Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Sziasztok!A karbantartás óta élvezhetetlen lett a játék.Lefagy,lusta.Frissítettem,kiléptem,majd vissza de semmi.Segítsetek!Kérem.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az áthúzott szürke lakat ellenére is be lehet lépni a farmra.

Ez egy ideiglenes jel, amely a böngésző fejlesztésével van összefüggésben.

Egy hivatalos közlemény is ír erről... biztonságos a farmerama oldala, a játék!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-biztonsági-probléma.14714/#post-641474

A problémáddal már felkerested a supportot is ... kaptál választ az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárstól.

A supporter válasza a végső!

Update:
    A biztonsági beállítások között engedélyezned kell vagy kivételként hozzá kell adnod az oldal engedélyezését.
    Ha nem boldogulsz vele egyedül, helyben kérj segítséget egy hozzáértő informatikustól.

Utoljára szerkesztett: 7.2.17
  3. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, egy rutinszerű takarítási műveletsort hajts végre!

Kapcsold le a modemedet, a routert is egy kis időre. A visszakapcsolás után gyorsabb és működőképesebb lesz a farmod!

genka53 és KUNCZE kedveli ezt.
  4. vmuki04

vmuki04 Haladó

Üdv!
    A karbantartás után a piacon a tyúk átkerült az első helyről pár oldallal hátrébb. Ez vissza fog állni?
    Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a szint szűrő, az mi alapján rendez?
    M

józsi581 kedveli ezt.
  5. Aylem23

Aylem23 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ, akkor most már biztos, hogy én bénázok.

6. mamarygen

Szia!

A piaci átrendeződés most azt mutatja:

- első helyen/helyeken a titokállatok szerepelnek,

- őket követik a szint szerinti állatok felsorolása.

A szint szerinti szűrő a játékban elérhető csoportokat jelzi. Mivel a karbantartást követően új oktatási feladatok is bekerültek a játékba, így az átrendezést meg kell szoknunk ...

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Sziasztok! Nálam is ugyanez a probléma. 10 perce 55%-on "futnak"a birkák. Nem tudok belépni! Takarítás stb. meg volt. Karbantartás előtt pikk-pakk ment a játék!!!
    15 perc után be tudtam lépni, most a munkások sztrájkolnak......... A virág csak pörög-pörög, és most elültette a növényemet. Tehát valami történt karbantartás alatt........ És nem az én gépem a rossz.........
    Ui: a Bahát pedig nem volt hajlandó learatni..... Így élvezhetetlen a játék.......

Utoljára szerkesztett: 7.2.17
    Patrischa80 kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Nem állítja senki, hogy a Te géped rossz.

De egy takarítás nem árthat most, mielőtt dolgozni kezdesz a gépen, a farmodon.

Ha ajánljuk a takarítási folyamatot, annak oka van ... annak ellenére, hogy ma már megtetted ezeket a rutinszerű lépéseket.
    Nem sok időt vesz el, és hasznos lehet. Tedd meg még egyszer!

9. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    A mai Rackó ajándéka 2 óra tenyésztő robot.... csakhogy nálam nem működik, köszi , ha utána néztek .
    kisszakács75
    ID.:23777499

10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Rackó ajándékának begyűjtésekor azonnal aktiválódik! Mikor aktiváltad? A tenyésztelepen belül könnyíti a tenyésztés elindítását. Kérlek ellenőrizd újra, de figyelj rá hogy nem állat gondozót kaptunk!

mebajah és kisszakács75 kedveli ezt.
  11. vmuki04

vmuki04 Haladó

Köszönöm válaszod, de azt nem értem, hogy a tyúk után nyúl,kacsa.... következne az általad leírtak alapján. Viszont nálam vakond,vidra és még 4 előzi meg a nyulat. Emellett, ha ráteszem az időtartam szűrőt, nem változik semmi a szintszűrőhöz képest.
    Pozitív viszont, hogy a A-Z kifogástalan! :)
    M

12. EXOR64

EXOR64 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Gazda: EXOR64ID: 6652685
    Segítséged kérném,nem találom a kupa alapomat,amire a kupa következő szintje rárakható. Köszönöm a segítséged.

13. Angyalszárny

Szia!
    Nem tetted be véletlenül már a legendához? Mert ha igen, akkor a fejlesztést is oda kell tenni!

14. EXOR64

EXOR64 Utánpótlás-írogató

Kösz,erről megfeledkeztem meg van.

Angyalszárny kedveli ezt.
  15. Zoltaansa

Zoltaansa Utánpótlás-írogató

Üdvözletem!

Én egy apróbb hibát vettem észre az előbb. Ugye most kaptunk új küldetéseket.
    Mielőtt elkezdtem megcsinálni őket, maximum kapacitáson volt a trágyadomb (100 egység). Bedobáltam minden szükséges dolgot és azt vettem észre hogy a domb kapacitása 140/100, volt frissítés is de úgy maradt. Kicsit félek, nehogy büdös legyen a farmon :D

Viccet félre téve, tényleg nem nagy hiba, de gondoltam szólok.. később nehogy baj legyen belőle.
    Viszont lenne egy kérdésem is, mi lett az email megerősítésért járó jutalmakkal? Sajnos nem kaptam még meg őket, remélem csak várnom kell, nem kerültek törlésre.

Gazda: Zoltaansa ID: 54685010

HéricsBáró kedveli ezt.
  16. Angyalszárny

Szia!
    Türelmed kérem az ajándékok jóváírása, igénybe vehet néhány napot! A jelzett hibát továbbítom.

HéricsBáró és Zoltaansa kedveli ezt.
  17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Az új gazdaköri feladatok / 3 db / nem szerepel a teljesíthetők között,csak a hagyományosnál.Kaptam 4 db kerti zsáját,azt kell felszaporítani?Semmi infót nem találok ezekről a gazdakörikröl

18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A kezdő játékosok új növénye a kerti zsázsa. A növény megvásárolható is a piros kosárka alatt.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Az ajándékba kapott víz és trágya mennyiség pluszban hozzá adódik az adott tárgy maximális mennyiségéhez akkor is, ha a tárolód tele van.

strawberry49, genka53, Zoltaansa és 2 más kedveli ezt.
  20. stargateatlantisz

stargateatlantisz Járnitanuló

sziasztok karbantartás óta nem lehet be lépni a játékba 55 % tölt be a játék takaritást mindent meg csináltam de semmi javulás

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.