Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ismét 10 percen belül 3 alkalommal fagyott le piacon lapozgatás közben (végtelen napraforgós homokóra, javítása csak lap teljes újratöltéssel lehetséges).

Még egy kis log a fejlesztőknek:

https://mylittlefarm-171-dwl.bpsecu....min.js?__cv=ddb84c1587287b2df08966081ef06300 Failed to load resource: the server responded with a status of 504 (Gateway Time-out)
    jquery.tools.min.js:13 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined https://mylittlefarm-171-dwl.bpsecu....min.js?__cv=f97317491f9ec9a23447471399300500
    jquery.tinyscrollbar.min.js:1 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined https://mylittlefarm-171-dwl.bpsecu....min.js?__cv=f6c5e16b3e8c505f6675b22c4922e700
    internal.js:1 Uncaught ReferenceError: $ is not defined https://mylittlefarm-171-dwl.bpsecu...rnal.js?__cv=b2c108156ba62c1dc93f8f7448cf6e00
    www.farmerama.com/:360 Uncaught TypeError: undefined is not a function https://www.farmerama.com/?action=internalGame
    11:46:41.664 | | all: mylittlefarm-171-dwl.bpsecure.com
    11:46:41.665 | | Server time 1491558503 (was 0)
    11:46:42.862 | | Cookie cache (user level 97, config value 5) is enabled.
    11:46:42.903 | | Server time 1491558522 (was 1491558503)
    Failed to load resource: the server responded with a status of 504 (Gateway Time-out) https://www.farmerama.com/FarmAPI.php?xer=226&req=1de69bb0b08942928ea900f83e890007

orchidea6969 kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Már tegnap megírtuk, továbbítjuk a jelzéseiteket a központ felé.
    Ennél többet mi ha a fejünk tetejére állunk, sem tudunk tenni a fórumon!
    A játék folyamatosan gond nélkül elérhető.

HéricsBáró kedveli ezt.
  3. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Hello egy F5-s lenyomásával meg oldódik a dolog :D és újból tölti a használt oldalt ;)

HéricsBáró és Nildia kedveli ezt.
  4. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szép jó napot! Vajon meddig tart még a fagyás? A létrakészítőbe nem tudok etetni pedig van 49 békám-tegnap a legyezőkészítővel jártam így, ráadásul a piacon is csak a kinlódás megy!? Tiszta a gépem van net.nem telepítek,ha a tyúkot tudom etetni a békát miért nem???? Köszönöm a választ előre is! Bő termést! : )

orchidea6969 kedveli ezt.
  5. kackac59

kackac59 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, most olvasom, hogy a játék gond nélkül elérhető ! És hol ? Én is kísérletezgetek, vajon hogyan tudnék belépni ? Ugyanazt írja ki, mint Esthajnalcsillagnak ! Igaz, ha sokára csak csak sikerül, akkor már simán megy !
    Most már minden eventnél számíthatunk valamilyen hátráltatóra ?
    Vagy csak rossz szerveren vagyok ?

Leho69 és kovacstne kedveli ezt.
  6. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Engedelmeddel idézem Kollégám Esthajnalcsillagnak írt válaszát! Hátha így könnyebben olvasható számodra!

"Már tegnap megírtuk, továbbítjuk a jelzéseiteket a központ felé.
    Ennél többet mi ha a fejünk tetejére állunk, sem tudunk tenni a fórumon!
    A játék folyamatosan gond nélkül elérhető."

HéricsBáró kedveli ezt.
  7. Elnézésedet kérem, de ha jól tippelek nem sok fejlesztői, tesztelői tapasztalattal rendelkezel.
    Nem véletlenül teszek oda tételes logot, timestampel, hanem azért hogy legyen esélye a fejlesztőnek megtalálni a hiba fellépésének pontos helyét, ideje alapján (ha ésszel írták) saját hibalogjukkal összevezetve pedig további paramétereket tud kiolvasni.
    Mert csak így lehet egy aránylag ritkán fellépő hibát keresni és javítani.

