Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Köszi a választ,bár velem még nem fordult elő.

2. fifi930

fifi930 Haladó

Nem tudnátok segíteni csibe ügyben?
    Volt már olyan, hogy hiába küldtem levelet, nem kapta meg a csibe.
    De ha az általa küldöttre írott választ sem, az hogyan lehet?
    Végre lenne egy rendes csibém, de meg van sértődve, hogy nem keresem, pedig mindent megpróbáltam már.
    Gazda: fifi930ID: 19109107

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Utánanézünk, hátha névazonosság áll fenn.
    Ehhez kellene a csibe neve, azt írjad meg még. Köszönöm.

4. Desire_

Desire_ Utánpótlás-írogató

a fórumon van valahol ajándék csere topik ill...ki mit keres?

5. mamarygen

6. fifi930

fifi930 Haladó

Szia!
    A csibe neve: panda2008
    Megpróbáltam meghíni szomszédnak, ott sem jelent meg.

7. mamarygen

Sajnos több farm is fut ezzel a névvel.

Ilyenkor az a javaslat, töröld a csibét a szobából.
    Nincs ráhatásunk a rendszerre, a leveleket nem tudjuk a megfelelő farmra irányítani.

Nem jó hír ez számodra sem, de van ilyen helyzet.

8. fifi930

fifi930 Haladó

Hát ez roppant kellemetlen, mert így azt hiszi, hogy egy bunkó vagyok.

vm68 kedveli ezt.
  9. belissario

belissario Fórum-zöldfülű

sziasztok!belissario a farmom ID:3699824.Eltünt a farmomrol a pók ól.több volt belőle és nagyon régen jutottam hozzá,már nem tudom hogyan.most vettem észre,mikor egy viszonylag új feladatot szerettem volna teljesíteni.előre is köszönöm a segítséget.

10. mamarygen

Nem vagy az.

Tőlünk, Tőled független dolgok játszottak közre, ami miatt nem tudtok kommunikálni.

11. fifi930

fifi930 Haladó

Hát én azt tudom. Bocsi, persze hibák vannak.
    De az is érdekes, hogy senki sem válaszol, azt sem írja hagyjam békén.
    Fura, senki sem kapja meg a levelet. És az ajándékot?(akkor azt miért?)

12. -pipper-

-pipper- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kellett volna kapjak, az eventen ajándékba, egy bougainvillea- fürt fát, tegnap, vagy -Bandita-70, vagy -Málna-56 tól.. sajna nem emlékszem honnan, viszont nem jött meg, és vissza sem került.. Légyszi segítsetek...

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Ahhoz, hogy segíthessünk, szükségünk van a farmod ID számára.

14. Narbeleth

Narbeleth Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma a hivatalos Csere ablakba feltöltöttem egy ajánlatot: rózsaszín kaméleonlakot ajánlottam vízilómedencéért. A bevétel - elküldött táblák alapján egy ma regisztrált, AGA 11 nevű játékos elvitte a kaméleonlakot, de a vízilómedencét nem kaptam meg.
    http://kepkezelo.com/images/8m8nssoz0f92w8vjj0op.png
    http://kepkezelo.com/images/vqfr4vi7m3rncwj82f50.png
    Tudtok segíteni megszerezni a vízilómedencét? Vagy tudtok valamit tenni az ellen, hogy AGA 11 másokat is becsapjon? Ki tudom védeni valahogy a hasonló eseteket?
    Köszönöm a válaszotokat.
    Narbeleth ID: 49166090

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Senki nem csapott be, kérlek tartózkodj a jövőben bármelyik játékostársad alaptalan meggyanúsításától. A léghajón nem lehet hitelben cserélni, mindenkinek mindent fel kell tennie, addig nincs üzlet, ezért teljesen biztonságos. A csere az ellenőrzésünk szerint ekkor rendben lezajlott: 2017-02-04 15:34:41. A vízilómedence a ládában van most is, de ne feledd, hogy a vízi bahamás állat, az ottani menüben keresd.
    Az ablakokat pedig rosszul értelmezed: az elküldött ablakban láthatod az általad elküldött cseréket, a bevétel ablakban pedig, amit Te kerestél és választottál ki a léghajó ajánlatai közül.

HéricsBáró és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. birofne

birofne Junior szaki

Sziasztok ! Ólat cseréltem Jégmadarat kínáltam Tukánoduért. A tukánodut nem találom. A csertepartnerem -miska-72 gazda. A név orosz betűkkel van írva. Lehet hogy megbújt valahol ? Eredetileg is volt 1 db tukánodum. Köszönöm a segítséget! ID 20955823

17. Narbeleth

Narbeleth Fórum-zöldfülű

Elnézést kérek, amiért alaptalanul gyanúsítottam AGA 11-et. Többször ellenőriztem a bahás ládámat, nem volt benne a víziló. Azt hiszem, az volt a hiba, hogy kellett egy kilépés-belépés ahhoz, hogy megjelenjen. Most valóban ott van. Köszönöm a válaszodat, és szégyenkezem, hogy első felindulásból ítélkeztem. Igyekszem ezt máskor elkerülni.

Rodin kedveli ezt.
  18. -pipper-

-pipper- Utánpótlás-írogató

ID29476239

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A tukánt a Bahás menüben kell keresni, csak akkor látod ha a hozzá tartozó szobor ki van váltva!

20. birofne

birofne Junior szaki

Sajnos nincs a Bahásban , és ki van váltva a szobor , már volt is egy tukánom csak szerettem volna még egyet

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.