Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A denevérbarlang kiváltása nem egyenlő a denevértenyésztés jogának a megszerzésével.

Bőregértenyésztés - a denevértenyésztés jogának megszerzése

Hozzávalók:
    • 2000 vénusz légycsapója
    • 2500 gülüszem
    • 1000 rémtök
    • 3000 koponyafa
    A denevértenyésztésről itt található részletes leírás:
    Bat-Mánia

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/

tomspeed kedveli ezt.
  2. tomspeed

tomspeed Fórum-zöldfülű

Szia!
    Köszi a választ de én az gondoltam, hogy ezzel megszerzem a tenyésztést. Ha ezt tudom nem váltom ki mert ennyi rémnövénnyel még nem rendelkezem.

orchidea6969 kedveli ezt.
  3. Csapó_Antal_[Tóni]

Csapó_Antal_[Tóni] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretném jelezni,reggel a barátnőm learatott nálam és a rackót is "begyűjtötte",pár perccel ezelőtt megnéztem,és a láda zárva volt,a ládára kattintással kaptam meg a nyuszi hopp kitehetőt.
    Nem tudom hiba-e vagy sem,de picit érdekes a jelenség,a másik farmomon automatikusan odaadta a kitehetőt.
    Azért jelzem,nehogy valaki lemaradjon emiatt a kitehetőről.
    Csapó_Antal_[Tóni] és 14218712

Utoljára szerkesztett: 21.3.17
    orchidea6969 kedveli ezt.
  4. WildB

WildB Fórum hercege

Szia!

Ez akkor fordulhat elő, ha a napi ajándék felvétele után szinte azonnal kilépsz a játékból.

5. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Karácsony óta most van először mozi, erre nem ad érte pontot... a kutyafáját!

6. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

Sziasztok! Segítségeteket kérem!Ma 11 után kaptam 2 titok ólat és többek között 1 titokfát a fát és 1 ólat sehol nem találom.Ráadásul a felhő aktiválásához megvettem a hátralévő felrepiket 7 aranyért.123 etetésem volt már ekkor de ez a z utolsó 2 etetés nem adta meg a felhőt de a pénzemet elvette. ID 35280161 Válaszotokat köszönöm.

7. TasTünde75

TasTünde75 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni.Hiányzik a farmaranyamból,és legalábbis szándékosan nem vettem semmit.Köszönöm.
    ID: 17242361

8. athosz

athosz Fórum-zöldfülű

Kérdésem: Ha itthon, asztali gépről játszom, win7-es rendszerrel, t-kom nettel tökéletesen működik a malom. Ha bárhonnan máshol laptopról, win 8.1-el, mobilnetről játszom, a malomban nem látom sem az aktuális event keverni valóit a normál malomban, sem az egyéb (jelenleg pl. bölénytáp) keverni valókat. Miééééért?????

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Nem látjuk a két gép közötti különbséget, az op. rendszer csak egy dolog, amiben különbözhetnek.
    Minden beállítást egyesével össze lehetne hasonlítgatnod, ebbe mi nem látunk bele.

10. Nildia

Szia!

Az utolsó felröppenőidet 13:49-kor, és 13:51-kor vetted.
    Elkészült malomterméked 13:52-kor, és 13:57-kor.
    Az utolsó malomterméket 13:58-kor adtad oda a denevéreknek, de így is csak 123 etetést végeztél el. 2 még így is hiányzott.

11. Nildia

Szia!

A napi ingyen küldhető 7 ajándékot reggel elküldted - event felröppenőket küldtél.
    Majd kora délután ismét ajándékoztál, 5x5 barkácscuccot, küldésenként 5 aranyért.

12. Anyupicifia

Anyupicifia Járnitanuló

1. Köszi.

13. TasTünde75

TasTünde75 Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

14. tomfor

tomfor Fórum-zöldfülű

Szia !
    Kérdésem lenne: ha van is MOZI /megnézem kivárok X / a pontok elmaradnak mér van ez ?
    Máshol meg kapom !
    Kösz a segítséget előre is :)

tomfor ID:42199253

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

16. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Még ha büntetést is kapok érte, kérlek vegyétek le a vanilliárol a kontraféket,mert kénytelen leszek Hamburba irni a vezetőségnek,hogy vizsgálják ki mi történt az árakkal,mert ugy látszik,hogy egyeseknek nagyon szurja a szemét,hogy én évek ota vanilliával kereskedek.mindenkit akit meg kérdeztem normál piaci érték van,csupán nálam nem lehet drágábban adni?

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden rendben van a farmodon, ennyiért tudtam piacra tenni neked egy növényt:

upload_2017-3-22_10-29-7.png

Amennyiben neked ez nem sikerül, érdemes lenne belevágnod egy alapos géptakarításba.

18. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Nálam a helyzet változatlan.

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Mint ahogy kollégám javasolta, egy takarítást kellene futtatnod a gépen a Cclener programmal!
    Kérlek zárj be minden ablakot, programon a gépeden és úgy indítsd el a takarítást!

20. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Csak az a nagy helyzet,hogy a laptoppom vadiuj és csak a vanilliánál és a cukkininél van ez az állapot és sehol máshol.mert ezeket szoktam sürün piacra dobni,de ugy látszik,hogy valakinek megzavartam az üzletelését---ezt tübbször is meg gondoltam semmi más probléma nem merülhet fel csak is ez. Ugyhogy legyetek szives utána nézni,hogy valaki nem buherált a gépeteken.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.