Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Ma nem vettem egy fát sem Nildia !!!

Nem is a fa hiánya bánt, hisz mindketten nagyon jól tudjuk hogy félév, és semmit sem ér....

Jelen beszélgetésünkben az a legbántóbb hogy ilyen dolog megtörténhet.... és evidens hogy ha elismeritek a tévedést, hát az nem vetne

jó fényt rátok.....

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Még egy kérdés : mennyi farmra van bejárásod???
    Az ellenőrzés az általad megadott farm logja.
    Én tévedtem egy napot - a vásárlások 17-én és 18-án történtek.
    Ma pedig 19 van. Ebben az egyben tévedtem, a felsorolásban nem. Ezeket a fákat kaptad, összesen 32 darabot. 10-et 17-én, 22-t pedig 18-án.
    17-én este 8 körül vásároltál, 18-án pedig 15:40 körül.
    És elismerem a tévedésemet, hogy elnéztem egy napot! De azt továbbra is tartom, nem kaptál kaukázusi hólyagfát egy darabot sem!

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

A kedves játékosnak veletek szemben soha nem lesz igaza.... akkor sem ha igaza van, és ez a legrosszabb, hidd el Nildia........

Megnyugtatásképpen: a témát lezártam és a négy fámnak búcsút intettem;.... ez van sajnos......!!!!!

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Ne haragudj, én nem zártam le.
    Nem fogok asszisztálni ahhoz, hogy a moderátor munkánkat lejárasd!
    Nem kaptál ilyen fát, nemhogy négyet, de egyet sem!
    A farmod másodperc alapú logja rendelkezésedre áll, fáradj el érte a supportra.
    Az adatmennyiség nagysága nem teszi lehetővé a fórumon való közlést, nincs elegendő kapacitás.
    Az adatokat mail-ben tudod megkapni.
    Mindenkinek a valós adatokat adjuk, ami a farmjuk adatlapján van.
    Az, hogy te a válogatásokba betetted, hogy kapni szeretnél, egyáltalán nem egyenértékű azzal, hogy kaptál is.
    Az, hoyg ott a válogatásoknál látszik a képe, nem jelenti azt, hogy meg is kaptad!
    Amit kaptál, felugró ablakban mutatkozik.
    Nem, nem kaptál, bármennyire is szeretted volna, nem kaptál.
    A moderátorok nem légbőlkapott információkat szolgáltatnak, sohasem!
    A farmok adatlapját közöljük, azok pedig tények!

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ezen kívül almafád lehet és tyúkólad. Oktató feladatot megcsináltad vagy átugortad?

6. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Nildia, Ti mindent tudtok...;)...

Akkor minden bizonnyal azt is tudjátok hogy 180 farmaranyat költöttem fákra - megjegyzem hogy nem nagy összeg - !!!

Ha a 180-at osztjuk 5-el, akkor bizony 36 lesz az eredmény :D...

Te 32 darab fáról beszéltél, az idáig stimmel 8)..., de hol van a maradék négy, milyen fa lett belőle ??? !!!

7. |Tamás|

Szia!

Engedd meg, hogy kolléganőm távollétében válaszoljak helyette.
    Ránéztem a farmaranyad költésedre, és 32X szerepel a -5 FA.
    2017-01-14 16:16:17-kor léptél szintet, ezzel lett 59 FA-d.
    4 tételben, összességében rendeltél 126 FA-t. Most van 25. 126+59-25 = 160 FA-t költöttél. 160/5=32
    Fákat nem szeretném részletezni még egyszer, Nildia már megtette. Farmaranyad költésedről, másodperc pontos listát a Supporton tudsz igényelni.

Ellenőrzéses kérdések esetén nem levegőből kapott információkat írunk, hanem az ellenőrző panel adatai alapján írjuk meg válaszainkat. Sokszor fáj ez az információ, de ez az igazság. Gép, érzelmek nélkül, így nem áll fent az, hogy bármit is eltenne magának.

Biztos, ami biztos, ezt a farmot ellenőriztük már ketten.

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Kedves Tamás :), veszett több is Mohácsnál ;), nem gond... Ti más állásponton vagytok, és én is, persze ellenkezőn ;)...

Mindegy, mert néhány hónap és lecseng a Kaukázusi őrület is :D xD...

Azt persze nem tudom hogy HéricsBárónak mi köze ehhez a dologhoz, hogy olyan bőszen lájkol ??? :D xD...:p... :D xD...

