Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csopke11

csopke11 Fórum-zöldfülű

Bocsánat,elfelejtettem.:) ID:29387792

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia Pisztácia fát kaptál , ott vár a menüben ha hozzáférésed lesz a szigethez , használhatod .

3. rohonczi

rohonczi Aktív író

Sziasztok !
    A fás válogatásnál berakom a fákat , de a mennyit szeretnél megrendelni marad szürke.
    Mit csinálok rosszul, miért inaktív??
    Farmaranyam biztosan van!

4. Angyalszárny

Szia ! Kaptál 4 db akébiát, 1 szokotrai sárkányt, és 1 lilaakácot. Jegenyefenyőt nem.

csopke11 kedveli ezt.
  5. Angyalszárny

Kiválasztottál 8 db fát ? az első csoportból 5 a másodikból 2 a harmadikból 1 db-ot ?

6. rohonczi

rohonczi Aktív író

Igen, de nem tudom aktiválni mert szürke marad !

7. Angyalszárny

Kérlek adj meg ID számot .
    - egy vásárlás indításához 5 Farmaranyra van szükséged !

8. rohonczi

rohonczi Aktív író

Egy kis gyakorlással megoldódott !!
    Valamit elbénáztam !!
    Köszi a segítséget !!

Angyalszárny kedveli ezt.
  9. péteriágnes

péteriágnes Haladó

sziasztok!Segítség kellene.Nem vagyok szőke-ezt hozzá teszem.Biztos nem én vagyok az egyedüli akinek tele van a raktára olyan kitehetőkkel amiket nem tudok már kitenni.Találok "Nagy bumm" feliratot ..4db-ot.Ehhez volt felhősor?Tehát én oda nem raktam egymásra a fejlesztéseket?Köszi a segítséget!Ági

10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A szilveszteri event kitehetőjének a fejlesztései. Részletek a szilveszteri event ismertetőjében.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Csak szeretném megkérdezni, mivel mióta megjelent az új mesterségek völgye azóta a régi is megmaradt, mi ilyenkor a teendő, mertén a régit nem tudom eltüntetni, probáltam, de nem sikerült!

12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Az első blikkre én is majdnem így jártam, de rájöttem, hol rongáltam el !xD

13. péteriágnes

péteriágnes Haladó

És mi van akkor ha -végigcsináltam a feladatsort!!-az alap tüzijátékot sehol de sehol nem találom?

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezen a linken beazonosíthatod a kitehetőket.
    Figyelj arra, milyen tp értéket mutatnak a kihelyezés során.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-bumm.14627/#post-628137

Amennyiben nem sikerül a kipakolás, mert minden tárgyat megmozgatva sem találod, nem tetted a felhősor valamelyikére sem,
    az eltűnt tárgyak segítségkérő topicjába jegyezd le a gondodat az első hozzászólásban kért információkkal.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

15. péteriágnes

péteriágnes Haladó

köszi írtam...

megtaláltam a kis ravaszt!!

16. csopke11

csopke11 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!Akkor ezt nagyon benéztem.:)
    De a többi sem volt.:D
    Szép napot! :)

17. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

sziasztok! valamikor nemrég (talán a múlt héten) vásároltam akciósan egy tyúktojást, és egy varjúfát. Nem tettem még ki őket, de a farmaranyaimból le lett vonva. Viszont most sehol nem találom őket. Korábban is vettem már, de gondoltam még egyet-egyet beszerzek. Tuti nem raktam ki őket, amik a farmon vannak, azok régiek. Hol keressem őket? A váza alatt nincsenek.
    a nevem friendsheep id: 12615668 Köszönöm

18. Angyalszárny

Szia !
    Kérlek nézz körül alaposan írd be a menü keresőjébe a keresett tárgy nevét jobb felső sarok . Ha nincs meg jelezd újra . Köszönöm az együttműködésed .

19. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

Köszönöm a gyors reakciót! Megnéztem, de sehol. Néztem a bahamás földeknél, meg a többi helyen is, sehol. :(

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Varjúfád a főfarmon és szédült szántódon van 1-1.
    Tyúktojásod pedig a menüdben megtalálható. Kérlek, amikor megnyitod a menüdet, a szűrőt állítsd a "mind" kategóriára. Jobb fent található egy kereső mező, az is segítségedre lehet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.