Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Syl

Syl Fórum-zöldfülű

Sajnos hiába. Minden eltünt. Ki és belépés is meg volt.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrzés alapján rendben megvannak a fejlesztéseid, a különböző kategóriákban találhatók.
    Ha te ezt nem látod, akkor tedd rendbe a gépedet :

A gépedet napi rendszerességgel karban kell tartanod, hogy a játék számára optimális környezetet biztosíts :
    Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezek az eredmények 30 éve egy telefonos ISDN vonalon elfogadható számok lettek volna, a mai világban erre azt szokták mondani, éppen csak élt a net kapcsolatod, vánszorgott mint egy csiga.

4. mariannbene

mariannbene Járnitanuló

Szia!

A manufaktúrába semmilyen ólat nem lehet 1 napja rátenni normálisan, amióta külön fülekre lettek szétszedve.
    A menü ekkor teljesen üres ( a mindenben, az ólakban és a fejlesztésekben sem látszik egy barkácsolt ól sem ) frissítés nem segít, csak a ki-be lépés. Ez a fejlesztés így nem jó.
    Eddig a következő állat berakásáig azon az állaton maradt, amit utoljára beraktam, de most mindig az elejére vissza meg, és az ól fülre áll rá.

5. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok!
    A saját raktáramban csak az állatokat mutatja. Sem a fák, sem a váza ikon alatt levők nem találhatók meg!
    Utánanéznétek?
    Köszönöm szépen!
    Böbebaba60 ID: 4507014

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Javasolnák egy alapos géptakarítást! Nálam ilyen esetekben javulást eredményez.

7. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Szia!

Ma reggel kinyitottam egy szépséges ládát, kaptam egy fehér ártatlanságot, de sehol sem találom. Már korábban is jártam így a szépséges ládával, akkor egy téli koszorút kaptam és azt sem találtam, de akkor még azt hittem elnéztem valamit, nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, de az ártatlanság hiányozna eventkor. Utánanéznétek? happyman1980 ID: 15474679

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

A pajta polcán nézted?

9. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Néztem, nincs

10. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Muszklimérőn ütöttem hármat, mire adta volna a pontot befagyott! Frissítés után a jegyet levonta, de pontot nem kaptam. Ilyenkor mi van?

bindi5454 kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos van ilyen.:( Ha akadozik a játék, akkor nem pazarlom el feleslegesen a belépőm.

12. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A kulcs a holnapi ajándék feltéve, hogy eddig mindent kinyitottál.

bindi5454 kedveli ezt.
  13. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Banyek, tényleg, 20-a van. Elnézést, a hosszú hétvége kicsit összekavart. Törölhető a kommentem. :D

bindi5454 kedveli ezt.
  14. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Kérlek a játék supportját keresd fel a problémáddal.
    Az alábbi linken találsz segítséget hozzá.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

bindi5454 kedveli ezt.
  15. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Szeretném megtudni, miért "ordít" az Avast-vírusirtóm, ha az oldalatokat, illetve a játékot nyitom meg.
    Ez igen gyakran előfordul, azt jelzi, hogy fenyegetés blokkolva, vagy ilyesmi... - valamit be kell állítani a gépen?
    Gazda: csillaglili55ID: 31659778

bindi5454 kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Esetleg add hozzá a kivételekhez. :)

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Kellene egy képernyőmentés az ordításról. Így nehéz bármit is mondani erről.
    Ha a fórumon képfeltöltéseket nézegetsz, azokon az oldalakon bármi megtörténhet. Nem is használom őket.

HéricsBáró, bindi5454 és osztrak12 kedveli ezt.
  18. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

bindi5454 kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Most ez a típus látható a betűknél, a számoknál, megnéztem a saját farmomon is. (böngésző: Mozilla Firefox)

bindi5454 és Leho69 kedveli ezt.
  20. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Köszi a segitséget! Én is firefoxon ill. exploreren néztem.

bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.