Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tünde3333

tünde3333 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a válaszodat.További szép napot.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  2. eninyuszi

eninyuszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt vettem észre, hogy a paszulyról eltűnt a játékórás sor. Igaz, nem volt aktív, de már 2 megvan az egyik kertemen, ha mind meglenne, hova tenném ki? Egyik kertemben sem látom. A másik kertem eninyúl.

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az ellenőrzéshez szükség van a farmnevedre és az ID számodra.
    Köszönjük.

4. eninyuszi

eninyuszi Utánpótlás-írogató

A játékórás sorral kapcsolatban, itt van mindkét kertem ID számmal.eninyúl:17572885 eninyuszi:22884186 Egyiken sem látom a sorát.Köszi

5. mikimaci

mikimaci Fórum-zöldfülű

Sziasztok! csatlakozom az előttem szólóhoz, az én kertjeimben sincsenek meg a játékórás paszulysorok. ID:17528815 és a másik :-mikimackó-22903728

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Játékórás felhősor egy hiba miatt tűnt el a Paszulyról ( azoknál, akiknél nem volt egy darab Játékóra sem kihelyezve rá )
    A készítők tudnak róla, javítása folyamatban van, türelmeteket kérjük továbbra is köszönöm!

7. mikimaci

mikimaci Fórum-zöldfülű

Köszönöm, akkor megnyugodtam.

8. Azari02

Azari02 Junior szaki

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!
    Jó hétvégét!

9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

szeretném megkérdezni , hogy a topp-os csúszka egyáltalán nem működik nálam .

kitisztítottam a gépet , máik böngészővel is próbáltam , másik géppel is, és sehogyan sem jó.

Lassan ahhoz a feladathoz érek , és sajnos nem látom a többi gazdát , így nem nagyon tudom eldönteni , hogy érdemes vagy sem indulnom

köszi a választ :)

10. ♥Christie♥

♥Christie♥ Utánpótlás-írogató

Szia ! Az egeret ne a csúszkára vidd, hanem középre, és akkor tudod görgetni az egérrel, nálam is így működik. :D

11. Nildia

Szia -vadocka70-!

A Top listában ha a nevekre kattintasz a kereten belül, akkor egér görgővel többeknél működik.
    Érdemes lenne úgy is megpróbálni.

12. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

köszi a választ , de már azt is megpróbáltam

javítok , ez tényleg bejött :)

biztosan az előbb rosszul görgettem :) kösziiiiiii :)))

13. verda

verda Haladó

sziasztok!
    néhány perccel ezelőtt a kreatív evőpálcikák 7/10 3-asba beraktam 2 db-ot, ezt nem írta jóvá, de eltűnt. Kérem, hogy nézzétek meg. köszönöm
    ID: 28961928

14. hofeher

hofeher Fórumszaki

azt szeretném megnézni hogy mit kaptam forgatásnál mert nagyon gyorsan elkapkodta hol lehet ?

15. Nildia

Szia hofeher!

Ezt Te magad is vissza tudod keresni.
    Menj be a Kerék felületre. Bal oldalon, az aktuális nyereménylista alatt ott egy zöd gomb : Megszerzett nyeremények.
    Erre kattints, és dátum szerint kilistázva ott találod az elmúlt 2 hétben pörgetett nyereményeidet.

16. hofeher

hofeher Fórumszaki

Köszi ezt kerestem én középen kerestem nem oldalt fenn

Utoljára szerkesztett: 23.11.14
  17. titikusz

titikusz Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma reggel SMS küldésével vásároltam 150 farmaranyat, de csak 100-at kaptam meg,de az összeg levonásra került. Mi ennek az oka?

18. Nildia

Szia verda!

2014.11.23-án 10:49:35-kor szállítottál 2 db pálcikát a 7. sor gyémánt részébe. Így az állás 2/28.
    Ha az egeredet ráviszed a pálcikára, Te is látni fogod.

19. Nildia

Szia titikusz!

Az SMS-ben történő Farmarany rendelés esetenként akár 2 órát is igénybe vehet.
    Ha ez az idő is eltelt már, akkor a Payment supportra kellene írnod a megrendelésekkel kapcsolatos esetekben.
    Payment supporthoz segítség az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

20. sarkozi001

sarkozi001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, bocsánat , nagyon rég játszottam már, de most újra gőzerővel visszatértem :) A bölcs tölgynél megcsináltam a feladatot , kaptam kakukk tenyésztést, szamár, és nem találom, a kezdőcsomagot, a kifutót, hol vannak ezek ?

Köszi az infót :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.