Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. janos6750

janos6750 Aktív író

Azért, csak sikerült elkiabálni, megint szaladgálnak a barikák 55%-nál.

2. bothne

bothne Utánpótlás-írogató

Nálam is változatlan a helyzet. A biztonsági beállításoknál engedélyezve van már minden, mégis ott a lakat egy piros vonallal áthúzva és 55%-nál tovább nem tölt be a játék. A virusírtó viszont sokkal többet és hosszabb ideig frissít, mint eddig.
    XP-t használok Én is, a Firefox 51.01., a Flash 24.0.0.194 (az Adobe Reader 11.0.0.8.).

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Türelmed kérjük, a problémát jeleztük a központ felé!

4. Kukori84

Kukori84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ha kevésnek találjátok a panaszkodókat, jelentkezem én is egynek, bár emlékszem volt olyan, hogy sokan panaszkodtak, akkor az volt a baj.
    Lényeg: a karbantartás óta kínlódás minden művelet a játékban, a belépéstől a farmon belüli mozgásig. Ha már sikerült kivárni amíg megnyitott egy területet, akkor már ugyanolyan gyorsan enged betakarítani mint korábban. Viszont a kerekkerék meg van őrülve, csak pörög, pörög és külső segítség nélkül talán meg se állna soha (egy frissítés), a piac használhatatlan, a vizet is iszonyat lassan tölti fel, a felhősor bejön üres felhőkkel, majd jó sokára kezdenek szállingózni rá a kitett figurák, "aratás" közben is minden kb. tizediknél megáll gondolkodni 1-2 percet, aztán megint megy simán tovább.
    Kétségtelen, hogy XP-t használok ami köztudottan már elavult, de ettől függetlenül még mindig rendszeresen jönnek rá a frissítések, ugyanígy a flash playert is rendszeresen frissítem. Nincs is vele semmi baj más oldalakon csak itt.
    Böngésző: Firefox 51.0.1
    Windows: XP
    Flash player: 24.0.0.194

Megköszönöm ha történik valami pozitív változtatás.

Rebcsok, kuekev és Marika312 kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A farm-bankomban nem tudok az új bankkártyámmal vásárolni január eleje óta. Hiába jelzem a Supporton (mindkettőn), szerintük minden rendben van.
    Szerintem meg beragadtak a régi kártya adatai, mert látom beírva az adatokat, pedig töröltem. Ha újra törölni akarom, kiírja hogy törölve van. Ha újra írom az adatokat, akkor is hibajelzést küld a rendelésre. Nekem nem jó a psc, nem járok ki.
    Valamit csak kéne csináljanak!
    ID 10641913

Utoljára szerkesztett: 9.2.17
  6. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!egyszer javasoltátok valakinek,töltse le a mozzilát. a ti linketeken keresztül letöltöttem én is.első pár nap minden jó volt,de 2 napja ha belépek a játék oldalára,mindig(akárhányszor is lépek be naponta)egy reklámot erőltetnek rám.ráadásul nem is a játékkal kapcsolatos.kérdésem az lenne,hogy tudom letiltani a reklámot?ehhez béna vagyok,így elkél a segítség.előre is köszönöm!most Chromról léptem be. rózsabimbó ID: 1356643

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A böngésző menüjében kell megkeresned a kiegészítő lehetőségeket.(A címsor utolsó ikonja a 3 vízszintes vonal = ez a menü ikonja.) Ott a reklámblokkoló használatát engedélyezd. A kéretlen reklámok megszűnnek így.
    Érdemes azonban figyelni arra is, hogy a játékon belül a mozi megjelenése is függhet ettől a blokkolótól.

8. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

köszönöm..sajna mozi mostanában amúgy sincs,így nem sokat veszítenék vele.de utálom ha rám akarnak erőltetni olyat,ami nem érdekel.köszi a segítséget :inlove:

9. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a 7-i 2 órás tenyésztőrobot mihez íródik hozzá?
    Hol kell látnom? Munkásaim vannak, de nem látom, hogy valaminek növekedett volna az ideje 2 órával, csak a korábban kapott
    6 órás aratómunkásokkal növekedett meg az időm. A tenyészházban is ua. az idő, mint az aratógépnél? Nem értem.:oops::oops:
    Köszönöm.

10. mamarygen

Szia!

A Rackótól kapott febr.7-i 2 órás tenyésztő robot az adott időben működött, ha tenyésztettél az-időben.
    A két óra letelte után már nincs nyoma.

mamszi5107 kedveli ezt.
  11. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Sziasztok!
    A 2016-os dolgok ládájában lilaakác fa volt, viszont nem találom a menüben.
    Köszönöm, lucaanya ID: 4279422

12. mamarygen

Szia!
    Elnéztél valamit sajnos. A 2016-os dolgok ládájában fatermést kaphatunk többek között.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

lucaanya kedveli ezt.
  13. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Köszönöm a választ. Azt hittem valamihez hozzáadódik, de így már értem.:)

14. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kidobott a szerver. 504es hiba. The server didn't respond in time.
    Megpróbáltam belépni. Ugyanaz a hibaüzenet.
    Másik farmra, most beenged.

stargateatlantisz kedveli ezt.
  16. mamarygen

Szia!

Lekapcsolnád egy percre a gépet és a modemet/routert is???

Sikerült-e visszatérni az "elhagyott" farmra?

Leho69 kedveli ezt.
  17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nem tudok belépni a farmomra.
    Eddig be voltam jelentkezve, egyszer csak kilépett. Azóta nem enged be, még a töltés se kezdődik el, csak kiírja hogy kijelentkeztem.

mimi és -Mayacska85- kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Engem se enged be, kidob folyamatosan, pedig be voltam én is jelentkezve !:(

19. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Engem egyikre sem enged belépni.:wuerg:

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Nem ismételni akarom az előttem szólót, de mindig kivág a rendszer + ha a google-on lépek be ott IS !!>:(>:(>:(>:(>:(

Utoljára szerkesztett: 9.2.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.