Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ha egy alapos gép takarítás után is ezt tapasztalod kérlek jelezd újra a problémát!

2. Babóca28

Babóca28 Fórum-zöldfülű

Ha egy másik felhasználó névvel lépek játékba akkor teljes a hirek ablak, csak nálam nem és ott event óra is van, tempós tenyésztés csomagot mutat ami megvásárolható , nálam ez sem látszik. Se hir se semmi csak és kizárólag a napi ajándékos látszik.

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!

Az akció csak azoknál látszik, ahol van olyan felhősor ami érintett a vásárban!
    A tempós tenyésztés csomag egyedi ajánlat, nem jelenik meg minden farmon!

4. mamszula

mamszula Utánpótlás-írogató

Köszönöm!Megoldódott:)

5. hfiu

hfiu Utánpótlás-írogató

Kedves Modi, a segítségedet kérem.
    Két oldalt visszanéztem, ott nem találkoztam ezzel a hibajelenséggel: a tölgyesre kiraktam a lúd ólakat, de a 8 db narancs fejlesztést már az istennek sem akarja rátenni, sem kézzel, sem géppel. Ráadásul többszöri kísérletezgetés után 1 db-ot ajánl fel felrakásra, (pedig 8 db van, és több alap van lerakva), de nem teszi fel egyenként sem. Géptisztítás is megvolt, a laptopomat is újraindítottam, mert egy Avast Premium frissítést is elvégeztem rajta. Gazda: hfiu ID: 1186451
    Előre is köszönöm!

6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez egyik narancs lúdólad alappal együtt van. Tégy ki egy narancsot egy szabad zöld területre. Utána menni fog.

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A narancs fejlesztések között előfordulhat egy olyan ól is, amelyet nyereményként kaptál. (kaptunk régebben)
    Ez a narancs fejlesztés az alappal érkezett akkor.

Vagyis, kérlek önállóan helyezd ki a narancs ólakat sima területre, egyiknél sikerülni fog, elfogadja a kipakolást "magában" is. :)

Ha majd törlöd a farmról, már elemeire esik szét a menüben, további galibát nem fog okozni. :) Ugyanúgy fog működni, mint minden más ól... külön-külön tudjuk már kihelyezni, alapra a fejlesztést.

hfiu és nemo-kapitany kedveli ezt.
  8. szotyola2011

szotyola2011 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Látom, kicsit feljebb, másnak is lassú a játék. Én már takarítottam a gépet. Létezik, hogy az úgynevezett biztonságos kapcsolat miatt ilyen lassú? Van rá valami megoldás?

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

Sziasztok!
    Ez most nekem kicsit új, hogy pénzt adnak a termő területen, én felpakoltam őket üres felhősorra...- lehet, jobb lett volna a termőföldön?

Gazda: szotyola2011ID: 30301134

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.3.17
  9. Orchidea-Kert

Orchidea-Kert Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Anno nem voltam még ilyen aktív, mint mostanság, így lemaradtam a Húsvét 2012 felhősorról. Kérdezném, hogy ha megveszem a rávalókat, akkor a felhősort is megkapom, vagy felhősor nélkül a rávalókat sem vehetem meg? Köszönöm előre is a visszajelzéseteket.

10. mamarygen

Szia!

A biztonsági kapcsolat működése nem lassító.

Minden lehetséges dolgot számba lehet venni... internet-kapcsolat terheltsége, letöltések gyakorisága ... háttérbeli munkák összetettsége... a takarítási műveletek elmaradása (nem nálad most)

Ha van lehetőséged és időd, vess hosszú érési idejű növényeket és hagyd el a farmot a következő aratásig.

A kitehető tárgyak nemcsak a kerge kertben és a kincses szigeten állhatnak. A termő területekre is kihelyezhetők.

A csp-t adó nevezett tárgyak adják az ígért csp-t, csak időben kissé késnek ... Sokan ellenőrzik ezt úgy, hogy feljegyzik a csp számláló értékét az aratást megelőzően, majd a tárgyak kattintását követően is jegyzetelnek/kivárnak... így bizonyosodnak meg az adományozott pengőkről.

11. hfiu

hfiu Utánpótlás-írogató

Köszönöm a szíves segítséged, valóban az volt a dologban a ludas, így már helyrejött. :D:inlove:

12. mamarygen

Szia!

A felhősor nélkül nem lehet a kitehetőket megvenni az akció időtartamában.

Maga az akció csak a kiválasztott felhőkhöz tartozó elemekre vonatkozik.

Magad is meggyőződhetsz róla, ha nincs meg a felhőd, az elemek sem jelennek meg a vásárolhatóság jogcímén.

Orchidea-Kert kedveli ezt.
  13. rohonczi

rohonczi Aktív író

Sziasztok!
    Ritkán szoktam írogatni a fórumon, most is egy kérdésem volna, csupán kíváncsiságból!
    Van-e olyan táblázat. hogy hány hozzászólás , milyen megnevezések vannak??
    Most utánpótlás- írogató címem van ! :D :D
    Előre is köszi !

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Tessék:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fórum-rangok.8407/

15. rohonczi

rohonczi Aktív író

16. kata1939

kata1939 Aktív író

A Tikitotemet nem találni a bahamara állatok között, de a mindenben benne van.Kérdésem az hol keressem, hogy megtaláljam.Egyik farmon sem találom bahamara állatok között. kata1939 voltam, kérekszépen választ.

17. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek pontosíts mit keresel?
    A "tiki totem" egy termény ott kell keresni. A "tikitotem- műhely" meg terményes ól. A vadon állatai eventben volt megszerezhető.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-vadon-állatai.14312/

18. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok, tegnap óta nagyon lassan tölt be a gép, minden mozgást, térképen való mászkálást, baglyot stb. lassan tölti be, idáig ez nem volt, gyors volt a rendszer, chromon játszom, történt valami, tudok valamit csinálni, tudtok segíteni?

19. Kékmadár1

Szia!
    A játékkal nincs probléma. Javaslok egy alapos takarítást a gépeden. Másik böngészővel is kipróbálhatod. A játék a Firefoxra van optimalizálva.

Tüsike56 kedveli ezt.
  20. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Sziasztok!
    Nem volt szándékomban szóvá tenni, hogy mennyire belassult a játék, mivel már más is megtette, de korábban volt olyan visszajelzés, hogy a játékosok nem jelezték a problémát.
    Akkor is az volt, hogy páran jeleztek, hogy probléma van, a többiek pedig tiszteletben tartották a szabályt, és nem ismételgettek.
    A hétvégén volt alkalmam kipróbálni a játékot egy olyan gépen, amiből az egész országban nincs 5-nél több, 100/60Mbit-es internet mellett, de sajnos valós a probléma, legfőképpen betöltéskor, és a paszuly aratásánál kriminális.
    Remélem hamar megoldódik a probléma, mert most nem játszunk, hanem kínlódunk és szenvedünk.
    Üdv: Foxi

Utóirat:
    Teljesen tiszta gépen, Chrome, IE11, Firefox, Opera próbával.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.3.17
    szotyola2011 és Tüsike56 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.