRbá Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kész az event és csak az alap kitehető van meg , a fejlesztéseket nem találom, hogy egymásra tegyem, hol van????

Megtaláltam ! Más néven volt
    köszi!

19. mamarygen

Szia!
    Ezt/ezeket a fejlesztéseket keresd a váza ikon alatt!
    Nagyobb bumm ( dekor elem fejlesztései, önmagában nem tehető ki!!! )
    4 db fejlesztés szerezhető a feladatsorban

Mindegyik fejlesztés más-más nevet kap, ahogyan az alapra rakjuk. Várni kell, hogy a "függöny mögött" megtörténjen az átváltás. :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-bumm.14627/#post-628137

20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia!
    A csibeszobában már napok óta csak üres tojások látszanak,
    hiába minden... trükközni kell, hogy végre lássam a csibéimet.
    Megnéznétek, kérlek!

vampire_hunter kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.