Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Sziasztok ! Én sem tudok a karbantartás óta be lépni a farmomba 55% -ig be tölt és ott is marad tovább nem tölt ! :(

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Esetleg másik böngészőből próbáltátok?

3. jusztin40

jusztin40 Fórumszaki

Köszi hogy válaszoltál . igen próbáltam azt írja ez a vebhely nem elérhető el ! :(

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

Megkérnélek legközelebb a problémád csak egy fiókról jelezd azzal nem könnyíted meg a munkánkat, hogy minden fiókodról leírod ugyan azt a gondot.
    Mivel a probléma csak téged érint ezért a gépeden kell körülnézned. Javaslom próbálkozz meg újra egy nagytakarítással ezeken a linkeken találsz segítséget.

https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tipikusan az a jelenség, amikor a server és felhasználó között az adatforgalom nagyon lassú, vagy elakad. Nagyon ritkán előfordult nálam is.
    Amikor 55%nál megáll kilépés nélkül frissítek. Ha nincs hálózati hiba, akkor ez mindig segít.
    Ha így sem jön össze: bontani a netkapcsolatot, routert újraindítani, gépet takarítani, majd lehet próbálkozni ismét.

6. stargateatlantisz

stargateatlantisz Járnitanuló

szia köszi sajna a má
    szia lehet hogy egy ip röl játszunk a párommal de külön gépről és nem változik semmi se nála se nálam már délután óta nem tudunk be lépni nem vicc böl irógatók el hiheted 2 gépröl se tudunk be lépni

7. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Szerbusztok! A napi ajándék kiáltásánál nem kaptam meg az aratógépet :cry: Olli1227 ID:52287275

8. Firecats

Firecats Fórum bárója

A DNS gyorsítótár törlést amit kértem megcsináltátok? Valamint Leho69 is javasolt néhány hibaelhárítást.
    Nem játék hibáról van szó, így csak javaslatokat tudunk tenni mi is lehet a probléma nálatok. Mivel két gépetekről is jelentkezik ezért valószínű internet gond lesz. Mi is megpróbáltuk, minden gond nélkül be tudunk lépni a farmotokra.

genka53 kedveli ezt.
  9. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Nem arató gépet kaptunk ma hanem tenyésztő robotot ami automatikusan elindul az átvételkor.

genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. csocso60

csocso60 Járnitanuló

Akkor én is félrenéztem :( köszönöm!

genka53 kedveli ezt.
  11. stargateatlantisz

stargateatlantisz Járnitanuló

köszi de máshova bárhova tudunk kobozni a neten csak a játék nem megy már sajna mindent meg próbáltunk azért köszi

12. Linacska8

Linacska8 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!
    tudna valaki segíteni hogy a tenyésztő robot nyeremény mire való és hol találom és hogy használom??

13. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Tenyészházban lévő munkást nevezik tenyésztő robotnak.

Több tenyésztést tudsz egyszerre elindítani
    Egyszerre tudsz bájitalt adni több tenyésztésnek(indításkor, később nem)
    Egyszerre letudsz aratni több tenyésztést.

A ma kapott robot automatikusan elindult elfogadáskor.

Bővebben ezen a linken találsz róla leírást:

https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Bocsánat, nem jól láttam :(

15. janos6750

janos6750 Aktív író

Nem a feszültség miatt, de géptakarítás, sütik törlése után sem tudok belépni. 55%-ig betölt tovább nem. Minden más működik. Tehát a probléma nem egyedi. Több böngészőn is próbáltam és ugyan ez a helyzet.

Utoljára szerkesztett: 7.2.17
  16. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Nézd meg kérlek nincs-e a böngésződ címsorában egy lakat. Ha találsz akkor a biztonsági beállításoknál engedélyezd az oldal futtatását.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-biztonsági-probléma.14714/

17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Már többeknek ajánlottam és bejött, töltsd le a Maxthon Cloud Browser 4.4.8.1000 , mióta ezt használom azóta semmi problémám a géppel.

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. janos6750

janos6750 Aktív író

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

A böngésződ beállításánál azon belül is a biztonsági beállításoknál kell engedélyezned az oldal futtatását.

20. hoya1

hoya1 Utánpótlás-írogató

Kissé hisztis vagyok:
    kaptam egy tempós tenyésztés ajánlatot. Ami ugye, határidős, mint a tenyésztés is és nagyon jól jönne.
    Meg akartam venni, nem sikerült. Próbáltam a supportnak írni, de a kérdések nem fedik le a problémám és nincs egy szöveges rovat, ahol elmondhatnám.
    Ezért kérek itt segítséget: vagy továbbítsátok légyszí, vagy nem tudom. Jó lenne, ha ti meg tudnátok oldani, de tudom, ez kétesélyes.
    Egyébként másodjára jöttem rá, hogy mi lehet a gond:
    el volt mentve, hogy hitelkártyával fizetek. Közben az a kártyám elveszett, másikat kaptam, aminek más a száma, és hiába megyek rá - az egyébként felkínált - másik rovatra, ami szintén azzal a szöveggel megy, hogy "Fizetés hitelkártyával", nem enged át. Jó lenne egy kérdés, ami erre kérdez, pl. másik kártyát kíván használni, vagy ilyesmi.
    Ja, az az e-mail, ahonnan regeltem, közben megszűnt.

Egyébként gratula ezekhez a "párszázas" ajánlatokhoz, szerintem sokkal többen kihasználják, mint a drágákat. Én pl. így több farmomra is szívesen költök. Ez is 2. számú :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.