Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Ha ezen a néven írod be a menü fa keresőjébe a keresett tárgyakat, nem véletlenül nincs találat! Amit keresel az a termés neve!
    Kérlek nézz körül a menüdben és a terméshez tartozó fát keresd!

2. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Türelmes vagyok, csak furcsállom az arányokat.
    Tökugyanaz van a fúrót nem adó legendás vadaskertemben, mint a négy fúrót adó kupás vadaskertben volt, úgyhogy az érésidő nem valószínű, hogy változott.
    Nem türelem kérdése, szerintem, ez a hiba topik és jeleztem hogy szerintem valami rosszul van beállítva.

orchidea6969 kedveli ezt.
  3. Angyalszárny

Szia!
    Nagyon változó a felreppenők aránya, akár aratásonként is!
    Nálam például 12 tároló üzemel s van hogy eltelik 2 hét újabb fúró nélkül, s van olyan is amikor 2-3 érkezik ugyanazokkal a bent lévő játékelemekkel.
    Légy türelmes!

Okkkay kedveli ezt.
  4. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Vettem egy langszatfát és szerettem volna rátenni az XXL-es változatot, miért nem lehet, ha van alapfám. ID 6903197
    köszönöm

5. Angyalszárny

Szia!
    Javasolnék egy takarítást a gépeden, majd üres területre tedd ki az alapfát és úgy próbáld meg rátenni a xxl fejlesztést a menüből !
    De ha Valdemár vidámparkjából van az langasztfa fejlesztésed, akkor üres területre tedd ki mert első lebontásig össze van épülve az alappal, lebontás után kettéválik.

Utoljára szerkesztett: 5.3.17
  6. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Kedves Angyalszárny! Kérlek tedd meg azt a szívességet, hogy segítesz abban, hogyha én rosszul- vagy egyáltalán nem tudom mi a neve a fának, akkor meg írod. Sajnos a menűben nem találom, mivel nálam nincs, így a nevet sem tudom beírni. 15 db termésem még van, de nem tudom a gazdakörben befejezni a sort, mert nem tudok többet termelni.

7. Angyalszárny

Szia!
    Szokotrai sárkányfát keress;)

8. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Üdv!
    Számomra elég bosszantó, és sajnos sokszor előfordul a piacon, hogy kitenném a terméket,
    beírom az árát, majd a darabszámot, és a
    csomagok számát, és közben a piaci ár átvált egy teljesen rosz, drágább árba.

orchidea6969 kedveli ezt.
  9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszönöm, de a pajtában csak gyümölcs van, a fákat elvesztettem. vagy valaki már el is ültette? Ezt orvosolni nem lehet? még ha vennék is újat, ez nincs kereskedelmi forgalomban. Kérem segítsetek.

10. Angyalszárny

Szia!
    Ilyen esetben előfordulhat, hogy véletlenül túl magas árat írtál be, ilyenkor a max árra ugrik a számláló.
    Kérlek először az eladni kívánt darabszámot illetve csomagszámot írd be, majd ezután állítsd be a kívánt eladási árat!

11. Angyalszárny

Szia!
    A Kollégám az ellenőrzés során rábukkant a keresett fáidra! A Szigeten a menüben!

12. Fáncsi

Fáncsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék abban,hogy a Majomfejes tábla feladatsor teljesítésekor a 3. feladat 3. leadásánál 1db hiányzott a leadásnál,vettem aranyért 1-et.Az aranyat levonta a Majomfejes táblát megkaptam,le is adtam a feladathoz valót,mégsem kaptam meg a hullám kulcsot!Meg tudnátok nézni mi történt?
    Gazda: bíbicke ID: 51628313
    Előre is köszönöm!

13. hajhi56

hajhi56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Hajni56 ID1833233 .Párnapig hirtelen be kellett mennem a korházba, mire kijottem eltűnt a 95-os farmom. Helyette kezdhetem elorol. Segitsen valaki ,hogy vissza kapjam a 95-os farmomat. Elöre köszönöm.

14. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek ilyen kéréssel a supporthoz fordulj!
    Kértél jelszó emlékeztetőt? Megvan az emailcím amin regisztráltad a farmodat?

15. Angyalszárny

Szia!
    Mielőtt jeleztél, a következőket végezted el:2. feladat gyémánt jutalom 1 hullámkulcs, 3. feladat arany jutalom 3 négyzet kulcs, 3. feladat gyémánt jutalom 1 hullámkulcs. Megszerzés után fél percel fel is használtál egy hullámot a matrica megszerzéséhez!

16. teta52

teta52 Fórum-zöldfülű

17. Fáncsi

Fáncsi Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,biztosan így volt,hisz naplózva van,én nem emlékszem rá!

18. nikice81

nikice81 Fórum-zöldfülű

Szia! Segítségedet szeretném kérni.
    Készen vagyok az eventel,de csak 6 db kitehetőt kaptam meg, a hetediket nem. Nem tudom mi az oka.
    nikice81 ID 48950978
    Köszönöm szépen.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az esetben a supportra kellene írnod :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

20. -Csodaszarvas-

-Csodaszarvas- Junior szaki

Üdvözlet!!! Nagy-tisztelettel meg kérném önöket, hogy Magyarországon vagyok már, hogy állítsák vissza az árakat euróról forintra!!!!!
    Szégyen ez a játék, hogy a Magyarország katonáját, aki védi a határokat, önöknek nyugalmuk legyen, hónapok óta távol a családoktól, és parancsra külföldre kell menni szolgálni, le húzzák önök!!!! SZÉGYEN!!!!!!!!!!! Szóval szeretném meg kérni önöket, állítsák vissza az árakat forintra!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.