Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Sziasztok,

Engem Microsoft Edge-n beengedett.

MG

2. sanyika12345

sanyika12345 Törekvő

De vannak még problémák a bejutás óta egy pár állatot fent hagytam megítattam és mégis több mint 320 vizem van pedig a tartály tutomal csak 300-as amit észrevettem

Leho69 kedveli ezt.
  3. gyongy80

gyongy80 Utánpótlás-írogató

Hàrom farmra szerettem volna belèpni- kilèptetet. Puffinnal be lehet lèpni tablettal.Sajna az asztaligèpen nem lehet jàtszani.

4. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Nem látom a hozzászólásomat. T-home, Firefox, vagy chrome a chrome.-nál kiirja nem biztonságos :( Én egy fél órát benn voltam, utána kivágott, sőt még a jelszót is elfelejtette. Ez az ablak meg volt nyitva, azért tudok írni.

5. Firecats

Firecats Fórum bárója

Újra felhívnám a figyelmeteket Mi sem tudunk többet mint Ti. A javítások folynak amint lesz pontosabb információnk közölni fogjuk veletek is.

Kukackukac, kati5757, zoldert és 4 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A főoldalról a fórum elérhető. Azzal a farmmal jelentkezik be, amelyen utoljára a fórumra beléptél.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Eltüntek a raktárból a halaim, pár száz volt.Emlékezetem szerint nem tenyésztettem, nem adtam el feladatsorba se kellett.
    Tudnátok segíteni?
    Köszonom:]
    Gazda: kovácspisstiID: 23092808

8. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes termelésed, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy valóban eltűnt -e valami a pajtából és ha igen, akkor mennyi. Ennek megfelelően nem tudunk felajánlani kompenzációt, az általad elveszettnek vélt dolgokat nincs lehetőségünk pótolni.

9. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Köszönöm, hogy megnézted de nem a kompenzálás miatt kérdeztem.

10. kutyafarm59

kutyafarm59 Utánpótlás-írogató

Már csak egy baj van,lejárt az aratógépem !!!!!!!!

mivancsics kedveli ezt.
  11. Zoltaansa

Zoltaansa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Engem már beengedett és rendesen működik minden. (Firefox és Flash legújabb verziójával)
    Remélem nektek is minél hamarabb megjavul!

12. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

mi lehet a hiba beléphetek a farmokra de sem az ajándékba kapott farmpengő sem a fák aratásaután nem kapok farmpengőt minden frmon igy vanez a farm ahonnan irok PIMPI64 ID38519417

13. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Az aratásért csodagyümölcsöt kapsz amit ha beadsz a feladatba gyümölcs helyett FP kapsz érte.

14. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Engem is most be engedet és nem tudom mikor dob fel ujra.Ugy közlekedek most a farmon mintha tojáson járnék--.-

15. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Semmit sem tudsz tenni, csak vársz és vársz, mint én az elmúlt 2 órában. Nem tudsz írni a fórumra, mert nem tudsz bejelentkezni. Nem tudsz játszani sem. Firecast írta 18.26-kor pirossal, hogy semmit sem tudnak tenni. Csókoltatom az üzemeltetőket, sajnálom a modikat, és örülök, hogy legalább nem növényültetős arató ez az event. Kompenzálás? Nekem a commo dragon telepítés után azzal, és csak azzal, de fut a játék.

16. Ustasa

Ustasa Utánpótlás-írogató

Sziasztok,ma volt 1 nagy problémám,délelött végig bent voltam a 2 kertemben.Du mikor az erdőböl megjöttem s belogoltam 27% nál kidobott.a másiknál meg ki irta a jelszó nincs nyilvántartva a karakterhez.majd 6 órán át ez ment.Irtam is Bigpointnak.második levél után bejelentik lezárva irjak itt.De ha be se tuttam lépni hogyan is? mindegy már betudtam lépni mozillán keresztül,Mivel googlet használok csak igy kellett ki próbálnom a belépést.Semmi gond amúgy csak a rengeteg kiesés meg küldit csinálok figyelnem kell az idökre ugye.Azért tiszteletem a főnökségnekés köszönöm a gyors levelet mikor írtam.Imádom ezt a játékot sajnáltam volna ezt a 2 farmomat is elveszteni.Tehát már semmi gáz :)

17. Rea

Rea Utánpótlás-írogató

Bocsi, de hova tűnt a hozzászólásom amit pár perce írtam??? Így hiába várom a választ!!!
    lippi02 előtt írtam

18. Firecats

Firecats Fórum bárója

Ne haragudjatok, de nem fogom egyesével leírni mindenkinek, hogy tudunk a hibáról dolgoznak rajta. Kicsit vissza kell olvasni és mindenki láthatja a jelenlegi helyzetet. Majd, ha valami változás lesz jelezni fogjuk.

Beus928, zoldert és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. Rea

Rea Utánpótlás-írogató

Ha ezt nekem szántad köszi, valóban nem olvastam vissza oldalakat, de úgy gondolom akkor sem az a megoldás, hogy törlitek a bejegyzésem.

20. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Egyetlen gondom van ezzel csak, hogy mindezt miért nem lehet megjeleníteni a hivatalos hirdetménynél?
    A németek ezt meg tudták tenni!
    Ezt miért csak itt kell folyamatosan olvasni, ez mindenki problémája és gondja, mert nem tud a játékba belépni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.