Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Eszter061955

Eszter061955 Utánpótlás-írogató

Két gépről, 4 féle böngészővel 5 farm közül egyikre sem tudok belépni. Ide sem tudtam volna belépni, ha nincs gadget (köszönet neki)! Annyival hosszabb lesz az event, mint amennyi időt most elvesztegetünk?

Okkkay, buborékhal és vmuki04 kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Mindíg is mondtam Neked hogy jó szerveren vagy! Hát nekem most sem, 27-28%-nál kidob. Azon csodálkozom, hogy most a fórumra "alulról"beengedett. Takarítás minden nap többször is, minden más működik a gépemen, de ez a játék nem. Naprakész minden frissítésem és 8.1-es W-t használok. Sem a Chrom, sem az exploreren nem enged be még a fórumra sem. Bekapcsoltam a régi gépem, azon van Opera és Maxthon is, csak lassú, kín kivárni míg elindul. Meglátom azok valamelyikén be tudok-e lépni a játékba, bár kétlem, ha ennyien jelezzük, hogy nálunk lenne a hiba. Reméljük megjavítják hamarosan.

breki072 kedveli ezt.
  3. zsugabubus89

zsugabubus89 Fórum-zöldfülű

sziasztok!beszeretnék lépni elkezd bejelntkezni ,majd kijelentkezik ....másik gépről is ezt csinálja ...érdekelne ,hogy mégis miért... köszi

4. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Másfél órával ezelött csak úgy kidobott a játék. Épp a gyümiket dobáltam be. 504-es hibát írt ki, azóta nem tudok vissza menni. A gép tiszta, win7, ajánlott Mozilla, újraindítás, net rendben. Nem most kezdtem játszani, a géptakarításos szöveg nem jön be. Mint a játék sem.

vmuki04 kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

15 órától kínlódok a belépéssel - sajnos még most sem sikerül. 20-25 %-nál kiléptet.
    A fórumra "trükközve" sikerült belépnem, s írni.
    Remélem sikerül a belépési problémát mielőbb megoldani a BP-nek.

cili53 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Ujra kellett inditanom az egész rendszert, csak igy tudtam belépni, már reggel is nehezen ment a bejelentkezés, aztán magához tért kb 4 óráig, utána kezdett szórakozni. Nagyon remélem most már rendben leszek.

7. andycyca87

andycyca87 Fórumszaki

[
    Szia. Köszi a tippet, bár a "takarítás" megvolt már reggel, az előzmények törlése is elég volt :) Mindenkinek sok szerencsét.

8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Trükközve, de sikerült belépnem a fórumra. Engem is kidobál folyamatosan. Remélem, estére megjavul. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. cili53

cili53 Fórum bárója

[
    Szia!
    Hasonló nálam is a helyzet kb 1,5 órája kínlódok a belépéssel, 26%.ig jutok!!

Sali~*.* és buborékhal kedveli ezt.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Opera alatt stabilan működik. Érdemes megpróbálni;).

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. plman

plman Fórum-zöldfülű

nálam tegnap este még fél 8 körül még jó volt ma pedig fél három óta egyszer sem sikerült belépnem mindig kidob, firefox, flash a legfrisebb, win 10 pro 64 bit. takarítás megvolt. mindn más weboldal tökéletesen működik.

12. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nekem aratás után egy darab felröppenőt sem írt jóvá pedig láttam felröppenni. Ilyen még soha nem fordult velem elő.
    Naponta takarítom a gépet, tehát ez nem a gép hibája.
    A segítséget előre is köszönöm.
    Üdv:dalmata10

13. emeske67

emeske67 Utánpótlás-írogató

A gazdanaplóban benne van?, és a farmos fatermések közt is nézd meg.

dalmata10 kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Részemről köszönöm szépen Angyalszárny!
    Ez mind nagyon szép! Kérdésem: meddig?
    Azok, kik gond nélkül léptek a játékba már lassan végeznek, azokkal szemben kik még be sem tudnak lépni.
    A gépek is üres járatba vannak. Veszik TP, Csp, állat stb.

guruzoli, kovacstne, vmuki04 és 2 más kedveli ezt.
  15. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Kedves moderátorok, légyszi sugalljátok a Bigpoint-nak hogy ezért illik valami fájdalomdíjat kitalálni. Nagyon bosszantó, hogy event idején, pont amikor elkezdenek fölfele menni a piacon az árak, egyszercsak nem lehet belépni. Mire odaérek (ha...) az összes olcsóbb gyümit fölvásárolják mások. Bár, gondolom, nekik meg az a bajuk hogy nincs elég vevő az árujukra....

16. aranyfény

aranyfény Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    CCleanerrel kitakarítva, mégsem tudok belépni, folyamatosan kidob. Felül a böngészőbe pedig kiírja, hogy nem biztonságos! Több mint 3 órája szenvedek!!!! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. elida53

elida53 Haladó

Ne haragudj, de ez az Opera valami reklám a részedről ? Feltelepítettem, de azzal sem megy.Úgyhogy azonnal töröltem is.

Sali~*.*, kovacstne és vmuki04 kedveli ezt.
  18. kendazúr

kendazúr Fórum-zöldfülű

szerintem se a böngészőkön múlik a belépés, hanem egyes szervereken belehet, a többin meg nem lehet belépni akármit is csinálunk.

kovacstne és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen....olvastam, hogy legyünk türelemmel....de én 15 órától nem tudok belépni...egyik farmra sem!
    Mindent megcsináltam!
    Meddig várjunk még????

20. Firecats

Firecats Fórum bárója

Sziasztok!

Csak annyit tudunk mi is amit a központ kiadott közleményt dolgoznak az ügyön, megkérnék mindenkit ne offoljuk szét a topicot emiatt. Felesleges takarítással másik böngészővel és hasonlókkal próbálkozni központi a hiba aminek meg kell várnunk a javítását.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.