Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Arra kérlek, keresd fel a játék supportját, ott kérj segítséget. Talán sikerül a sorrendet rendbe hozni.
    A support elérhetősége: általános kérdések téma kiválasztásával:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Magmama és mebajah kedveli ezt.
  2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia!
    Nagyon köszönöm a segítségedet, de sajnos nem találom. a 4 függöny megvan, de a kitehetőt nem látom sehol.

3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Eltűnt a Kerge Kertből a paradicsom vetőmag pavilon, a többi még megvan. Visszakaphatnám?
    Ditti58ID: 54426560

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, add meg a farmod ID számát (a farm keretén alul találod) és amint lehetőségünk lesz rá, megnézzük a számodra.

mebajah kedveli ezt.
  5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Csak úgy, magától semmi sem tűnik el. Kérlek, hogy egy ki-belépés után alaposan és figyelmesen nézd át a farmod minden területét, hogy nem csak megjelenítési zavar volt-e vagy nem helyezted-e át máshová.

6. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! kiléptem, tisztítottam, újra indítottam és bár a kertben nem volt, legalább a raktárban megtaláltam :) korábban néztem a raktárban is, akkor nem volt ott. Pedig 100%, hogy nem töröltem, ott nem használtam ezt a funkciót.
    Köszönöm a segítséget.

Rodin kedveli ezt.
  7. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szia! Köszönöm, hogy foglalkozol velem. ID 9805208

8. kamet

kamet Utánpótlás-írogató

Sziasztok. azzal a problémával fordulok hozzátok,: hogy a kulcsokkal kinyitottam a meglepetés ládát. " Napi belépési bónusz 2017 februári jutalom, amikor a 3. kulcsot is megszereztük :

Tűzön járó " amiben ennek kellett volna lennie. nem találom sehol, ki nem raktam felhőre sem. legalább 3x átnéztem mindent újra is indítottam a gépet de semmi. :(
    Ha valaki lenne szíves utána nézni miért nem kaptam meg annak nagyon hálás lennék. :) Köszönöm.

Gazda: kamet ID: 1760744

9. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Köszönöm a türelmedet! Az ellenőrzés szerint az erdei tisztáson van kihelyezve az alap Szülinapi zsúr dekorelemed.

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Ahogy írtad is, az majd a februári jutalom lesz, most még csak január van ;)

mebajah és HéricsBáró kedveli ezt.
  11. kamet

kamet Utánpótlás-írogató

xD köszönöm. azt hiszem baj van a szöveg értésemmel. -.-
    köszi a gyors választ :D további szép napot.

Rodin kedveli ezt.
  12. Nority

Nority Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ugyanígy jártam én is :)
    De legalább megvan!

13. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Sziasztok, sajnos nekem is eltünt a paradicsomvetőmag.ID:47025865, a többi meg van a Baha kincses szigeten volt.

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, nézz körbe a menüdbe, mert elképzelhető, hogy ott fogod megtalálni. Menü megnyitásakor a szűrőt állítsd a "mind" kategóriára.

15. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Köszi, egy kilépés-belépés után a menűbe megtaláltam, de azelőtt ott sem volt.

16. Anyóca61

Anyóca61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Volt 2 db tudásfája a tulajdonomban és mind kettő elveszett, sehol nem találom.
    Kérem, hogy valaki legyen szíves és nézze meg a szülinapi zsúr nevet viselő ajándékom hova került.
    Sajnos egyiket sem találom. ID:30352341
    A segítséget előre is köszönöm.

17. |Tamás|

Szia!

Kérlek, keresd meg a tudás fáidat a kerge kertben.
    Szülinapi zsúr dekorációt nem vetted át, ennek határideje ma 14:00-kor lejárt.

18. Anyóca61

Anyóca61 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ. A tudás fáját megtaláltam.

19. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

Sziasztok! Nem tudom amnésiám van-e :) De úgy emlékszem megcsináltam a nagy bumm eventet szilveszterkor ,de sajnos nem találom az alap kitehetőt ,és a nagy bummból is 2 db van meg .
    Utánanéznétek? ID:38310365 Lejlocska farm. Nagyon köszönöm a segítséget

20. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon, ellenőrzésem alapján nem rendelkeztél tűzijátéktelep dekorációval (nagyobb bumm alap dekorja a tűzijátéktelep)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.