Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nagyanyo7

nagyanyo7 Utánpótlás-írogató

köszi!!!!

2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Jó Reggelt!Megint sikerült az 1 héttel ezelőtti hibába belefutni, miközben 2sárkány bagoly és varjú röpköd a fő farmon,egyedül a kergéről indítottat mutatta, mikor F5-t nyomtam összeugrott az összfarm majd visszalépkedve elkezdtem úgy az aratást, hogy csak 20másodperc múlva adta a tp növelőt.Moderátorok még nincs is itt az event, mi lesz akkor?ID: 35012223

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A házi kedvencek aktiválása után célszerű megvárni, hogy a Tp kalapok a bónusz-ablakban megjelenjenek.

4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Kedves Laboviti, majdnem fél percöt vártam majd akkor küldtem rá az F5öt ami után már mögjelönt mindön katyvasz.Nem az a pár tp zavar, hanem most még van gépöm ha nem lesz melósom kézzel nem szödöm le annyi idő alatt, míg a kedvezményt adja.Reggel mindig CCleanerrel kezdem a napot, és azzal is zárom, higgye el nekem amit megcsinálhatok azt megteszem a zavartalan játékért de ez már nem az én saram.Köszönöm a válaszát.

5. lily6

lily6 Fórum-zöldfülű

Elutaltam 1480ft-ot, hogy megkapjam a 300farmaranyat. Beírtam a közleménybe 341516440033, hogy gyors legyen az utalás, de még sehol semmi. Az lenne a kérdésem mikor kapom meg?

Gazda: lily6 ID: 4195487

6. Laboviti

7. lily6

lily6 Fórum-zöldfülű

8. Laboviti

9. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. bagoly1018

bagoly1018 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!Sajnos 1 hete nem tudok be lépni a farmomra.úgy kaptam ezt a farmot,több mint 1 éve én játszok vele.Próbáltam már minden hogy.Farmom neve:zsanna110 sajnos az id számot nem tudom meg írni.Köszi,ha válaszoltok!!

11. Laboviti

Szia!
    Konkrétan milyen hibajelenséget tapasztalsz?

12. bagoly1018

Azt írja ki,hogy nem található felhasználói fiók ezzel a név és jelszó kombinációval.Nekem ez le volt mentve,egyszerűen nem enged be.Ami furcsa volt anyukám farmjának a szomszédja voltam,és onnan is eltünt a farm

13. Laboviti

Kérhetsz jelszó emlékeztetőt a farmra belépés előtt a főoldalon. /Elfelejtett jelszó/

14. Dikegyparaszt

Dikegyparaszt Utánpótlás-írogató

Amióta megint változtattatok a kerekkeréken, azóta igen érdekesen működik....:(....van, hogy egymás után 2szer-3szor is ugyanott áll meg...és elég gyorsan lepörög..ha esetleg én szeretném megállítani, akkor a megállás, lassítás helyett a kerék felgyorsul, majd egyszer csak hirtelen megáll, majd ugrik még egyet és végleg megáll....de van olyan eset is, amikor szinte el se indítom a kereket már meg is állt....meg tudnátok nekem mondani hogy miért csinálja ezt? Ja, és még annyi, hogy ha a kerekkerék területére kattintok, akkor először behozza a főfarmomat, vagy azt a területet, ahol előtte jártam, majd hirtelen beugrik a kerekkerék...köszönöm.

15. Laboviti

Szia!
    A kerekkerék változásairól az alábbi linket megnyitva olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/változások-javítások-2014-november-14.11511/

A módosítások óta, a forgatáshoz való belépés az általad leírt módon alakul. Vagyis pl. az ültetvényről lépnénk a kerékhez a szigeten "kényszerülünk" kivárni, hogy bejuthassunk pörgetni.

16. maya

maya Fórumprofi

Igen módosítom, köszi

17. Laboviti

Köszönöm a megértésed.

18. bagoly1018

Köszönöm,csak egy a baj,hogy akitől kapta azt állitja,hogy nem tudja az e-mail címet.sajnos nem tudom megcsinálni.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

20. XYXYXYX

XYXYXYX Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, valaki feltörte a farmomat tegnap, és már a magáénak gondolja. Elhasználja a kuponjaimat, kitörli az üzeneteimet, elpotyázza a csengőpengőm, meg még a szintemet is ö lépte meg.meg még ki tudja mit művel, amit még nem vettem észre. Tudtok nekem segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő, jelszócsere vagy valami?

Inkább emailra írjatok, vagy ide, mert az üzeneteimet kitörli a farmlopó.

Személyes adatok törlése biztonsági okokból

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.