Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

köszönöm! A tyúktojás eddig nem volt ott a menüben, vagy baromian elbújt. Se görgetve, se beírva nem adta ki a "mind" kategóriára. De köszönöm, hogy segítettél megtalálni. A varjúfáim viszont nagyon régóta ott vannak a mezőkön, minden mezőn egy-egy darab. Ehhez vettem még egyet, amit még nem raktam ki, és nincs is a menüben se. Ezt az egyet keresem.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ránéztem arra is, szintén a menüdben megtalálható egy, a másik kettőn kívül ami területen van kint.

3. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

köszönöm

4. ayala66

ayala66 Junior szaki

Sziasztok! Légyszi nézzetek utána, nem találom a menüben az akébia fámat. Köszi: ayala66 ID12363147

5. |Tamás|

Szia!

Ott van pedig a menüdben.

• Bahamán kerested?
    • Menüt átállítottad a mind kategóriára?
    • Ötlevelű akébiafa a hivatalos neve, így nézted?

6. ayala66

ayala66 Junior szaki

Basszus, ezt benéztem :) Köszi! A farmon kerestem, nem a bahán. :)

Utoljára szerkesztett: 18.1.17
  7. Renna280

Renna280 Utánpótlás-írogató

Szia! Tegnap 3 kört csináltam a fás válogatásból, ami l5 FA. A rendszer le is vonta, viszont most vettem észre , hogy a megmaradt FA.eltünt. Légy szi. nézz már utána. Renna280 ID. 38820057 A választ előre is köszönöm.

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

December óta 15 aranyad volt.
    Most elköltöttél 3x5=15 aranyat - nem is kellett, hogy maradjon.

9. rutimagdi

rutimagdi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudna-e valaki segíteni abban, hogy tudom a farmot a táblagépen játszani, most vettem és nem fut, a Flash Playerrel van gondja. Mit és honnan kellene letöltenem. Köszönöm a segítséget előre is. Gazda: rutimagdiID: 9934849

10. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

A Fás válogatás keretén belül, tegnapelőtt kaptam többek között 4 db. Kaukázusi hólyagfát is 8)...
    Most, amikor ki akarom őket helyezni, hát... egy darab sincs a menümben... :p !!!
    Előre is köszönöm ha "
    vissza juttatjátok" ezeket a még egyelőre értékes fákat !!! -.-
    Még egy aprócska kérdés: hogyan tűnhetnek el bizonyos dolgok a menüből ??? :eek: És természetesen mielőtt írtam Nektek, előtte legalább tízszer ellenőriztem hogy időközben nem kerültek-e elő ;)!!!
    Mert az az igazság hogyha nem
    rajtam történik, el sem hiszem !!! :wuerg:
    További szépeket... ;)...

11. |Tamás|

Szia!

Okoskészülékekről szóló tájékoztatónkat itt tudod elolvasni

12. |Tamás|

Szia!

Nem szokott eltűnni semmi. Menüt a "mind" kategóriára állítottad? Kereső mezőbe beírtad a nevét? Bahamán vagy a farmon kerested? (farmos)
    Ellenőrzéshez sajnos nem adtál meg információkat, így megnézni nem tudjuk számodra.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. babo0810

babo0810 Aktív író

szia nem tudom tudsz segiteni 9 óra 29 perckor vásároltam 762 ft farmaranyat 115 öt ez idáig nem kaptam meg máskor nem volt probléma az ID:15518191 KÖSZI HA TUDSZ SEGITENI lehet fuccsba ment a pénzem mert nem láttam semmi problémát kiirva

14. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia !
    Kérlek a farmaranyas problémát a suportnak jelezd ! Ott tudnak számodra megnyugtató választ adni .

15. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

Sajnos a 4, azaz négy darab Kaukázusi hólyagfa még nem került elő -.-; aztán munkahely ;), és ezért nem válaszoltam hamarabb...:).

emocy91 ID: 5.467.318

Előre is köszönöm ha vissza adjátok a fáimat !!!

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ebben a fás válogatás akcióban nem kaptál kaukázusi hólyagfákat!!

Valamit elnézhettél.

A mostani akciót megelőzően kaptál egy ilyen fát (novemberben), az a főfarmodon termel.

Az általam írt adatokat az ellenőrzés tárta fel ...

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

mamarygen !!!

Ne viccelj velem, mert csaló nem vagyok !!!

Igenis kaptam 4 db. Kaukázusi hólyagfát, csak veletek szemben nem tudom bebizonyítani az igazamat !!!

A jövőre nézve mégis tanulságos az eset nekem.....

Csak mint
    érdekességet írom le, hogy a farmon az Aranyesők megvannak.... A Bahán is Kesu, Szantál, Durián, Szokotrai, Akébia, több

darab is mind
    megvannak, csak az említett fák hiányoznak !!!

Kérek egy kivonatot hogy mire is ment el a farmaranyam !!!

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Nem légből kapott információt közöltem a posztomban ... ezt értsd meg, kérlek!

Részletes kimutatást a játék supportján kell kérjél!.. Ők a jogosultak ilyen összesítés megadására.
    Válaszd az általános kérdések témát, amikor írsz a supportra.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sajnos nagyot csalódtam bennetek :p >:(...
    Biztos én voltam a buta hogy rögtön nem raktam ki őket :oops:...
    Hidd el mamarygen most is előttem van a fás menü a négy Kaukázusival >:(...
    De gondolom hogy másnak nagyobb szüksége lehetett rá... -.-...
    Nem mostanában lesz, amikor még farmaranyat költök
    elillanó titokzatosokra :eek:...!!!

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A tisztánlátás végett : ma 22 indítást csináltál, tegnap 10 darabot.

Tegnap lett sorrendben : sárkányfa, jegenyefenyő, kesu, lilaakác, jegenyefenyő, kesu, sárkányfa, jegenyefenyő, sárkányfa, jegenyefenyő

Ma sorrendben : akébia, akébia, sárkányfa, akébia, aranylevél, aranylevél, lilaakác, kesu, aranylevél, aranylevél, durián, lilaakác, szantál, durián, kesu, aranylevél, lilaakác, durián, aranylevél, kesu, szantál, lilaakác.

Ismételten közlöm : jelen akció alkalmával nem szereztél kakukázusi hólyagfát!

Másodperc pontosságú egyéni logodért fáradj a supportra :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Amit a faválogatás adott, megkaptad rendben.
    Amit nem adott, azt nem is kaphattál!
    Senkinek nincs szüksége a te dolgaidra, még a feltételezés is sértő már nem haragudj...........

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.