Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Cirkuszi pandát vásároltál 2017-03-15 08:43:12kor. ami 20 milió volt.

2. Angyalszárny

Szia!
    Ha pinkivel hosszabbított volt a bónuszod és már csak a + idő volt hátra, nem jár vissza termék!

3. Angyalszárny

Szia!
    Köszönjük, továbbítottuk a hibát a központ felé!

4. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv nem lehet megetetni a denevért hupi78 id 7502115 no most már engedi én ezt nem értem

5. gagyimami56

gagyimami56 Fórum-zöldfülű

sziasztok remélem jó helyre írok de olyan problémám lenne, hogy most vettem észre
    eltűnt 10aranybanánom(12 volt) és 50 szupertápom tudnátok segiteni hogy hova lett
    előre is köszönöm
    gagyimami56 ID: 6475492

6. -Ilona53-1

-Ilona53-1 Járnitanuló

Sajnálom, jobb válaszban reménykedtem. Köszönöm szépen!

7. kiralmo

kiralmo Fórum-zöldfülű

Sziasztok Kiralmo vagyok Id:40217389
    Az event játékban nem jönnek fel a denevérek,pedig már mindent vissza kapcsoltam!Ki léptem és vissza is!Igy hiába csinálok tápot nem tudok játszani!Légyszi segítsetek!Köszönöm szépen!

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mi az amit visszakapcsoltál??

Itt az alábbi event ablak jelenik meg:
    Itt tájékozódhatunk arról, hogy eddig mennyi denevért etettünk meg és mennyi malomtermék (zseléfülkebab) áll rendelkezésünkre.

Piros nyíl mutatja azt a helyet, amellyel a denevérek felbukkanását megszüntethetjük. Aki végzett az eventtel és zavarják a mozgó figurák a területen, kikapcsolhatja, ha a kis pipára kattint.

Ahhoz, hogy a denik jelen legyenek a területen, a zöld pipának látszani kell.

9. mamarygen

Szia!

Az ellenőrzés az alábbi adatokat mutatja:

Március 14-én kiváltottál 6 szobrot a maja templomban így lett 60 db-ból 2 banánod.
    Vagyis nem 12 tűnt el, 58-at költöttél összesen.

Szupertápok:
    Folyamatosan szupertáppal eteted a bahás állatokat március 14-én, március 15-én. A készleted így állandóan csökken.

10. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Csak nálam van probléma? Nem tudok a főfarmra bemenni, egyik böngészőben sem. Mindenhova be tudok lépni, az összes területre, csak ide nem:(

11. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, egy másik böngészőből lépj a játékba. Nézd meg, ott lehet-e a területekre lépned.

Érdemes lenne egy alkalmi takarítást elvégeztetned a ccleaner programmal.
    Nem kerül sok időbe, de hatékonyan törli a régi beragadt sütiket, amik megakadályozzák a játék zavartalanságát.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

12. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia!Nem lehet belépni egyik böngészőben sem, ezt írtam, akkor gondolom, többen is megpróbáltam:( a takarítást még megpróbálom.

13. mamarygen

Te írtad ezt a bejelentést ...
    Ellentmondtál akkor egyik mondatoddal a másiknak!

Segíteni szándékoztam.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. -bonafide-

-bonafide- Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nekem se sikerül belépnem a farmokra CSAK OTT, ami a lengyel -onet.pl - en fut....takarítottam, mielőtt javasoljátok....:) mi lehet a baj? Köszi :)

15. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nekem a chrome és a maxthon (chrome alapu) nem enged belépni - a Microsoft Edge belépett egyből!
    Valószínű a chrome-motoros böngészőkkel nem lehet belépni!

16. marcikoos

marcikoos Utánpótlás-írogató

[SziasztokQUOTE="mamarygen, post: 667838, member: 77442"]Te írtad ezt a bejelentést ...

Ellentmondtál akkor egyik mondatoddal a másiknak!

Segíteni szándékoztam.[/QUOTE]
    Sziasztok. Egyik farmomra sem enged belépni, pedig mindent kitakarítottam én is.

17. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Sziasztok! Valaki nagyon elrontott valamit, csak az internet expoveren tudtam belépni. Kérem intézkedjetek! köszi

18. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Sziasztok. Egyik farmomra sem enged belépni, pedig mindent kitakarítottam én is.[/QUOTE]
    Nálam is ez volt pár percig, most sikerült. Úgy jelzett, mint a multkor mikor kitörlődtek a jelszók. remélem már fog működni:sleepy:

19. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok!
    Már ismét..... kerek 20 percig gyakorlatoztam.. mindenféleképpen..
    mire beengedett lépni.
    Ez már nem az a játék, ahová én regiztem, .. sajnos.
    Végül is a Firefox böngészővel, és a www.farmerama.hu oldalról léptem be.

20. mamarygen

Sziasztok!

A farmra lépés gondja miatt türelmeteket kérjük!

Jelentettük a problémát a központba!

potyautas és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.