Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Már több alkalommal észleltem, hogy nem kapok a csibepontokért pontokat, de nem voltam benne teljesen biztos. Ma tudatosan figyeltem és úgy látom, hogy nem kaptam meg, pedig a csibém küldött. Ki-beléptem, de nem látom. ( Remélem, nem néztem el!) Olyan nehéz "jó" csibére akadni, jó lenne, ha jóváíródna a pont. ID21087860, szemike50. Köszönöm.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mi után nem kapod meg a csibepontokat? Hol ellenőrzöd? Mennyi csibepontod van? Melyik csibéről van szó?

3. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Ma délután 13.30 körül kinyitottam a felhősorról aratott 2016-os dolgok dobozát, és kaptam tőle egy zúzmarás jegenyefenyőt..
    Örültem is neki, mert így már kettő lenne a farmomon, de nem találom a fáim között.. Tudnátok segíteni? ID: 14297751
    Előre is köszönöm!

Másik egy észrevétel.. a piacon két termékek menüpont van, nem termények és termékek..

4. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) a doboz a jegenyefenyő termését adja és nem a fát :)

revaa kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Szia!

Láda csak nem ad fát, csak kész termést.
    Fordítási hibáról tudunk. Köszönjük a jelzést.

revaa kedveli ezt.
  6. revaa

revaa Fórumgróf

Értem már.. akkor azért nem találtam a fák között..
    Pedig hogy örültem, mikor láttam a fa képét, hogy lesz még egy.. Köszönöm!

Köszönöm!

GYuGYu1003 kedveli ezt.
  7. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Valami hiba van a piaci trágyánál...a kínálat több mint 2000 ajánlat.Viszont nem jelenik meg,ha vásárolni akarok...már hármat lapoztam,mire 4 db kínálat megjelent...

8. |Tamás|

Szia!

Ez egy régebbi hiba, mostanában nem volt ilyen jellegű dong. Kérlek, takarítsd ki a gépedet, és nézd meg ismételten.

9. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv tamás nem takaritás kérdése léőj be hozzám és nézzed meg a hiba közponzi,

menj másik oldalra kb az 5 en bejön a trágya

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.3.17
  10. |Tamás|

Szia!

Adatok nélkül nem tudok belépni....

11. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Szia!
    A rémtermékek között nem szerepel a polipfa termése (eltűnt), csak ha mindent nyitjuk meg akkor kerül elő. Ott megvan.

12. |Tamás|

Szia!

Nem tudom, hogy eddig ott megjelent-e. Minden esetre köszönjük a jelzést.

13. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hupi78 id 7502115 tessék kérem és lás csodát most jó a piac

14. |Tamás|

Beléptem hozzád, trágya első 15 oldalát megnéztem, minden gond nélkül látszik.

15. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    2X100db trágyát a piacra beadtam eladásra. A 10%-ot levonta a rendszer, viszont nincs kitéve az eladások között. A saját standomon látom, hogy még nincs eladva, de miért nincs kint a piacon ha már a 10%-ot is levonta. Miért nem írják ki leadáskor, hogy megtelt a piac próbáljuk később, vagy hasonlót. Nem is bosszantana a dolog de tegnap is hasonlóan jártam.
    Előre is köszönöm a segítséget. ID:30941867 Anyóca42

16. |Tamás|

Szia!

Ránéztem, kint van a trágya a piacon, csak a sajátodat nem tudod megvenni. Gondolom, ezen változtattak, hogy saját ajánlat nem jelenik meg a listában, de sajnos ilyen jellegű változásokról Mi sem kapunk értesítést.

17. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Tegnap este a mentorok áruházában megnézve a szívecskés sávban 2730 és mellette a csibés jelzésnél 1715 pontom volt. Ma a csibémtől jött a jelzés, hogy küldött nekem csibepontot. Ez után nem változott semmi, ki-beléptem és így sem. A csibém: mano35 Remélem, nem néztem el, mert annyira várom, hogy szintet lépjek, hogy többször is megnézem.

18. |Tamás|

Ismételni soha nem szégyen, így Kérlek, olvasd el a csibeszoba működését. Amit leírtál az a mentorpont, aminek nincs köze a csibepontokhoz.

szemike50 kedveli ezt.
  19. Jucika

Jucika Haladó

14-én még 48 AB-ért megvettem az eukaliptuszfát. Kapok kártérítést? ID: 2004001 szdonat:cry:

20. |Tamás|

Szia!

Nem, hisz a játékba nem 48 AB-ért került be, hanem 12-ért, ami a helyes ára. Ennyi is került levonásra Tőled és sok más millió játékostól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.