Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrző panel adatai alapján 113 FA-s csomagot vásároltad 2017-02-24 16:03:02-kor aminek a tartalma 25 db party pörgetés illetve a 200 FA-s csomagot is megvásároltad 2017-02-24 16:05:57-kor amiben 50 party pörgetés található.
    Jelenleg ezek az árak érvényesek, ennek tudatában van lehetőséged dönteni.

2. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Megint 2 utalványt vett el 1 játékhoz. így elég nehéz lesz végigcsinálni az eventet, mert keveset ad és nem lehet a gép előtt ülni állandóan. Nem szokásom panaszkodni mert ez csak játék, de élvezni szeretném a játékot nem pedig idegbajt kapni.

3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm! Engem az zavar, hogy nem azt mutatja vásárlás után, ami eredetileg szándékomba volt, tehát a 100-ast, meg a 150-est, már nem is vehetném meg, hiszen azt mutatja, hogy azt már megvettem.

4. |Tamás|

Szia!

Nem vesz el 2 utalványt egy játékhoz. Kérlek, valótlant ne állíts.

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Korlátozva van a maximális mennyiség a keréken. Amennyiben elfogyasztod a party pörgetéseidet, akkor ismét elérhető lesz. Nincs korlátozva, hányszor veheted meg ezeket a csomagokat.

6. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

7. Zzzé

Zzzé Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Teljesítettem az egész feladatsort,de a felhősorra mégse tudom kitenni a Cukrászda dísztárgyat,nem jeleníti meg!! Holott,ha mondjuk a szédült szántóra akarom kirakni,ott látható. Ilyenkor mi a teendő?????? Köszönömmm!!!!

8. |Tamás|

Szia!

Megvárni az event végét, addig pedig pont van lehetőséged elolvasni az event részletes ismertetőjét.

9. yoda1215

yoda1215 Járnitanuló

Nem szokásom olyat írni vagy mondani ami nem fedi a valóságot. Ez nálam alap, a hitemből adódóan. De felejtsük el az egészet, nem éri meg.

10. ..Sarah9..

..Sarah9.. Junior szaki

Szia Tamás! Köszönöm a választ, a gépemmel minden rendben, a másik farmon jól működik. Google Chrome böngészőben vagyok, más hsz-ben is olvastam erről a hibáról. További szép napot, jó munkát!

11. |Tamás|

Játékot Mozilla Firefox böngészőre optimalizálják, minden egyéb más böngésző esetén hibák lehetségesek, amik nem a játék hibái.

12. Zzzé

Zzzé Fórum-zöldfülű

13. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

szia nálam sem müködik rendesen a cukrászüzem nem adja a kellékeket és kiirja hogy kész

14. |Tamás|

Szia!

A cukrászda dekor rendben működik. Minden aratás alkalmával megkapjuk az 1 db tortautalványt.

15. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tortautalványom több volt, mint a bónusz, de bónusz használata nélkül kezdtem el gyártani a tortákat. Mikor pont annyi utalványom lett, mint bónusz, azóta hiába csak az utalványra kattintok, levesz egy bónuszt is automatikusan. Sajnos képernyőmentést nem tudtam csinálni, de lefényképeztem a telefonommal. Kérlek nézzetek már utána, hogy mi ez. Vagy csak én nem tudok valamiről? Köszönöm!

16. |Tamás|

Szia!

Dehogy veszi le, csak ne a nagy ikonba nézd a mennyiséget, hanem alatta. Nagy bónusz ikonban azért mutat annyit, mint a tortautalványaid száma, mert a bónuszos indításhoz utalványra is van szükség.

nemethnagyi és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. nanobapo

nanobapo Utánpótlás-írogató

Köszi! Menet közben rájöttem, hogy ezt benéztem. :) Persze, hogy csak annyit mutat, mert csak annyit használhatok fel. Bocsi, hát ez még 101. szinten is előfordul! :)

18. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Köszönöm addig nem értékesítek.

19. diki79

diki79 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A cukrászüzem folyamatosan hibásan működik mindegyik farmomon. Átugrik egy folyamatot és hibás tortákat gyártok.
    Nem találtam erre vonatkozó magyarázatot az előző bejegyzésekben. Az én gépem hibája?
    nixi6565:18502168
    diki79ID: 20765158

20. muci555

muci555 Járnitanuló

köszönöm szépen megtaláltam

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.