Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Peet82

Peet82 Utánpótlás-írogató

Peet82 ID 4849739 A két kitehető nálam sincs sehol, amit a jelenleg folyó Április bolondja event első két "menyét etetés " után megszereztem. Még nincs Árilis 1. Vagy lenyúlta ezt is a csaló menyét,hogy egyem a szemét!xD
    Megnézné valaki,hogy mi a helyzet?

Peet82 ID 4849739

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Javasolnék egy frissítés utáni ismételt ellenőrzést!
    Szia!
    Javasolnék egy frissítés utáni ismételt ellenőrzést!

gekkó66 kedveli ezt.
  3. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Lehet hogy nem jó helyen érdeklődök ,de ma vettem sms -be 2szer is farm aranyat 115 -ből . A pénzt levonta de nem kaptam meg a farm aranyat.A suportba egyszerűen nem tudok belépni nem engedi.Ha valaki segítene meg köszönném.bokaerzsi ID:9906183

4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

5. gekkó66

gekkó66 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen,megoldódott. :)

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Hiba ez!

A javításával foglalkoznak a központban.

Köszönöm a türelmedet!

7. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Nálam is adta már elő, máskor, talán más terméknél.
    Az áruk közt a MÁSODIK OLDALON már lehet vásárolni, csak az első oldalt jeleníti meg ilyen ügyefogyottan.

8. gamandor

gamandor Junior szaki

Azt szeretném kérdezni :
    ha valaki prémium tag akkor nem gazosodik el a földje? Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni !

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

mebajah kedveli ezt.
  10. Bajszilla

Bajszilla Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, az én hibám volt, nem állítottam be (igazság szerint a régi prémium-oldal még hiányzik). Most már minden rendben lesz.
    Mégegyszer köszönöm és elnézést ezért a triviális hibáért!

Bajszilla

11. almatorta

almatorta Junior szaki

Valami probléma van a tápkeveréssel kb 1 órakor beállítottam 10 pandatápot aminek az ideje nálam 4.13 most nézem és azt írja még hátra van 2 óra. ez sehogy se jó megnéznétek? előre is köszönöm
    almatorta id 2330772

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az általad megadott farmon ellenőrzésem alapján2017-03-31 15:06:18-kor indítottad el a 10 db pandatáp keverését.
    Alapban 10 óra 25 perc alatt keverné le a tápot.
    Rúna hatással 9 óra 22 perc.
    Nálad: 4 óra 13. Mi a gond vele?

13. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép estét mindenkinek! Van egy kérdésem. Nálam a farm ezen a linken jelenik meg...mylittlefarm-171-dwl.bpsecure.com...miért?? Azóta van ez így mióta volt az a nagy belépési probléma.

14. |Tamás|

Szia!

Belépés előtt, mikor nyitod a farmot, akkor milyen url címről lépsz be?

15. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia! https.// www.farmerama.com..innét lépek be.

16. |Tamás|

17. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Ezt használom,de a Settings panelra ha belépek törölni az előzményeket akkor csak a mylittle farm linkje van,pedig nem is játszok vele. Mind két linkkel találkozom! Nem zavar csak nem értem. Bocsi értem!! Kell a bigpoint is,nade én nem szoktam beírni..elvan mentve és így lépek be. Most akkor töröljem ki a mentéseket?

Utoljára szerkesztett: 31.3.17
  18. |Tamás|

Ahol írtad, ott nem probléma hogy olyan url címre mutat.

19. mercator67

mercator67 Aktív író

Tisztelt Support,
    Most kevertem két zsákot, de nem került be a mennyiségek közé. (lehet 3 volt, de kevertem az biztos az 5 mellé). Legyetek szívesek megnézni. ID 17750570, mercator67 voltam.Előre is köszönöm a segítséget.

20. |Tamás|

Szia!

Ez fórum, Supportot máshol találod, de ez a fórumon is ellenőrizhető, így válaszolok a kérdésedre.
    Mai napon 2017-03-31 11:31:28 -kor indítottál el 5 db ékköves zsákot amit a malom 2017-03-31 11:53:58-ig kevert.
    Ezen kívül 2017-03-31 19:24:23 indítottál 3 ékköves zsákot, amit jelenleg kever még a malom.

Malom működése pedig jelenleg úgy érvényes, hogy nem adja oda egyesével ahogy kész, hanem egyben fogja oda adni, amint lekeverte a 3 darabot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.