Olyan apróságokkal nem zavarlak sem benneteket, sem a fejlesztőket, hogy piacon név nélküli tételek szerepelnek
    (van hogy egymás után 3 tételnél feltevő neve üres, többi adat ott van, megvehető rendesen),
    vagy hogy a régi hiba továbbra is él a piacon, hogy néha egy lapon kevesebb tétel szerepel (pl 3-as lapon csak 2 tételt tesz ki úgy, hogy van 4,5,... lap is),
    vagy hogy néha totál üres lapok vannak (pl 1, 2, lap ok ... majd lap 3 totál üres ... majd lap 4, 5 ok ).
    Ez mind csak megmosolyogtató hiba.

8. borcsa220

borcsa220 Törekvő

Szép napot ismét! Elnézést kérek az előzőekben leírt létrakészítővel kapcsolatban-1 békám hiányzott a 3-hoz, a többi viszont marad! Még egyszer elnézést! Üdv:ID52577454

9. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek próbáld meg másik böngészőből megnyitni a játékot!

10. kacágica

kacágica Fórum-zöldfülű

Köszönöm a "kedves" , "udvarias" választ ! Mindig visszaolvasok, ha valami problémám akad játék közben, nem igazán szeretek feleslegesen panaszkodni.
    A gond az, hogy a bosszúság néha felgyülemlik...

11. Angyalszárny

Szia!
    Fordulj hozzánk a jövőben is bizalommal, ha tudunk segítünk!

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Elhihetnéd már, hogy továbbítjuk a tapasztalatokat!
    A játék programozása nem a mi feladatunk, soha nem is volt az még megközelítőleg sem!
    A mi feladatunk a közvetítés a központ és a játékosok között, amit meg is teszünk.

A piaccal kapcsolatos észrevételed is hetek óta ismert a fejlesztők előtt, már a legelső jelentkezéskor ezt is továbbítottuk a központ felé.
    Mellesleg nem csak mi vagyunk, akik továbbítunk, hanem az összes moderátor kolléga a világ minden szegletéből, így elhiheted, pont elég információt szolgáltatunk folyamatosan.........

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Köszönöm a hibalog továbbítását.
    Egy pillanatig nem gondoltam, hogy bármi fejlesztést végeznél, és nem is szeretnélek ilyesmire rábeszélni.
    Az, hogy 2-3 hét alatt nem sikerült javítani egy közepes komolyságú, ritkán fellépő hibát felveti bennem, hogy talán nem találják a hiba okát. Ezért is csatolok részletes logot, ami alapján egy fejlesztő képes visszakövetni és beazonosítani azt.
    Olyat, amilyet én is várnék, hogy megkönnyítse az életem.

14. Sacikofa

Sacikofa Utánpótlás-írogató

Kérdezem én a 4 órás teliholdas gazt elvetem a démoni bokrétám ár korábban is aktív és meglocsolom akkor miért 3 óra 12 perc az érési idő?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Attól függ, milyen teliholdas "gazt" vetettél el??

A teliholdas event növényére, a vámpírindára nem hat az érésrövidítő termék, mert eventnövény. Még akkor is, ha a teliholdas területen lehet csak ültetni.

Minden egyéb rémséges növény ültetésénél a termék hatással van.

16. mazsibazsi2

mazsibazsi2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget kérnék, megvásároltam a titokfa csomagot, az óriás mamutfenyő megérkezett, de a 30 db titokfa nem.
    Köszönettel: mazsibazsi2 ID: 31638918

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A farmon, a fa menüben keressed! A szűrő funkciót is igénybe veheted.
    A farmra érkező titokzatos csemete elnevezése "BAJKÁL" talányos fa.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...llandó-gazdaköri-küldetés-2017-április.14955/

mazsibazsi2 kedveli ezt.
  18. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Vettem 4-4 db titokfát, de sem a Bahára, se a farmra nem érkezett meg. Frissítettem is, de a fák sehol.
    Légyszi segítsetek. Diti54 gazda ID. 26222139

Leho69 kedveli ezt.
  19. mazsibazsi2

mazsibazsi2 Utánpótlás-írogató

Leho69 és mebajah kedveli ezt.
  20. door88

door88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vásároltam 10 db bajkál talányos fát,de nem kaptam meg.
    a bahamára a tiki fa megjött.
    szeretném a segítségeteket kérni.
    door88 ID:2424884

Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.