Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok! Nem tudom tudtok-e segíteni! A ló és a juh kivételével eltűnt minden neon kitehetőm a raktárból. Sajnálom, hogy a legutóbbi növénytermesztés előtt beszedtem őket.
    Köszönöm előre is
    bonita333ID: 50673142

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az első hozzászólásban megtalálható információk alapján Kérlek, ismételd meg a hozzászólásodat, amennyiben még szükséges.

3. bothne

bothne Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Teszek még egy kísérletet. Ezen a farmon néha be tudok lépni, de kegyetlenül lassú. A másik két farmom megáll az 55%-nál. A kapcsolat nem biztonságok, ezt írja, ennek ellenére Mi engedélyeztünk minden, informatikus ismerős is van. A számítógépemről a Farmeram-án kívül minden működik tökéletesen.
    Naponta többször takarítom a gépet a farm-játék miatt.
    XP-t használok. A Firefoxot tegnap frissítettem: 51.0.1. és a Flash-t is: 2.0.0.135 (ezt írja ki).
    A másik két farmom: Nyuszifül6161 ID:43531237 - Kalandvágyó61 ID: 44246726
    Köszönöm a segítséget!

4. krisztina8307

krisztina8307 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Nálam farmon kacsák ,bahamán anakonda és lajhár van lerakva.

Kacsákat most szedtem be ,anakondáknál még van vissza 40 perc .pedig ugyanúgy lett etetés előtt minden aktiválva.az érésidő meg kacsáknál és anakondánál is 8 óra alap. érti ezt valaki?lajhár meg rövidebb ,de még csak most szedem majd be.

Ja még annyit gyermekeim farmján ugyan ez van mindenhol letéve ,ott mindent tudtam is aratni /etetni.

5. |Tamás|

Szia!

Firefox ból ez a verzió a legújabb, viszont flash playernől közel sem. Kérlek, frissítsd.

6. |Tamás|

Szia!

Nagyon sok fajta bónusz lehet akár receptekből, akár felhőkből ami különbözően hat, pl valami hat a farmon de nem hat a bahamán.

krisztina8307 kedveli ezt.
  7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kis segítséget kérnék. Nem emlékszem a 75% TP bónuszt mikor aktiváltam, most ugyanis nem látom.
    kozsuchne
    ID: 4194994
    Köszönöm a segítséget:)

8. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott ID szám hibás.

Tavirózsa kedveli ezt.
  9. krisztina8307

Szia Tamás.
    Nem akadékoskodni akarok,csak egy észrevétel a másik mint írtam két gyermeki farmhoz képest.

szárnyas ovi felhősor ,és sajtgolyó,valamint valentin napi cserép lett aktiválva mindenhol.-etetés előtt.ezek tudtommal mindenhova hatnak. szép napot . :)

10. |Tamás|

Learattad már?

11. krisztina8307

Még az anakondából 15 perc van vissza.a többit már vagy 20-25 perce.

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Bocsi! 4174994

13. |Tamás|

Ez esetben sajnos nem tudom ellenőrizni, hogy egyszerre kerültek indításra az ólak. Amiket írtál bónuszokat, egyaránt hatnak bahamás és farmos ólakra. Egyedül a felhősornál van egy ilyen kitétel ˇÓlaknál 5%-kal gyorsabb érési idő 30 percen keresztül (terményes ólak kivételével minden ólra kifejti hatását)

14. |Tamás|

Ňem aktív a 75% tp bónuszod, valószínűleg 6 és 7 óra között egyszer amikor megjelent, akkor nyomhattál rá. Még nem késtél le róla, Kérd a hírek felületén ma este 7-ig.

mebajah és djsolya86 kedveli ezt.
  15. krisztina8307

Nincs gond Tamás.Mint írtam nem akadékoskodásképpen kérdeztem,csak gondoltam lehet valami hiba amiről nem tudok...
    nem dől össze a világ,ez legyen a legnagyobb gond.szép napot.

mebajah kedveli ezt.
  16. djsolya86

djsolya86 Fórum-zöldfülű

Szia Tamás!
    Most kislányom farmjáról írok, itt most aktiváltam, de nálam (kozsuchne farm)nem jelenik már meg a hírek menüben, azért is kérdeztem rá.

17. |Tamás|

Ott van pedig.
    Hangszóró ikon, második hír.
    Kép a farmodon készült most.

kozsu.png

Tavirózsa kedveli ezt.
  18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Végre megtaláltam, jól eldugták a sok farmarany vásárlási és egyéb lehetőségek között. Minden esetre köszönöm! :)

mebajah kedveli ezt.
  19. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm segítséged,most arattam ,és működött.

20. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,most teljesítettem a Szentjánosbogár küldetés második feladat elsö részt ,aminek a jutalma a rém szentjani ól ,ezt nem kaptam meg ,nincs benne a raktáramban.Van két ilyen ól az éjszakai farmon ,de azok már megvoltak.Légyszi nézzétek meg ,és tegyétek ki a farmra.Köszi :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.