Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Szédült szántódról 1 azaz egy kockát learattam, ezt rendben hozzáadta a gép.
    Sajnos a főfarmodon ami volt, azt nem tudom ellenőrizni, aratásról, pajtába érkezésről nincs log, reprodukálni pedig nem tudom, hogy aratok és nem írná jóvá a rendszer.

2. Scheila

Scheila Utánpótlás-írogató

Akkor ezt a részt buktam! :( Azért köszönöm a segítséget! :sleepy:

3. -Ilona53-1

-Ilona53-1 Járnitanuló

Szia!
    Eltűnt a kiscsibém. Írtam neki, és azt írta, hogy nem törölt. Én sem töröltem Őt, örültem, hogy végre van egy jó csibém.
    Utána lehet ennek nézni?
    Köszönöm a választ.

4. |Tamás|

Szia!

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mi történt, valószínűleg rossz gombra nyomott, és törölt vagy elérte a 40-es szintet. Erről log nem képződik, így nem tudom megmondani sajnos, hogy mi történt.

5. -Ilona53-1

-Ilona53-1 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ. Akkor most megint várhatok egy hónapig egy jó kis "villogós" csibére a 3-as szinten.

6. mezeivirágok

mezeivirágok Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Hát egyiket kitudtam tenni, Ahogy vége lett az Eventnek higgyétek el most is keresem őket de mindhiába. ! KÉK felhősoron 1-et megtaláltam,De Sajnálatomra a Lakatot Nem tudom kinyitni,hogy levegyem onnan !!! A 4. Felhőre találtam egy oda illőt. De a lakatot miatt nem tudok mit kezdeni vele. Teljesen véletlen került oda a kis boszorkám az üsttel Kérlek benneteket segítsetek onnan levenni és oda majd teszek mást. Köszönöm a segítségeteket a LAKAT NYITÁSÉRT !! mezeivirágok ID:53944946

7. |Tamás|

Szia!

Lakatokat Mi sem tudjuk kinyitni. Lezároltad a felhőt, míg le nem telik a zárolási idő, addig azzal nem tudsz mit kezdeni. Felhősor elején írja, hogy meddig van még zárolva a felhősor. (Zárolás pillanatában megkaptad a jutalmat érte)

8. icike6

icike6 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, a nagy zöldborsót készítő automatát és társait hova kell kitenni hogy adják a 2360 csp-t?
    A kerge kertben és a kincsses szigeten nem működnek!
    Köszönettel: Icike6 ID 1859676

mebajah kedveli ezt.
  9. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A farmod említett két részén kívüli termőterületre ami üres!

szotyola2011 kedveli ezt.
  10. mamszula

mamszula Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Az a problémám,hogy a Bahamánál eltűntek a malomból a táp készítési opciók.Így több állatomnak nem tudok tápot készíteni.mamszula ID 1921166

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek állítsd a minden fülre a malom keresőjét, ha így sem oldódik meg a problémád ismételten jelezd felénk!

12. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Letermeltem a mézkerepet,sajnos a gazdaköri feladatba nem tudom beadni, mert azt írja ki, hogy a 136. szinttől.
    Nem értem, hogy lehet hisz a 133. szinttől ültethető.
    Tudnátok segíteni ?? Köszönöm szépen !

ID sz:3894802

13. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia:)
    A dekor tárgyaknál van egy uralkodói trón , arra emlékszem,hogy event nyeremény volt, és egymásra kellett kitenni, de ez az egy valahogy megmaradt és nem találom ,hogy hová ,melyikre kell ráhelyezni? Kérlek segítsetek megtalálni.
    ID: 22211372
    Lizikertje

14. Babóca28

Babóca28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan problémám lenne,hogy bejelentkezéskor a felugró ablakban csak a napi ajándékok van meg semmi egyebet nem mutat és event órám sincs, a felhősoron se látok semmi megvásárolhatót! Lehet én állítottam el valamit?
    ID: 18553192

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Lizikertje kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Szia!

Azt ellenőrizd kérlek, ugyan abba a feladatba mit kell még beszállítanod, és az hányadik szinttől elérhető.

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Szia!

Milyen eseményről szeretnél órát látni?
    Ha teljes a felhősorod (ami akciós), akkor nincs számodra ajánlat a játékban.

18. Ágica109

Ágica109 Aktív író

sziasztok. minden felhőt ami megvan letudtam aratni egyedüla2016 július2.nem zöld de nem tudom be szedni Ágica109 id1356105 köszi.

19. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Köszönöm a válaszod ! A reggeli ébresztő 3. feladatába kéri, de csak a mézkereplőt.

20. vmuki04

vmuki04 Haladó

Sziasztok!
    Minden szokásos takarítás után is, a megszokottnál lassabb a játék. Ennek lehet-e az az oka, hogy központilag fut az event utáni szkript?
    M

szotyola2011 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.