Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Segíts, hogy segíthessek! Az ellenőrzéshez kérlek add meg a kérdéses farm ID számát.

2. verda

verda Haladó

igen, köszönöm!

3. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Szia!

Laptopról játszom, amin nincs görgős egér... :S Más módszer esetleg? Ha nincs, mindegy, akkor vakon dobálok majd az 1000-be :)

4. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

Szia, nem tudom hogy hiba-e, de nem mutatja a zöld csíkot a tapasztalatpontoknál. számlál, ezt ellenőriztem. A másik farmjaimon fut a zöld csik,itt a szintlépésem óta nem, de az nem most volt. ( a szigeten mutatja)

5. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A saját helyezésedet láthatod az ablak alsó részén.
    Hidd el, a fórumon is nyomon követhető lesz, hol tart az alja:)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Őszi-szüret-és-top-1000-csevegő.11540/page-31#post-106999
    Itt egész biztosan be fogják másolni az eredményeket időnként a többiek:)

Ninettácska kedveli ezt.
  7. blukas01

blukas01 Fórum-zöldfülű

Szia!Érdeklődnék,hogy a parti malomlapátom nem jelenik meg a raktárban.Hol található?Köszi a választ.

8. egérke1973

egérke1973 Fórum-zöldfülű

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia blukas01!

Pontosan melyik óllal is termeled a lapátokat? Az eventben volt két ól, de a két ól nem ugyanaz, mint ahogy a terményük sem ugyanaz.
    A Gyakornoki szárnybontogató termeli a Malomlapátot, ezt kellett az event bizonyos soraiba beszállítani ( sárga színű )
    A végén kapott Szárnybontogató ólak azok, amik termelik a Party lapátot ( kék színű ), ez a piacképes, eladható megvehető, termények között a pajtában látható.

Gyakornoki szárnybontogató ( Ideiglenes event ól )

Szárnybontogató ( Véglegesen játékban maradó ól )

10. egérke1973

egérke1973 Fórum-zöldfülű

KÖSZI A VÁLASZT DE TOVÁBBRA IS TAPASZTALOM UGYANAZT A PROBLÉMÁT ,AMÚGY MEG ÉRTEM HOGY SZINTENKÉNT VÁLTOZIK AMIT KÉRNEK CSAK TELJESEN MINDEGY MELYIK SZINTNÉL TARTOK UGYANAZT A PROBLÉMÁT TAPASZTALOM FOLYAMATOSAN .KÖSZI

11. munkarabja

munkarabja Haladó

Szeretném bejelenteni , hogy a bölcs tölgynél az elvetett csicsóka az kukoricát termel már második ültetésemnél még szerencse hogy nem vártam ki a 6 órát és most újra ezt csinálta ID 8079693 munkarabja

12. Nildia

Szia egérke1973!

Először is megkérnélek, ne használj csupa nagy betűt a hozzászólásodban! Internetes kommunikációban ez kiabálásnak minősül.....
    Másodszor légy szíves fejtsd ki, hogy mit takar az, hogy nem tudsz beszállítani?
    Pontosan hol akadsz el a szállítással?

13. Nildia

Szia munkarabja!

Elképzelhető, hogy az egered túl érzékeny, és duplán kattint amikor kinyitod az ültetési menüdet.
    Azzal a lendülettel azt érzékeli, hogy kettőt kattintottál, és már a földben is van az a növény, amit nem szeretnél.
    Próbálj meg állítani az egered érzékenységén.
    Illetve ültetés után csinálj egy frissítést, böngésző ablak újratöltést, majd vidd rá az egeret a vetett földre, hogy tényleg az a növény van ültetve amit szeretnél. Így sok bosszúságtól megkímélheted magad.

14. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia Nildia!

Nem tudom hogy csak az én piacomon van e fordítva,mert a legdrágább van elöl ,és az utolsó oldalt van a legolcsóbb!
    Ez hiba e jelezte e valaki??????39-es piac!

15. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Sziasztok!
    Sajnos nem tudom nyomon követni a TOP1000 állását, legaláb is nálam nem müködik a rendszer.
    Próbáltam az előző hsz-ek alapján ide-oda kattintani, próbakép 1 db salátát is bedobtam, de csak az első 5 állását látom, még a sajátomat sem. Kérem segitsen valaki.
    Előre is köszönöm.
    ID: 10680614

16. Nildia

Szia .Gyógyegér.!

Próbáld meg úgy, hogy megnyitsz külön ablakban egy szövegszerkesztő programot.
    Ez után a Top listát nyisd meg, kattints bele, kattints egy névre. Bal egér gomb lenyomása után válaszd a Minden kijelölés-t.
    Majd ezt a szövegszerkesztő programba illeszd be. Ott tudod a listát olvasni.
    Remélhetőleg javítva lesz a lista görgetése, sajnos én is mindent kipróbáltam már, de csak ezzel a módszerrel látom az egész listát.

17. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Lista görgetés nálam úgy megy, hogy ráállva a névre, amíg a nyíl függőleges vonallá változik, tapipadon a bal gombot nyomva tartom, és a tapipad jobb szélén húzom lefelé az ujjam, és ekkor görget. (Ez nincs a laptopom ismertetőjében sem)
    Sok sikert :)

U.I.: Igaz, ezt most próbáltam ki, mert inkább egerészem :)

18. Nildia

Szia bonba73_Gazda!

Ki be lépés, frissítés után is úgy látod a piacodat, úgy jelennek meg az áruk benne?

bonba73_Gazda kedveli ezt.
  19. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Az ajánlatoknál a felső sorban az "ár/db" után van egy sárga vagy zöld nyíl, kattints rá, hogy felfelé mutasson, és helyreáll a lista :)

20. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

ki.be lépés segitet helyreált a piacom!:)köszönöm:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.