Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Üres területre kell kitenni , mert egybe van olvadva már egy alap lúdóllal:p

2. Emmácska194

Emmácska194 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! miért nem tudom kiváltani az ollóval az ajándékot!

3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

4. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Szeretném a segítségeteket kérni. Biztos kiváltottam a szülinapi ajándékot, de nem tudom hol a "szülinapi zsúr" kitehető. Lehet nagy izgalmamban kitettem, de sehol nem találom. Nem emlékszem, hogy kitettem volna, de minden lehet. ID 9805208 Előre köszönöm a segítséget.

5. Lángtengernagy

Lángtengernagy Fórum-zöldfülű

Sziasztok továbbra sem tudom hogy vehetem át a 7 év után járó ajándék csomagomat és az idő lejár hamarosan

6. deniszkomisz1986

deniszkomisz1986 Fórum-zöldfülű

Köszi, sikerült! Az első narancsot kitettem üres területre, de már a többit az alapra kellett tennem! Húhh! Csavaros, de bejött!

Rodin kedveli ezt.
  7. Emmácska194

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, nézd át az összes eventmezőt, hogy mindenhol minden ajándékot kibontottál-e, minden épületet feldíszítettél-e... valószínűleg valahol van még kiváltatlan ajándékod.

Emmácska194 kedveli ezt.
  9. Emmácska194

Az iskolánál nagy épületet ami adja a függönyt az nincs feldiszitve.
    ID:54142604

Utoljára szerkesztett: 30.1.17
  10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Ha jól értelek, a 4 függönyt látod egyben a váza ikonban? Az nem hiba, végképp nem a Te hibád, hanem így, sorban, de együtt kerülnek be. Tedd ki az alap Szülinapi zsúr dekorelemet a kívánt helyre és a vázából tedd rá az egyik függönyt, utána a ctrl gombot nyomva már teheted is a következő fejlesztést és így tovább, amíg mind a 4 fejlesztés rákerül.

11. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Minden mezőben annyi ollót adnak a "kis" épületek, amennyivel az adott mező összes ajándékát ki tudod bontani. Ugyanígy, minden mező ajándékai annyi szülinapi üveggyöngyöt ad, amennyivel az adott mező nagy épületét fel tudod díszíteni, vagyis ki tudd váltani a függönyt.

Ha végképp nem találod a megoldást, kérlek add meg az ID számodat (a farmod keretén alul találod a neved mellett) és megnézzük.

Emmácska194 kedveli ezt.
  12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. milimili50

milimili50 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérdésem lenne, ha nem diszítettem fel a gyöngyökkel az épületet, akkor nem tudom kiváltani az ollóval az összes ajándékot?

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

milimili50 kedveli ezt.
  15. Emmácska194

Emmácska194 ID 54142604

16. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, egyenként mozgasd át a kitehető tárgyaidat. Figyelj az információs buborékra. Meg fogod találni a születésnapi zsúr kitehető tárgyat.
    Gondold át, felöltöztetted-e a függönyökkel ezt az alap dekorációs tárgyat???

Javaslom, vesd össze az ismertetőben szereplő eventes összeszerelhető tárgyakat a saját farmodon látható elemekkel.

https://board-hu.farmerama.com/inde...város-szülinapi-event-2017.14693/#post-639641

17. mamarygen

Ellenőrizte a munkatársunk a farmodat.

Több területen nem váltottad ki a nyereményeket, sajnos.

Az üzletközpontban 8 ollót szereztél, 6 dobozt nyitottál ki.
    Azok a dobozok, amik még benn vannak, nem hozzáférhetők, nincs szomszédos elem, aminek a segítségével tovább tudnál haladni.

Az állomáshoz és a színház területéhez nem termeltél növényt, nem gyűjtöttél elegendő felröppenőt.

Az idő szűke miatt már nem sok lehetőséged van a teljesítésre.

18. milimili50

milimili50 Fórum-zöldfülű

19. mamarygen

Ha nincs szomszédos kapcsolat a felszabadítandó tárgyak körül, akkor nem lehet leadni az ollóidat.

Lépj át egy másik területrészre, és ott probáld ki a dobozok elérhetőségét.

Szűkös az idő, sajnos!

20. Magmama

Magmama Utánpótlás-írogató

Sziasztok, vettem 1-1 sütivárat és egy óriás habostortát, fejlesztésekkel együtt, de azt hiszem, rossz sorrendben raktam őket össze, így csak 3. szintű dekorok lettek belőlük. :( Vennék 4. szintű fejlesztést újra, csak nincs több a boltban. Van lehetőség javításra, vagy ez már így marad? Előre is köszönöm. Gazda: Magmama ID: 29948106

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.