Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Airma

Airma Fórum-zöldfülű

8)Apró változás a gazdakörben 8)

2. peti11

peti11 Fórum-zöldfülű

3. haszabi0307

haszabi0307 Járnitanuló

Szia! Segítséget szeretnék kérni. A megtermelt áruimat a gazdakörben adogattam be és amiben már volt részteljesítés, csak akkor engedte beadni, ha az eredeti mennyiség megint rendelkezésre állt. Ezzel még nem is lett volna gondom, de pl 35 szantálfamagból már be volt adva 15 db. Nekem volt 35 db, és mikor beadtam (elvileg ugye 20-at kellett volna levonnia), mind a 35-öt levonta. Ma már jártam így a tűzcsap beadással is. Ezekkel utólag lehet kezdeni valamit? Most már átállítottam a részteljesítés lehetőségét, de ez azelőtt történt.
    ID szám: 39145782 Nemem: haszabi0307

Köszönöm

4. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Sziasztok!
    A felhősorokat szeretném megvenni, de a bankkártyás fizetésnél (Maestro) az első ablak kitöltése után nem enged tovább a rendszer, a következőt írja: Egy hiba lépett fel.
    Paysafecardot tudok használni, de szeretném az egyszerűbb bankkártyás fizetést továbbra is.
    Köszönöm: Gyöngyhörcsög ID26456351

5. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek csinálj egy takarítást a gépeden, s próbád meg újra. Ha nem működik, jelezd a problémát a support felé.

6. Beluccci

Beluccci Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni amiatt, hogy a Gazdakörben nem tudok beszállítani, ugyan is a "Szállítás" gomb inaktív és nem is zöldül ki, marad szürke. Mi a teendőm?

Gazda: Beluccci ID: 2245810

7. Angyalszárny

8. rita8787

rita8787 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tegnap óta nem tudom a gazdakörben leadni a dolgokat. Csak akkor engedi, ha azzal a leadással be is fejezem a feladatot. 5 farmot csinálok egyszerre, és csak ennél az egynél van ilyen problémám. ID39219692

Köszönöm a segítséget előre is!

-KarinaGazda- kedveli ezt.
  9. Angyalszárny

10. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    Pár napja történt egy kis változás a gazdaköri beadással, engedélyezni kell a részletekben való beszállítást a beállításoknál!
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...pró-változás-a-gazdakörben.14704/#post-640392

11. veronikaXD

veronikaXD Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A Gazdakör/fő farm részen nem tudom leadni a terméket, nem vált zöldre a "szállítás" gomb. Van másik farmom is, azon nincs ilyen probléma.
    Kérlek, nézzetek utána! Köszönöm!

12. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

13. veronikaXD

veronikaXD Fórum-zöldfülű

Köszönöm, láttam a fenti választ! Minden rendben!

14. rita8787

rita8787 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

15. vagone52

vagone52 Utánpótlás-írogató

Már többször átnéztem, a Bahamán volt kirakva, de amikor az event elkezdődött leszedtem mindent, és azóta nincs meg.

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Már írtuk neked korábban is: a kincses szigeten nézzél körül, mert oda ki van téve!

17. DamkoZsu

DamkoZsu Fórum-zöldfülű

Sajnos nekem is pontosan ugyan ez a gondom. -.-:cry:
    Nagyon köszönöm a gyors segítséget. Probléma megoldva. :D:music:;)

18. istee

istee Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Egy problémám lenne a gazdaköri feladatok teljesítésével. A játék kb 3-4 napja nem enged részmennyiségeket leszállítani semmiből se, legyen az állat, vagy termés, a "Szállítás" gomb mindaddig inaktív amíg nincs meg a kellő mennyiségű áru. Korábban engedett beadni kevesebb mennyiségeket is, akkor a "Szállítás" gomb aktív, zöld színű volt.
    Farom: Istee
    Farm ID: 54620161

Köszönöm a segítséget!

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kedd óta változás van a gazdaköri beszállításban.
    Farmonként kell a beállításoknál jelölni, majd menteni a részleges szállítások engedélyezését!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/apró-változás-a-gazdakörben.14704/#post-640392

20. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Sziasztok! Prémium tagsággal kapcsolatosan lenne kérdésem. Útbaigazítást szeretnék kérni hogy hová tehetem fel a kérdésemet, van erre topic?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.