Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek próbáld ki egy másik böngészőről a játékot!

2. -pipper-

-pipper- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudom, h csak nálam van e így, de a baha malomban nem tudok lapozni. Az első oldal feljön, de tovább nem tudok menni, és lassan kifogyok a tápokból.

Előre is köszi (ID29476239)

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek állítsd a malom keresőjét a minden fülre, s úgy próbálkozz a kereséssel!

4. mokuska7676

mokuska7676 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni.Az előbb arattam a farmomon és akadt az egész játék ,kiváltott a ma kitehetőket és a gondtalan gondolát 2 szer adta meg.De így nem tudom kiváltani a 3 kitehetőst a farmomra.Visszatudnátok venni az a kitehetőt amit 2 szer adott meg és visszaadni az értejáró csillagos érmét.Előre is köszönöm.Sziasztok

5. Angyalszárny

Szia!
    Igen van rá lehetőség!
    Méltányossági kérelem:

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

A supportnak így írhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Leho69 kedveli ezt.
  6. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

Utoljára szerkesztett: 20.2.17
    Sali~*.* kedveli ezt.
  7. ldikó60

ldikó60 Törekvő

8. Angyalszárny

Szia!
    Ha valamit figyelmetlenségből kétszer vásárolsz meg az nem központi hiba!

9. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Sajnos hiába kattintok a szivekre meg se adja a pontot sokszor rájuk ,így regeget veszítek vele A JÁTÉK MEGAKAD ÉS A PERC MEG LETELIK,VANÚGY HOGY SEMMIT SE KAPOK ÉRTÜK.

ERZSI051949 kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Szia!
    A labdázós minijáték labdacsomagonként minimálisan 18 pontot ír jóvá. Olyan, hogy semmit olyan nincs!

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Nem,nem figyelmetlenségből vásároltam meg kétszer, hiszen nem is lehet a kitevőt kétszer megvenni! És látom másoknak is van gondja ezzel! Megcsináltam az eventet, kiváltottam a felhőt és a három kitehetőt, de a háromból csak kettőt, a "szeress,ne szeress"-t nem kaptam meg! Az előbb már írtam, csak látom, törölve lett! Nem az én figyelmetlenségem, a játék hibája! Mind a két farmomon "így jártam"! És látom, mások is!
    Köszönöm!

12. Angyalszárny

Szia!
    A kitehetők több alkalommal megvásárolhatóak az event boltjában!

13. Zuzundra

Zuzundra Utánpótlás-írogató

sziasztok! Bocsánat, ha csakén nem találom meg a témát, de egy helyen azt olvastam, a hibák miatt 24 órával hosszabb lesz az event. Nos, nálam nem hosszabb, de 1 óra múlva vége. Miről maradtam le? köszi!

14. Angyalszárny

Szia!
    Az event holnap délután 14 óráig tart!

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. Zuzundra

Zuzundra Utánpótlás-írogató

Ezek szerint, hiába 1 órát mutat, nem fog vége lenni?

16. Angyalszárny

Szia!
    Az eventórát még nem állították át, ettől függetlenül meg van hosszabbítva az event!

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Egyszer vásároltam meg, épp annyi labdám volt, hogy a hármat meg tudtam venni!

18. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Nálam tegnap óta a farmos malomban nincs lehetőség labda keverésre.

19. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek állítsd a malom keresőjét a minden fülre, ott meg fogod találni!

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. ldikó60

ldikó60 Törekvő

Nekem viszont nem segítettek! Azt írták, nem váltottam ki! Akkor hova lettek a pontok, és miért szürke?!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.