Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lina8383

Lina8383 Járnitanuló

Szia!
    Várd meg a support válaszát,ha még nem kaptad meg.

2. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy miért tűnt el a bagoly tanyám? Sehol sem találom.
    ID-1861469
    Üdvözlettel: eperdzsem

3. Lina8383

Lina8383 Járnitanuló

Szia!
    2014.06.12-én elküldted vonatozni a bagolyvárad.

4. bendi59

bendi59 Fórum-zöldfülű

Szép napot, nekem 2 napja nem működnek a munkásaim, kérem nézzétek meg mi történt? Minden egyéb funkció rendben.
    bendi59 ID28635573
    köszönöm

5. eperdzsem

eperdzsem Junior szaki

Köszönöm szépen! Véletlen volt. Jaj de kár!

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

7. duplahúsos

duplahúsos Fórum-zöldfülű

Nem tudom jó helyre írok e ,a vakondok püfölése közbe lefagy egy pillanatra a játék,már tegnap is észre vettem de ma minden játék menet közbe.

8. Laboviti

Szia!
    Próbáltál egy másik böngészőn keresztül játszani ezzel a játékelemmel, kísérleti jelleggel?

9. briggi

briggi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Pár napja észlelem, hogy a víztartályok teletöltése után - a főfarmon és a szigeten is - még a locsolás megkezdése előtt levonásra kerül 13 adag víz. Mi lehet ennek az oka?
    Köszi --briggi-- ( 40218333)

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mielőtt vizet vásárolnál, várj 10 másodpercet, és akkor nem fogod ezt tapasztalni.
    Az utolsó locsolásokat veszi le ilyenkor a rendszer tőled a már feltöltött tartályból, mivel időre van szüksége a locsolás tényének realizálásához.

11. D.Erika

D.Erika Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap észleltem, hogy eltűnt a farmról a pénzem. Tenyésztettem egy szamarat (1 millió 300ezer körül) és kiraktam a piacra. A szamár elkelt, de pénz nem kaptam, és ami volt pénzem kb 1 millió 600 ezer pengő az is eltűnt, csak 40000 csengőpengőm maradt. :( Aranybanán is tűnt el, kb 10. Mi lehet a hiba? Nem néztem el, nem vettem semmi állatot, nem adtam el véletlenül, csak eltűntek. Köszi a segítséget! Sok munka volt benne, jó lenne ha nem veszne el minden. :(
    Gazda: D.Erika ID: 7510515

Utoljára szerkesztett: 19.11.14
  12. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sürgősen változtassál jelszót - valaki garázdálkodott nálad:(
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

13. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma szinte minden lefagy a játékban:a kertekbe való átlépés, a vízvétel, a kézzel való aratás nagyon lassú, de sorolhatnám, mert egyáltalán szinte minden új műveletbe kezdésnél ki-be kell lépegetni az F5-ös segítségével -van, hogy 5x egymás után - , a játék így szinte játszhatatlan:)...nem beszélve arról, hogy az eventek is így teljesíthetetlenek . Sajnos ez már elég régóta tart, és úgy néz ki mintha semmit sem sikerült volna kijavítani...
    Másnál is előfordul ez, vagy csak nálam? ... pedig már minden tisztítást elvégeztem , mivel más programok rendesen működnek, szinte biztos, hogy nem az én gépemben van a hiba...
    A választ előre is köszönöm. Üdvözlettel:
    Gazda: TULIPÁN57ID: 2305195

14. Laboviti

Szia!
    Nem érkezett tömeges észrevétel az általad leírt problémával kapcsolatban.
    Kérlek, egy másik böngészőn keresztül is nyisd meg a játékot egy kísérlet erejéig.
    Figyelj arra, hogy más weboldalak ne terheljék a netedet.

15. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Kedves Laboviti!
    Mi számít a tömeges bejelentésnek, mert ha visszaolvasok nagyon sokan panaszkodnak a lefagyásokra. Böngészőt nem váltok mert nekem a Firefox eddig rendben működött és minden más program is tökéletes a Farmerámán kívül. Írtam, hogy minden takarítást, elvégeztem telepítettem a flasplayert stb.stb. Sajnos a legtöbb esetben feltételezitek, hogy nálunk van a hiba, pedig nem úgy néz ki, mert akkor más program sem működne tökéletesen.
    Tudom, hogy Ti nem tudjátok ezeket a problémákat megoldani, de a játékkészítők figyelmét fel lehetne hívni. Üdvözlettel:TULIPÁN57ID: 23051

16. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Nekem sem megy a Tűzrókával, de a Chrome jól futtatja. Még.

17. Laboviti

Szia!
    Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalatodat a két böngészős játékkal.

18. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Kedves Gobio55!
    Megpróbáltam a Maxthon2 -vel, mert még az van telepítve a gépemre, azon pl. be sem tölt a játék.
    Ne haragudj, de a válaszokat olvasva, ha valakinek Firefox van a gépén annak azt javasolják, hogy próbálja telepíteni a Chrome böngészőt, vagy fordítva. Legtöbbször azt feltételezik, hogy nálunk van a hiba. Voltak és vannak hibák a játékon belül, de ez most csúcs, hogy 4-5 x kell F5-el ki be lépegetni, hogy egyáltalán az egyik kertemből a másikba jussak stb.st. A játék miatt nem fogom még a Cromet és telepíteni.
    Köszi a válaszod!

.dina1. kedveli ezt.
  19. Laboviti

Nem erőszakoltam rád semmit egy másik böngészővel kapcsolatban. Javaslatot tettem, ha van ilyen lehetőséged, próbáld ki.
    Az F5-tel való frissítés helyett eredményesebb az aktuális oldal újratöltése gomb használata.

20. TULIPÁN57

TULIPÁN57 Járnitanuló

Kedves Laboviti!
    Általában azt írjátok, hogy a Firefoxon szépen fut a játék. Most azért mert játszom a Farmerámával , hány böngészőt kellene letöltenem, (különösen event idején) hogy jussak is valamire, vagy egyáltalán tudjak problémamentesen játszani? Ha jól látom a válaszokból nemcsak a Chrome, de még az Opera is javasolt, és ez mind egy játék játszhatósága miatt?... Amikor azt írtam, hogy ki-be kell lépnem a játékba, akkor azt javaslatot kaptam, hogy egyszerűbb és gyorsabb az F5-el való frissítés. Elhiszem, hogy erre a felmerülő sok problémára, Ti mást nem igen tudtok tenni, minthogy javaslatot tesztek arra, hogy gépet tisztitsunk, több féle böngészővel próbáljuk meg, mindig a legújabb frissítéseket használjuk stb.stb. Nem irigyellek Benneteket! A magam részéről nagyon ritkán szoktam írni a fórumra, de a mostani lefagyásokkal szinte lehetetlen idegeskedés nélkül játszani.
    Elnézést kérek , hogy szóvá tettem a problémámat, de sajnos érdemben nem kaptam választ.
    Üdvözlettel és minden jót kívánva:
    TULIPÁN57ID: 2305195

gkata0924 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.