Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Az Opera nekem sem vált be. De a Chrome és a Firefox ugyanúgy nem működik.....

2. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia emeske67!
    Köszönöm szépen a segítségedet, igen a gazdanaplóban is benne van és a farmos termések között is.
    Mivel eredetileg nem ott szokott lenni, ezért ott nem is kerestem.
    Még egyszer köszönöm. További szép napot.
    Üdv:dalmata10

emeske67 kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Az Opera egy böngésző program.
    Nálam délután óta azon működik a farm és a fórum is. Alapjáraton Mozilla böngészőt használok, de 3 böngésző van telepítve nálam.
    Elnézésed kérem, hogy próbáltam segíteni.

HéricsBáró és nyuszika215 kedveli ezt.
  4. Szama

Szama Fórum veteránja

Nos, nagy nehezen sikerült ide bejutnom. Ezért ezer hála Gadgetnek!!
    Szóval, két böngésző alatt sem tudok a farmra bejutni. Eddig a napig csak 3-5 percenként kidobált a játék, nagyon sok ideje ( több hete), de most már be sem enged. A gépem full új volt, minden program akkor lett telepítve rá, és itt azt kaptam meg, hogy nálam van a hiba, holott végignéztem az összes javaslatot a flashtől kezdve ccleanerig, és semmi gond nem volt nálam. Tehát, annyira jó lenne, ha nem néznék a játékosokat hülyének, és az is jó lenne, ha vennék a fáradságot, és leellenőriznék, amikor valaki valami hibát jelez.
    A jelenlegi eventet hogyan kivitelezzem, ha bejutni se tudok? Mi lesz a felröppenőkkel, és meddig fog majd tartani az event?
    Két böngésző van a gépemen ( firefox, chrome), és nem vagyok hajlandó még többet telepíteni, mert a firefox így is szétcseszi a gépem, a flash miatt, így azt használni nagyon nem tudom, mert teljesen kinyírja a gépet, hiába takarítom, hiába ellenőrzöm a flash verziót, stb.
    Nem tudom mások hogy vannak vele, de én játszani szeretnék a farmerámával, és nem azzal tölteni az erre meghagyott időmet, hogy a gépemet takarítsam( ami mondjuk semmit nem ér), ezt meg azt telepítsem. Nagyon örülnék neki, ha végre a fejlesztők nem aon törnék a kis buksijukat, hogy most éppen milyen új fát, vagy állatot kapjunk pénzért, hanem esetleg végre foglalkozhatnának azzal is, hogy ne kelljen minden egyes nap 10-15 perces procedúrákat végigvinni, hogy játszani tudjon az ember a játékkal. Illetve, hogy ne kapjon agyvérzést a kedves játékos, csak mert a játék kidobálja 5 percenként, vagy egyáltalán be sem engedi, vagy hogy olyan lassú, hogy még egy csiga is legyorsulja, és a többi problémáról már ne is beszéljünk.
    Kedves Modik, ez nem nektek szól, mert nem a ti felelősségetek az ilyen hibákat elhárítani, így csak annyit kérnék, hogy juttassátok el az észrevételeinket a fejlesztőkhöz, mert úgy látszik, hogy a panaszos topik nem elég, vagy nem számít.
    Köszönöm, és várom, hogy megjavuljon a játék, és végre elkezdhessem az eventet.

Kukackukac, tereza6517, timca76 és 5 más kedveli ezt.
  5. plman

plman Fórum-zöldfülű

Nem akarom elkiabálni de csoda történt be tudtam lépni!!!!!!!!!!

egyébként pedig gondolom azért írja mindneki oda a géptakarításos, ki-be lépéses műveleteket mert ha valami problémánk van akkor mindig megkapjuk, hogy takarísd ki a gépedet, frissisd a flash-t csinálj ki-be lépést. stb. Persze ezek sose segítenek (nekem legalábbis még egyszer se jött be).

nyuszika215 kedveli ezt.
  6. Atillka

Atillka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A "hagyományos" böngészőkkel én sem tudtam belépni, illetve rögtön kidobott. Viszont régebben egy hasonló szituációban már bevált böngészővel a Comodo Dragonnal be tudtam lépni és tudtam játszani is!
    (Nem reklámnak szánom!)