Kívánom hogy legyen fontosabb dolga is, mint az én írásaimat olvasni !!! :D xD...

Kedves Tamás :), további jó munkát és szép estét kívánok 8) !!!

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Bármennyire nem tetszik, nem voltam ott a hátad mögött, hogy láttam volna, mi fejlődött ki. Ezért nekem az adatbázisból kikeresve ezeket az információkat kaptam, száraz adatként, semmiféle körítéssel. Farmaranyad költésed nem igazolja, hogy 32-nél több fát vettél volna, 32 kifejlődött fát, viszont igazol a log. Nagyon sajnálom, hogy számodra rossz hír ez, de nem tudjuk pótolni a kaukázusi hólyagfát, ami nem fejlődött ki.

Tetszikelni az tetszikeli a hozzászólásokat, aki szeretné, nincs semmi joghoz kötve.

mebajah, -ágianyu33- és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. méhkirálynő

méhkirálynő Utánpótlás-írogató

méhkirálynő : ID : 4000867 . Segítséget szeretnék kérni . Most vettem észre, hogy a neonos juhólam eltűnt . A többi ólam megvan . A juhólam is megvolt eddig . Ma akartam kirakni de nem találom . Ebbe kérek segítséget ha utána tudnátok nézni . A neonos felhő soraim megvannak . Nem vettem őket mert nem tudok rá pénzt adni sajnos . Amit tudok megcsinálok így . Előre is köszönöm .üdv :méhkirálynő : ID : 4000867

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, részletezd a hiányt a topic első hozzászólása alapján.

Ezekre az adatokra még szükség lenne a kereséshez, a vizsgálathoz:
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon?
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?
    Csere útján nem adtad oda ezt az ólat, hátha emlékszel rá?

Megvizsgáltad a vadaskertet is a farmodon, hátha benne termel ez az ólad?!

12. méhkirálynő

méhkirálynő Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget és a türelmet ! De figyelmetlen voltam és most láttam meg a szédült szántón , hogy ott van ! üdv : méhkirálynő : ID : 4000867

mebajah kedveli ezt.
  13. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    A jó hosszú ideje használt arany prémium tagságom pár napja megszűnt és lévén nem lehetett meghosszabbítani, mivel majd egy újabb variációjú lesz, most érzem igazán, mennyire jó is volt és bizony nagyon hiányzik!
    Tudom, jóslással nem foglalkoztok, de olyan jó lenne tudni, hogy esetleg valamilyen információtok van arról, mikorra várható az új prémium előfizetés? (Egy percre sem szeretnék lemaradni róla.)
    Köszönöm előre is!

14. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Ha lesz róla információnk, a hivatalos bejelentéseknél közzé tesszük. Addig kérlek légy türelmes!

-ILIKE- és *HABIBTI* kedveli ezt.
  15. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Tisztelt Moderátorok !!!

Epilógus gyanánt:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.1.17
  16. |Tamás|

Szia!

Egy utolsó mondat gyanánt.
    Láthattál kaukázusi hólyagfát a menüdben 1 az az 1 darabot, ami a főfarmodon a raktárházadban érik. Jelenleg ennél több hólyagfád nincs, és szeretném leszögezni még egyszer, hogy a jelenlegi fás válogatásból nem nyertél ilyen fát. Többszöri felhívás után is azt tudom mondani, hogy másodperc pontos log a Supporton igényelhető, csak írni kell nekik, és kigyűjtik az információt a szerverről. Válaszunkat a szerverről írjuk, nem csak hasunkra ütésre.
    Ennél több információval nem szolgálhatunk számodra.

Kérlek, keresd fel játékunk Supportját, amennyiben a fórumon történő választ nem fogadod el.
    Témát lezártnak tekintem, minden további hozzászólásod törlésre fog kerülni OFF! indoklással.

Köszönöm a megértésed. További szép napot és jó játékot.

mebajah és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. szutymilla26

szutymilla26 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Renzo Valdemár vándor vidámparkjában megszereztem a +1 mesterséget! Hogy lehet aktiválni?
    Gazda: szutymilla26ID: 52554909

18. Angyalszárny

Frissíts kérlek! Lépj be a mesterségek völgyébe és aktiváld az új mesterségedet !

19. moncsika450

moncsika450 Járnitanuló

Szia!Érdeklődnék a vadasparkba ,hogy jutok ha az öreg tölgynél meg vettem???

20. Angyalszárny

Szia!
    A menüben az állatoknál keresd! Üres területre tedd ki!

kamylla64 és Ivibaba54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.