Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kérlek jelezzétek a fejlesztők felé, hogy az előző menyétes event kezdete óta (+ új prém bevezetése) folyamatosak a kifagyások.
    Az elmúlt 10 percben mindössze 3x kellett újratöltenem a teljes oldalt ez miatt (napraforgó a végtelenségig).

Egy kis log:
    22:43:51.073 | | all: mylittlefarm-171-dwl.bpsecure.com
    22:43:51.075 | | Server time 1491511547 (was 0)
    22:43:52.088 | | Cookie cache (user level 97, config value 5) is enabled.
    22:43:52.089 | | Server time 1491511550 (was 1491511547)
    Failed to load resource: the server responded with a status of 504 (Gateway Time-out)
    https://www.farmerama.com/FarmAPI.php?
    xer=226&req=1de69bb0b08942928ea900f83e890007

Köszönöm

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Minden egyes jelzést továbbítunk a központ felé, ahol ellenőrzést végeznek.
    A játék oldaláról nincs belépési hiba.
    Azonban ahhoz, hogy ne tudj belépni a játékba, elegendő egyetlen hálózati csomópont hibás működése közted és a Bigpoint szervere között, egy internetszolgáltatónál fellépő hiba, stb.
    Számtalan alkalommal volt már erre példa a játék történetében, illetve lesz is a jövőben.
    Ezek közös jellemzője, hogy egyik belépési hiba sem vezethető vissza készítői oldalra.
    Ami nem jelenti azt, hogy ne lett volna olyan játékos, akinek belépési gondjai akadtak volna.
    Ismétlem, a jelzéseket folyamatosan továbbítjuk a központ felé.

3. Nem belépési hiba, hanem játék KÖZBENI hiba. Sőt, még a hiba élesbe kerülésének időpontját is megsúgtam.
    Egy egyszerű piacozás is kínszenvedés, ha lapozgatnál és egyik lapon átmegy örök napraforgóba a kurzor.
    Ha nem lennék programozó is furán néznék, hogy ilyen esetben nincs timeout (sőt itt az se kell, hisz eleve sikertelen adatlekérés szervertől), majd utána ismételt infókérés.

Leho69 és orchidea6969 kedveli ezt.
  4. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Sziasztok Modik!
    Nálam nem működik a felhősor, már elvégeztem a kötelező köröket:p Ez most általános probléma, vagy csak nálam jelentkezik?:eek::oops:
    Gazda nevem: évamama58 ID: 19563186

5. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Sziasztok!
    A démoni bokréta nem rövidít semmit az érésidőn. Légyszi nézzetetek a körmére.
    Köszönöm ha segítetek.

6. teke0411

teke0411 Junior szaki

Nálam sem csökkenti az időt a démoni !

7. zali1111

zali1111 Fórumprofi

azért mielőtt felhasználnánk a démonit, illő lett volna kiírni, hogy erre nem fog hatni. Ja a felhő sem, de ott legalább nem ér veszteség!

orchidea6969 kedveli ezt.
  8. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Tisztelt Modik!
    Van valami hivatalos leírás a démoni bokréta működéséről, hogy az event során működik,
    nem működik, vagy fog működni, mint a többi teliholdas növényre?
    Az eventleírás sem tartalmaz sem igent, sem nemleges információt!

9. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Az event növényre nincs hatással, de a többi teliholdasra igen.

10. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

A teliholdas növényeket rövidíti, de az eventnövényt nem.

11. mam5018

mam5018 Haladó

Jó napot! A piacon vásároltam Bodzát (a tegnap is!) A pénzt levonta, de az "árut" nem kaptam meg! Mi lehet az oka???
    Farmnevem: mam5018 ID 23834186
    A választ előre is köszönöm!

12. brummika

brummika Aktív író

Sziasztok!
    Megbízásoknál azt mutatja a készlet, hogy nincs bodza a pajtámban, pedig bőven van belőle.
    ID: 8453531

13. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

köszi!

14. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Beleestem én is abba a csapdába, hogy "event növény" és "rémtermék" aminek az érési idejét rövidítené a démoni bokréta. Most az event leírás se hívta fel a figyelmünket, hogy mik hatnak rá, mint eddig szokták.

mebajah kedveli ezt.
  15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Jelen eventben nem hat az event növényre a démoni bokréta!

16. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Köszönöm, megoldódott a problémám:):inlove:

17. Rajicanyuszi

Rajicanyuszi Utánpótlás-írogató

Kedves Modik! Tegnap 19:17-kor jeleztem a problémámat, hogy a Pajtában a polipcsáp nem lelhető fel. Még a neve sem szerepel a Rémtermékek alatt, nem hogy a db száma. Igaz telihold alatt a Jack boltjában nyílvántartja, de szeretném, hogy a többi rémségemhez hasonlóan, a pajtában is meglelhető legyen event időn kívül is. Köszönöm szépen.

Bocs ID számom: 24313746 Rajicanyuszi

18. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A hiba ismert, mint ahogy írtad Jack boltjában ellenőrizhető a mennyisége, így aggodalomra nincs ok!

19. Apóca47

Apóca47 Járnitanuló

Ha a mindenre kattintsz a pajtában rögtön megtalálod!

20. Rajicanyuszi

Rajicanyuszi Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen Apóca! Erre nem gondoltam. Pedig vénséges vén farmer vagyok már. Mert a Jack boltja csak event alatt van nyitva, attól még boldog békeidőben nem tudnám mennyi csápom van. De a tipped segít ilyenkor is .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.