7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Mázlid van:) komolyan irigyellek...én sem tudok bejutni, rég aratnom kellett volna>:( amúgy igazad van, én is takarítottam, amint jelentkezett a hiba, újraindítottam, ide is csak furmányosan tudtam bejutni, hogy utánanézzek, csak én vagyok-e bojkottálva, vagy más is szenved. :mad:remélem hamarosan megoldódik a dolog, és bízom valami nagylelkű kompenzációban is, mert ez ugyancsak bosszantó fejlemény...

buborékhal kedveli ezt.
  8. Apafarm2011

Apafarm2011 Járnitanuló

Asztali gépről semmilyen böngészővel nem lehet belepni. Tabletről sikerült csak a Puffin böngészővel.

9. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia!
    Megpróbáltam belépni 3 böngészővel, nem sikerült!
    Átmentem a tesómhoz és betudtam lépni - nála Digi nálam UPC a szolgáltató - lehet, hogy esetleg ezzel van összefüggésbe?

Sali~*.*, *-ToFarmer-* és Baby72 kedveli ezt.
  10. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Én először Operát, majd Comodot telepítettem, amelyen végül sikerült belépnem. Érdekes!

Baby72 kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nálam is UPC.
    Comodo is chrome.

HéricsBáró és cili53 kedveli ezt.
  12. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Mennyivel lesz az event meghosszabbítva?! Még elkezdeni sem tudtam.
    Köszönöm, ha valaki válaszol!

cili53 kedveli ezt.
  13. vmuki04

vmuki04 Haladó

Szia!
    Nálam T a szolgaltató, és nem megy a játék, se mozillán, se exploreren.
    M

cili53 kedveli ezt.
  14. kendazúr

kendazúr Fórum-zöldfülű

nálam T-Com és délután óta tart az ugra-bugra. Azt hiszem ma már nem tudok aratni, mert napi 2x -i beütemezéssel teszem mindezt, így a reggeli nagy aratás maradna el, bár kitudja!, hogy holnap reggelig kijavítják e a központi hibát !

15. stargateatlantisz

stargateatlantisz Járnitanuló

szia köszönjük szépen 3 napja könyörgünk hogy baj van nem tudunk be lépni már ez is valami

bothne kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nálad a pont! Én is UPC-n keresztül játszom nagy általánosságba. Most, hogy olvastalak átléptem Telenor hipernetre!
    Láss csodát!! Beengedett a játékban.
    Köszönöm szépen cili53!!

17. Pubifarm1

Pubifarm1 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen az infot

18. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Nekem meg 1 órán keresztül ment és kivágott és azóta nem enged vissza.

19. .schara.

.schara. Utánpótlás-írogató

Órákig állt nálam is a farm,a fórum sem volt elérhető. Talán ideje lenne némi változtatás az üzemeltetők részéről, a technikai problémák mellett minket, Játékosokat meg kellene becsülni-mert nélkülünk ez a játék nem működik.
    Az esetleges hibák fellépése akár (meg)érthető is lenne részünkről-ha ehhez társulna odafigyelő tisztelet a Játékosok felé.
    Mondanivalóm nem a moderátoroknak céloztam,nyilván ezt nem kell magyaráznom. Illetve csak egy mondat: ha tömegeknél lép fel hiba,akkor egy "hibák észlelése" topikba ugyan hadd jelezze már az a szerencsés,akinek legalább erre van lehetősége, és nem minősüljön off-nak egy "nem tudok belépni órák óta" hsz.
    Még tudnék mit írni-de feleslegesnek érzem. Csalódott vagyok és mélyen szomorú.

-ILIKE-, manyika1126, suba_klara és 9 más kedveli ezt.
  20. Macsek2

Macsek2 Fórum-zöldfülű

Köszönöm. Sikerült minden farmomra belépni és saját akaratomból kilépni. :D :D

jambrikildiko és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.