Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Előfordulhat, hogy egy fajta kitehetőt kétszer váltottál ki! Van még egy nap az eventből, pótolhatod a hiányzó kitehetőt!

2. narancs41

narancs41 Utánpótlás-írogató

Még mindig képtelen vagyok a laptopomon játszani a játékot és képtelen vagyok felfogni, hogy mi a fenének kellett az egészet elrontani????? több farmon játszom 7 éve, de most elérkezett az az idő amikor feladom az egészet !!! Lehetetlen helyzetet teremtenek, nekem ez már nem kikapcsolódás!

ldikó60 kedveli ezt.
  3. pvandi

pvandi Utánpótlás-írogató

Szia! Én most váltottam ki a paszúlyj, az első kitehetőt, és véletlenül kétszer a másodikat. De nem tudok egyet sem kitenni rá :-( Id: 15747340

4. Angyalszárny

Szia!
    Ha leírnád a pontos problémádat, lehet hogy tudunk segíteni!
    Én is laptopon játszom, és működik!

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. Angyalszárny

Szia!

A felhőt kiváltottad már?

6. putyok06

putyok06 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni, én már 4 napja nem tudok belépni....vagyis belépek,de semmi nincsen a farmomom... :(
    ID: 17248210

7. pvandi

Szia! Igen!

8. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek eszközölj egy Cclener takarítást a gépeden, s ha még mindig problémák vannak jelezd!

9. Angyalszárny

Akkor a 2 kiváltott kitehetőt rá tudod tenni, feltéve ha van hozzáférésed a Paszulyhoz. - amit a gazdakörben tudsz megszerezni!

10. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok,

Megint nem tudok belépni a játékba. Van valami probléma ismét?

11. pvandi

48 lapnyi kitehetőm van a paszulyon :) Megvettem a felhősort, az édes szerenádot, és a gondtalan gondolát ( ezt véletlenül 2x így maradt 1 csillagos érmém...)) de, egyik sem található az eszköztáramban. Szeretném ha utána nézne valaki, mi okozta ezt. Id: 15747340 Köszönöm!

12. Angyalszárny

Szia!
    Javasolnék egy takarítást a gépeden!
    Tapasztalatom szerint a játék rendben működik.

13. pvandi

Köszönöm!

Angyalszárny kedveli ezt.
  14. MissL

MissL Fórumprofi

Köszi, az enyémen is rendben működött egy órával ezelőtt...

15. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek frissíts, s türelmed kérem amíg mi is megnézzük!

16. Angyalszárny

Szia!
    A duplán kiváltott kitehetőd egyike a menüdben csücsül. A másik kettő pedig a Valentin napi felhősoron.

17. Csilla1970

Csilla1970 Fórum-zöldfülű

Szia ! Az event dobálós része jelenik meg és o labda esetén kiírja, hogy 4200 van majd záródik a függöny és kiírja, hogy hiba lépett fel. De ez után kezdi előről. Kilépni sem tudok, csak a játék bezárásával.A barátaimnál jelenleg működik, de nálam azóta sem.
    A segítséget előre is köszönöm.

Csilla1970ID: 28710799

Szépnyárinap kedveli ezt.
  18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek arra, lépj ki a játékból, a farmról. Térj ezt követően vissza és tekintsd meg a minijáték ablakát.

19. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

két böngészőm van chrome és a firefox, de egyikről sem müködik. Mindkettő ugyanazt a 4.... kezdődő számot adja, majd feljön a függőny és kiirja a hibaüzenetet. visszalépni nem lehet, csak teljesen kilépni a farmról.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Áramtalanítsd a gépedet amikor kilépsz a játékból, a böngészőből. Tedd meg azt is, hogy a routert is, a nethez használt kiegészítőt is lekapcsolod egy percre.

Ha visszakapcsolsz ezt követően, ellenőrizd kérlek a minijáték ablakát, változott-e a kijelzés.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.