Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Egyelőre csak Windows-on farmolok de hétvégén csak a tabletem lesz nálam, azon meg az Android mindig azt írja ki, hogy nem ismeri a Flash-t. Viszont itt a fórumon többször olvastam, hogy valami "puffin" megoldotta. Légysziiii! Sürgősen puffint szeretnék.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Mi helyetted nem tudunk olyan böngészőt letölteni a te készülékedre, ami magában foglalja a Flash Player programot, ezt neked kell megoldanod.
    Ha egyedül nem boldogulsz, kérj meg olyat, aki ért a tabletekhez.

3. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Ja hogy ez egy böngésző xD Oké, akkor most már megvan mit kell keresnem. Köszi!

4. Csilla8888

Csilla8888 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Napok óta szeretnék szuper tápot vásárolni a bankban,de csak FA csomagok vannak. Várható a javítása?

bindi5454 kedveli ezt.
  5. Mamó1949

Mamó1949 Utánpótlás-írogató

Mamó1949 ID7697319 Újból segitséget szeretnék kérni. Az előző Valdemárnél vettem egy Frangifáni fát, de amikor leakartam tenni kiderült az élet nem egyszerü kell vennem egy Langszatfát mostanra gyült ösze annyi banánom, hogy megvehettem, Na uccu neki tegyük le eddig a fáknál útolsóként áthuzva állt a Frangifáni fám mostanra eltünt, Hol lehet? Köszönöm

6. Nildia

Szia!

Pontosan mit is keresel, és azt pontosan hol is?

7. mariska1980

mariska1980 Fórum-zöldfülű

Kedves Modik! Szeretném megkérdezni ha a piacra fel teszek eladásra állatot vagy tenyész állatot az hova tünik el? Se a csengöpengöt se a pajtába nem kerül vissza, és ez nem az elsö eset volt már hogy el tünt és nem kaptam érte semit. A másik amit meg szeretnék kérdezni hogy miért nem tudok ettetni minden állatot? Ellöre is köszi a segitséget.

8. Nildia

Szia!

Ellenőrizd több böngészőről is a banki felületedet.
    Jelentettük a központ felé, néhány játékos mit tapasztal.
    Ha a böngésző váltás nem oldja meg a gondodat, farmaranyért tudsz vásárolni szupertápot is, illetve kifejezetten szupertáp vásár akciók is szoktak lenni, erre külön vásárlási felülettel, a hírekből, vagy az eventórából érhetők el.

9. Csilla8888

Csilla8888 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget.

10. Nildia

Szia!

Amit kiteszel, azt el is adod.
    Ha nem adod el, 1 hét elteltével visszakapod.
    Fokozottan figyelj a kitevési árra, illetve fokozottan figyelj a csengőpengő változásra - semmi nem tűnik el, csak maximum nem veszed észre a változást.

Terményes ólak indításához alap állatra is szükség van, nem csak tápra, ez szokott a probléma lenni.
    Mivel konkrét ólat nem mondtál, nehéz személyre szabott választ adni......

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. jógazda_0

jógazda_0 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Beléptem a játékba és automatikus beváltás fogadott:karácsonyi rénszarvas ...stb...és 385 termosz is eltünt a pajtából. jógazda ID1376761

bindi5454 kedveli ezt.
  12. MisissGrész

MisissGrész Utánpótlás-írogató

Jó reggelt szintén ez a kép fogadott..76 termosz sehol,beváltották.!..ID:31547166

borivali69 és bindi5454 kedveli ezt.
  13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Jó reggelt! Beváltásra kerűltek a szarvasok és a termoszok. Nem értem. Teljesen elkeseredtem, ezért dolgoztam? Ez nem jó! reggelt. Merjünk aratni?
    ID 24965936

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
  14. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Miért váltották be a termoszokat?
    ID1454174

15. Lacibátya2009

Lacibátya2009 Fórum-zöldfülű

nekem is több mint 400 termoszom "ugrott" :cry:

boragi34 kedveli ezt.
  16. ballaagi46

ballaagi46 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Szintén így jártam én is!248 termoszom tünt el a szarvasokkal .

17. Jó reggelt! Szebb napot! Nálam is be lett váltva 302 db termosz!
    ID:11041043

18. gizimami68

gizimami68 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt.Nekem is eltűnt a másik farmról 304 darab termosz. ID 10740752 schumi07adri

19. Hagnosz

Hagnosz Járnitanuló

Jó reggelt! 303 termoszom hipp-hopp beváltották, 2 angyal, 5 postás, 10 ajándékos és 22 karácsonyi szarvasom is. Szeretném visszakapni elveszett értékeimet. Nem azért gyűjtögettem őket, hogy eltűnjenek, hiszen még 81 óra van az event befejezéséig, így belépni sem merek a másik farmra. :oops::cry:>:(

20. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Most merjünk aratni? lesz röpi? ez nagy kiesés, még ha visszakapjuk is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.