Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. stargateatlantisz

stargateatlantisz Járnitanuló

szia xp ről de karbantartásig semmi gondom nem volt vele ezt már négy napja is írtam 7 éve játszom és eddig nem volt próblémám sajnos nem egyedi ha vissza olvasóll látod mindenkinek ez volt a problémája

legenyi kedveli ezt.
  2. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Nem vettem meg, de szeretném. A többi farmomon megjelenik ez az ajánlat csak ezen nem. Mi lehet a baj?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ok, rendben XP-t használsz, többi kérdésre sajnos nem kaptunk kielégítő választ. Tehát melyik böngésző és verziószáma, illetve melyik flash player és verzió száma?

stargateatlantisz kedveli ezt.
  4. |Tamás|

Szia!

Játékba be lehet lépni jelenleg, nincs vele gond. Ennek valami oka van, hogy Mi betudunk lépni, Te pedig nem. Farmról egyről van szó, hisz a kérdéses játékos farmját ellenőriztük, így kizárható a szerverek közötti különbség.
    Kérdésem a következő: Melyik böngésző és melyik flash playert használod, verzió számmal kiegészítve? Gépet mikor takarítottad ki?

5. |Tamás|

Szia!

Az ajánlatok egyediek, befolyásolni sajnos nem tudjuk.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nem olyan nagy hiba,de a dekorációs tárgyak ikonjai néhol megváltoztak.pl:spenotpástétomnál 1 hajó látható,turótortánál páva ól,és még sok helyen változott az ikon.Felhasználásnál a valós terméket,vagy dekort adja.

7. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Sziasztok!

A hiba valahol a gépetekbe lehet,mert 1-2 napja írtam, hogy én is xp-ről játszom.
    Semmi sem a legfrissebb,mégis a tegnapi belépési hibát leszámítva,gond nélkül játszom.
    Az alábbi képen mutatom is:
    http://imgur.com/x1Bt8UI

stargateatlantisz kedveli ezt.
  8. stargateatlantisz

szia mozilla , . 4,42 flash playert nem tudom de karbantartásig semmi gondom nem volt köszi a segítséged

szia kettő gépen egyszerre le írnád miket használsz köszi most látom a linket

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.17
  9. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok! Miért van az, hogy a Fórumban is emlegetik, az event-ismertetőben is olvasható, hogy most titkos facsemeték vásárolhatók a hírek menüpontban, stb... Nem találom sehol, nekem egy másik akció jelenik meg, a "Tempós tenyésztés". Ha rákattintok, azonnal a fizetés felületre dob, csak egy villanásra látom, hogy egy tenyésztős csomagot lehet venni.
    Ditti58ID: 54426560

10. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzést, továbbítottuk a fejlesztői csoport irányába.

HéricsBáró és juliska70 kedveli ezt.
  11. |Tamás|

Szia!

Ezzel kapcsolatban nem tudok mit mondani, fejlesztői csoport ezt a kompenzációt ajánlotta fel nekünk.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Azért van, mert a hírek felületén bal oldalon 4 fül van. A negyedik Rackó. Fölötte van az általad is emlegetett akciók tempós tenyésztés. Ha arra a fülre kattintasz, akkor jobb oldalon megjelenik egy sárga nyíl, amivel lapozhatsz. Így már Te is tudod, hogy ha több akció van akkor lapozni kell.
    De ha az eventórába véletlenül bemennél sokkal egyszerűbben boldogulnál.

13. |Tamás|

Amennyiben 4-es verzió szám, akkor Kérlek, haladéktalanul frissíts, mert ennél akár a flash, akár a mozzilla sokkal de sokkal újabb verziókkal rendelkezik. Opreációs rendszerrel nincs gond, annak bírnia kell, de a böngésző és flash player régisége okozhat problémát.

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia Tamás

Nálam a piac ilyen tegnap óta http://kepkezelo.com/images/8sum94j7qugr1li2zjix.png

Tetszik hogy ilyen absztakt , a dizájn is jó , de egy renoválás szerintem nem ártana :D

Nagycsuti kedveli ezt.
  15. Pityuapu

Pityuapu Fórum-zöldfülű

A csodagyümölcs nem jön a fák aratatáskor sem!

16. |Tamás|

Szia!

Értékelni kell a tehetséget és megérteni a művészt, Viccet félre téve, dolgoznak már rajta :)

Nagycsuti és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jön az, de a kutyanyelven (totemen) nem gyűjtődik. A pajtában a fatermések között keresd. Ott is tudod beadni.

18. |Tamás|

Szia!

Csodagyümölcs felröppenő csak fák aratásából érkezhet meg hozzánk.

19. stargateatlantisz

szia Tamás köszi a legújabb mozillával sikerült belépnem köszi 4 nap után végre

szia a firefox oldaláról szed le a legújabb verzióját nekem be jött

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.17
  20. Pityuapu

Pityuapu Fórum-zöldfülű

A varázsfa aratáskor sem jelenik meg. Nem szaporodik csak ha ajándékként kapom!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.