Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Beus928

Beus928 Járnitanuló

Köszi a tájékoztatást.Várunk türelemmel...... ;)

Kukackukac kedveli ezt.
  2. Firecats

Firecats Fórum bárója

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Estét Moderátor! Nem bántásiból írom, de ez előbb volt te kiléptél a játékból szöveg. Utána már viszont nem engedett vissza. Még egyszer Bocs.

4. Firecats

Firecats Fórum bárója

Ne haragudj a kérdésért, de el is olvastad amit beidéztél tőlem?

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. holdbarát

holdbarát Junior szaki

Örülök, hogy a hiba elhárult. És remélem, hogy nem csak pillanatnyilag... :)

De!
    Beadtam az utolsó 3 órás kuponomat, hogy ne kézzel kelljen a sok-sok kihelyezett fát aratni, ami ez idő alatt - annak rendje és módja szerint - lejárt. :oops: Valamint a bónusz rekeszeknél is órák vesztek oda. :(

Nem lehetne valahogy visszaállítani az utolsó megfelelő belépéskori állapotokat???
    Gondolom, hogy mások is legfőképp ezek miatt bosszankodnak.

Ha lenne feltöltve farmmunkásom, nem zavarna. Csak anno nem úgy kezdtem (kezdtünk) bele ebbe a játékba, hogy valós pénz nélkül majd idővel nem lehet haladni, és így nem lesz öröm a játék. Márpedig mostanra így van!
    Valami nagyon elromlott!!!
    Régebben simán befejeztem idő előtt (sőt, félidőkor) az eventeket. Ma már inkább nem is próbálkozom, mert időről-időre elmegy a kedvem az egésztől! (És ezzel sem vagyok egyedül.)

Tudom, nem kötelező veletek játszani... Csak, ha mi nem játszunk, és nem költünk, mert nem érezzük jól magunkat, akkor... :eek::oops:

.schara., Csacskamacska, csuhi és 14 más kedveli ezt.
  6. sanka1957

sanka1957 Aktív író

Sziasztok!
    A tegnapi nap ,technikai hibái azt hiszem számos embernek okoztak bosszúságot,veszteséget.
    Úgy érzem a legkevesebb,hogy valamivel kompenzáljátok a sok veszteséget.
    Üdvözlettel: Sanka57

7. *Katóka*

*Katóka* Járnitanuló

Szép jó reggelt Mindenkinek ! Több böngészőn próbáltam,még mindig nem tudok belépni a farmra. :(

mamszi5107 és Kukackukac kedveli ezt.
  8. teer67

teer67 Fórum-zöldfülű

Szép jó reggelt! Tegnap csak délután lett volna lehetőségem játszani, de nem tudtam belépni. Természetesen keresztben egy gazszálat sem tudtam tenni a farmon, event ide vagy oda. A napi belépési sorozatom 131 lett volt tegnap, ma 0-ról indultam a technikai probléma miatt. Lehet, apróság, de engem ez is igencsak bosszant. Ha arra szeretnék ösztönözni a játékosokat, hogy mindennap szorgalmasan belépjenek és játszanak, legyenek szívesek biztosítani a belépési lehetőséget, vagy az egésznek nincs értelme (se bónusznak, se eventnek, ...).

Csacskamacska, matyi125, anci0915 és 4 más kedveli ezt.
  9. Ágica109

Ágica109 Aktív író

sziasztok kinálltottam a tamariszkusz fát de nem találom sehol.utána néznétek?Ágica109 id1356105 köszi.

10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Hol váltottad ki a tamarindusz fát?

11. Ágica109

Ágica109 Aktív író

farm pengőért.

12. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek frissíts, illetve egy ki be lépést javaslok! Ha utána sem kerül elő akkor kérlek jelezd!
    A Tamarindusz a szigeten kitehető, így a szigeten kell keresned a menübe.
    Update: Tamariszkusz a farmon keresendő fa.

13. Ágica109

Ágica109 Aktív író

ez nem tamarindusz hanem tamariszkusz a farm pengős ajánlatok közt van a majomkenyér fa mellett.

14. Angyalszárny

Türelmed kérem, utána nézünk!

15. Ágica109

Ágica109 Aktív író

köszönöm előkerült megvan.

Angyalszárny kedveli ezt.
  16. retiev

retiev Utánpótlás-írogató

Sziaszok! Két farmnál a tölgyesnél leáll minden,csak forog a virág.Kikell lépjek és vissza ,de akkor sem enged ott aratni.Minden más rész müködik..ID 2057289 köszi

17. Angyalszárny

Szia!
    Javasolnék egy takarítást a gépen!

pufac599 kedveli ezt.
  18. pufac599

pufac599 Utánpótlás-írogató

Köszi,de már tegnap megtettem amikor nem müködött.Ez egy másik farm a családban és itt sem enged a tölgynél dolgozni,csak forog a virág..

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A takarítást javasolt naponta többször is elvégezni akár.

20. bonci77

bonci77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Nem akarok hülyének tünni,de szeretném kérnimeg tudnátok e nézni hova lett a farm pénzem. Tudtommal nem vettem semmit és több mint 3 millio volt. várom a választ köszönöm. bonci77ID: 14526108

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.