Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. alx528

alx528 Fórum mestere

olvass vissza 3at :) #8247

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Bekapcsoltad, hogy legyenek denevérek?

3. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

Sziasztok :a Pajta:Rémtermékek közül hiányzik a Polipcsáp.

4. |Tamás|

Szia!

Értesültünk már róla, köszönjük a jelzést.

HéricsBáró és bodnkriszti kedveli ezt.
  5. peaceyou

peaceyou Fórum-zöldfülű

Lefuttattam a takarítást, de továbbra is ugyanolyan.[​IMG]

6. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem, Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, én itt a fórumon nem tudom orvosolni a problémát.

7. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Kérem azokat az OKOSOKAT akik ezt tanulták ahibát javítsák ki nem lehet a farmra belépni mindig írja ilyen gazda nincs mi játszani akarunk és nem vagyunk INFORMATIKUSOK SOS gyorsan akik elrontották annak fizetéselvonás járt mindig most nem úgy van ???? JA KÖZBE TAKARÍTOTTAM IS

Utoljára szerkesztett: 16.3.17
  8. |Tamás|

Szia!

Játék rendben működik. Mi a farmnak a neve és User ID száma, ahova nem tudsz belépni? Mit ír ki?

9. zsenigyerek

zsenigyerek Utánpótlás-írogató

Bocsi, hogy repostolom, de nem kaptam rá választ.. :\

Sziasztok! Régen, még nem tudom mikor megcsináltam az étterem nevű küldetést, és abban Malac fejlesztés, 2 juhakol, 1 juhakol fejlesztés a jutalom, azonban ahogy visszaléptem a napokban, és újra játszom a játékkal, sehol sem találom, vennem is kellett egy birkaólat.. :D

Szerk.: Évek, pontosan nem tudom de 3-4 év talán, és akkor nem rémlik nekem hogy volt ilyen cserebere.
    -Egy sárga fejlesztésű disznóól hiányzik, habár van egy disznóól retro++, szerintem ez nem a mostani megfelelője.
    -Egy sárga fejlesztésű juhakol, és 2 sima juhakol, meg is lepődtem hogy 1 sincs mivel volt is bárányom.

Többi eltűnt dolgot nem fedeztem fel, de nem mondok biztosra semmit :D
    Elnézést a zavarásért!

10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

http://p.coldline.hu/2017/03/16/2493613-20170316-gytbAn.jpg
    Van leadandó csomagom, nem kapok denevért!
    Kérem nézzék meg az accomat!

Más, ahogy látom, email és kódra szeretnék az oldalt váltani.
    Nekem több ugyanaz emalra van accom, amit fizetek havonta.
    Kérdés, nem, fizethetek több accra?
    Szüntessem meg a többit?
    Illetve a másikon az emalcím szűnt meg.
    VV

11. bjudit01

bjudit01 Törekvő

A szupertrágya keverési ideje 7óra 31:41 perc 50 % bónusszal. Nem ezért vettem a fürge malmot. Egyébként egész délután probléma volt a játékkal.

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a malmodból már kevesebb óra van hátra, mint amennyi keverést elindítasz, értelemszerűen nem fog hatni végig.

13. Nildia

Szia!

A denevérek megjelenése ki be kapcsolható, mint mindig az ilyen eventek alkalmával.
    Az ismertető tartalmazza is, hogy hol és hogyan :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/denevéres-éj.14887/#post-666534

Másik problémádat nem teljesen értem.
    Egy mail címre lehet több farmot is regisztrálni, de ezek neve és jó esetben jelszava nem egyezik.

14. Nildia

Szia!

Ennyi időre visszamenőleg nem biztos, hogy vannak adatok.
    Minden általad keresett tárgy néhány csengőpengőért megvehető a gazdaboltban, könnyedén pótolható.

15. akitakutya

akitakutya Törekvő

Jó munkát, a még aktív Farmereknek!
    Nem repkednek a denevérek, amiket etetni kéne, a malomban kevert táppal. Hogy tudnám előcsalogatni?
    akitakutyaID: 13769964

16. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

A kis kockát kell bepipálni.:)

17. akitakutya

akitakutya Törekvő

Köszönöm a választ. Nem találok kis kockát, amit bepipálni lehet.

Közben megtaláltam!!!!!! Jó éjszakát!

18. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Szia, köszönöm, de ezt magamtól is kitaláltam és nem írtam volna, ha így lenne. 11 óra van még hátra és 1 szupertápot akarok keverni.
    Nyugodtan ellenőrizd le: bjudit01 ID:12469816

19. Nildia

Szia!

Ha megy keverésed, és a késleltetett indulás miatt kifut a fürge malom idejéből, nem fog már rá hatni, ahogy írtam is az előbb.

20. Sziasztok! Remélem olvassa valaki, mert úgy látom nem nagy mozgás van ebben a topikban. Szeretném megkérdezni, hogy egyes feladatok azonnal megoldhatók farmaranyért, mások pedig nem. Mitől függ???
    Köszönöm a választ!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.