Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Sziasztok! A piacon a faterméket már lehet rendesen árulni viszont az állatoknál amit más 70000-ér árul én csak 6000-ért tudnám kirakni
    Mikorra várható a javítás?

ada77201 kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Még nincs információnk a hiba javításának menetéről, állapotáról, időtartamáról... így várunk!

nemethnagyi és ada77201 kedveli ezt.
  3. almatorta

almatorta Junior szaki

A dekor elemek ikonjainak nagy részénél megint egyen ikonok vannak

4. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

érdeklödnék nálam nem jelenik meg Kerekkerék akciós napok! most van vagy nincs?????kiléptem visza és nincs a Kerekkerék akciós napok!

LBetti kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

Türelmet kérünk!

Szia!

Türelmet kérünk Tőled is és minden Játékostól!

Egy ismételt ki- majd belépés után már rendelkezésre áll a Hírek felületén a kerék-akció!

6. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Jó turelmes leszek de hiba van?? nincs még az akcio???? majd késöbb lesz???valami választ adj hogy ttudja mikora várhato körübelül Kerekkerék akciós napok! jó?

7. mamarygen

Írtam egy kiegészítést... már elérhető egy ki- majd belépés után a Hírek felületén a kerék-akció!!

bonba73_Gazda kedveli ezt.
  8. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lehet én vagyok a butus.... A sütis eventben a cukrászda,ha kirakom a farmra megvan,ha törlöm,és kiraknám a felhősorra,sehol sincs... Valami elkerülte a figyelmem? Miért nem tudom kirakni a felhősorra? Az event kész van,ez nem lehet a hiba.

9. mamarygen

Szia!
    A cukrászda elem az event idején tortautalványt ad.

Majd az eventet követően lehet felrakni a felhősorra! Akkor már nem fogja a szolgáltatást nyújtani.

Ismertetőben:

icuka974 kedveli ezt.
  10. icuka974

icuka974 Fórum-zöldfülű

Köszi a választ! Tényleg figyelmetlen vagyok... :(

11. Szép napot kívánok! Két tortát kell elkészítenem, a kért és a teljesített teljesen egyforma, mégsem adja meg a teljes nyereményt, és kiírja, hogy "had igazítsak rajta egy kicsit". Ugyan miért van ez így, és mit kell igazítania? Köszönöm a választ.

12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    A malomba készítettem 40 db torta bónuszt de csak 30 db látható. most lett kész egy párperce.
    köszönöm.

13. mamarygen

Szia!

Az a "hadd igazítsak rajta egy kicsit" mondat számodra íródik, aki segítesz Trüffel Töfinek. Jól díszítetted a tortát. Mint cukrász, "igazgat" a teáltalad készített tortán, mert ezzel jelzi, ő a főnök, te a segédje.

Humornak szánták a mondatot, vedd annak!

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Végzett a tápkeveréssel? Hol ellenőrizted, hogy csak 30 látható és nem 40?

Leho69 kedveli ezt.
  15. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

Sziasztok! A tortasütésnél sorozatosan nem adja be a bevonatot a tortalapra és így hibásnak veszi.pedig lenne rá időm, ha megkapnám a bevonatot is. Miért? Köszönöm, ha válaszoltok. További szép napot! ID 45541551

16. |Tamás|

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

17. szaky971

szaky971 Utánpótlás-írogató

Kedves Tamás!
    Megnéznéd (képet nem tudok készíteni)? Kb. 20 perce arattam, Mielőtt elkezdtem, megnéztem, a cukrászdát: a kis téglalapban 14 db bónusz volt. A malomban is! Az indító körben mindkét helyen 0-t mutatott. Aratáskor mindkét helyre berakta a kapott 8 db utalványt.
    Köszönettel: Gazda: szaky971 ID: 24.767.049

18. |Tamás|

Még 5 db bónusz keverése folyamatban van a malomban.
    Jelenleg van 8 db utalványod, és 14 bónuszod. Nagy ikonokba csak 8-8 darabot mutat, mert a bónuszhoz szükség van utalványra is, így indításhoz csak 8 db elegendő alapanyagod van. Készleteket ne a nagy ikonba nézd, hanem alatta apróbbal.

19. szaky971

szaky971 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ!

nemethnagyi kedveli ezt.
  20. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot Mindenkinek!
    Kedves modik, Valami történt a kerekkerék pörgetés vásárlásakor, először rákattintottam 113 FA-as ikonra, bepirosodott a 100 partí pörgetés ikon, utána rákattintottam a 200 FA-asra, bepirosodott a 150 pörgetés "mind eladva". Nem igazán értem, azért próbáltam a második vásárlást is, hátha én tévedek.Azért 313 vagy 323 farmaranyért kicsit kevés a 75 pörgetés, mert az aranyakat levonta.
    Légyszíves nézzétek már meg. Köszönöm
    Id:16027651 brozsa

nemethnagyi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.