Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tamaratamás2027

tamaratamás2027 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséged! Megtaláltam! ;)

2. L3G0

L3G0 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, még egy kérdés, elértem a 40-es szintet, szeretnék mesterséget tanulni, de ha rákattintok az adott mesterségre nem történik semmi...hol rontom el?

3. Firecats

Firecats Fórum bárója

4. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Nem tudok belépni a farmra. Nem a gépemen van a hiba, a takarítsak stb "segítségre" nem is reagálok, ez a 10. gép amin próbálkozom, vagyis NEM A GÉPEMBEN van a hiba. Chrommal sem megy, jelenleg mozzilás gépen próbálkozom és itt sem működik. Egyedül vagyok a hibával? a baris ablak meg sem jelenik, egy nagy semmi, átlátszik a háttérkép. a kereső meg leáll

Utoljára szerkesztett: 25.1.17
  5. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Kicsit pontosabb leírást kaphatnánk a hibáról, mit ír ki pontosan amikor be akarsz lépni?

6. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

most harmadszori gép ujraindítás után beengedett. sose volt még ilyen. pontosan a felhasználó, jelszó login, és a csirkefej a keresés, és azt jelzi végzett, benn vagyok, de aszázalékos belépési ablak sen jelent meg. sokadik teljes gép ujraindítás után beengededett

7. KovMarika

KovMarika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!KovMarika vagyok,ID számom50982958 Az a problémám,hogy a gazdakörben nem tudok leadni semmit,mert a sáv alul nem zöldül ki.megnéztem van mit leadni.a segítséget előre is köszönöm.

DamkoZsu kedveli ezt.
  8. szepzsofi

szepzsofi Fórum-zöldfülű

Szia! Segítségedet kérném. A megtermelt áruimat a gazdakörben le szeretném adni. A szállítás gomb egész nap szürke, nem vált át zöld szinbe. Mi lehet a gond?
    ID szám: 6769054 Nemem: szepzsofi

Várom mielőbbi válaszodat. Kösz. Zsófi

9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/apró-változás-a-gazdakörben.14704/#post-640392

Magdinkó és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Szia. Olvastam az előttem kérdezőket, de nem lettem okosabb. Vettem 3 felhősort, a 2017. januárit, mert azt írták, hogy "nem tematikus" . Nekem lámpás van, nem tudom, van-e más, csak itt feljebb kérdezték, hogy milyen. Szóval megvettem és nem tudok semmit rátenni, mert visszadob a vásárlááshoz. Akkor ez nem úgy működik, mint a többi megvásárolható felhősor, hogy az én raktáramból rátehetek akármit, ami a nagyságának megfelelő? Honnan kell rátennem? Köszi a választ.

11. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ugyan úgy működik ahogy a régebbiek, ha adsz farm nevet és ID ránézünk.

12. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Netudki50 ID 21904970 Köszönöm!

13. Firecats

Firecats Fórum bárója

Valóban a januárit vásároltad meg ami a lámpás. Vannak a raktáradban megfelelő kitehetők (nem fejlesztettek)?
    Ha vannak akkor klikkelj arra a felhőre amelyikre tenni szeretnéd és felugrik a kitehetők listája.

14. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Igen, azt csinálom, ráklikkelek és az "alapfelszerelés" Szezonális árucikk jön be. Nem enged engem rátenni semmit. Azelőtt a felhőn lévő egyik felhőre rákattintok és kijött az összes akkora méret, amiből rátehettem. De nem enged, fel sem kínálja. Légyszi ha tudod, próbáld meg helyettem. 1x1-e méretből sok víztartály is van, Te rá tudod helyezni? Köszi. Ha kell, ki is lépek. Teli van a raktáram az oda megfelelő méretű tárgyakkal, de nem kínálja fel!!!!!

Utoljára szerkesztett: 25.1.17
  15. Firecats

Firecats Fórum bárója

Ki és beléptél takarítottad a böngészőt? Ha ezek megvoltak és úgy sem megy akkor írd le kérlek mit tegyünk és melyikre kérlek figyelj, hogy pontosan add meg a tárgyak nevét.

16. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Megcsináltam és most meg tudom csinálni. Köszönöm szépen a segítségedet. További szép napot!

17. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Gazda: brennerzsuzsaID: 35406028
    Jó munkát kívánok, a még szorgos gazdáknak.
    Szeretném megtudni, hogy miért nem tudok semmit leadni a Gazdaköri feladatoknál?
    Pl.: Csínytevés felsőfokon: 2 hattyú lenne leadható, de nem zöldül a lehetőség.

18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Fatther és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Baby72 kedveli ezt.
  20. peti11

peti11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem vagyok biztos benne, hogy itt kell jeleznem, de ahogy elindult a mostani event, a gazdakörben nem tudok leadogatni a feladatoknál, képet is mellékelek, hogy látszódjon a problémám. http://prntscr.com/e0gf9k
    Több helyen is ez van, 1-2 "valamit" kéne már csak beadni és készen van, de hasonlóan nem tudok.
    Várom a megfejtést, köszönöm a segítséget.
    Gazda: peti11ID: 41698098

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.