Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vihence

vihence Törekvő

Jobb reggelt mindenkinek! Nekem is beváltották a termoszaimat, meg a karácsonyi szarvasomat. Már rosszul indul a napom. A többi farmomra meg nem merek belépni. Vihence, ID: 25465257. :(

2. kopasz121

kopasz121 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Jó a reggel ha nem ugrik az eventhez tartozó termosz is!105db ugrott a levesbe mert event ideje alatt váltották be a szarvasokat.Ezt már tudatosan csinálja így BP?

3. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Termoszaim beváltva?No aztán miért?
    ID1245328

4. kehonorka

kehonorka Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 318 termoszomat miért váltották be ma reggel? kehonorka ID 10591249

5. Gteri

Gteri Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem is eltünt az összes termoszom

6. borivali69

borivali69 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt,nekem is beváltotta a termoszaimat

7. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Sziasztok! Nekem is be lett váltva.Miért?

8. barna213

barna213 Utánpótlás-írogató

A tenyésztett szarvasaim beváltva fillérekért és némi TP-ért. A termoszaim beváltva. Ez aztán a meglepetés. :(
    Gazda: barna213
    ID: 28914473

9. házimama70

házimama70 Utánpótlás-írogató

nekem is beváltotta a termoszaimat

10. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Jó reggelt!

Termosz beváltva...

Nyelesdorgo, ID: 14219665

11. mbea79

mbea79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem is eltűnt az összes tenyésztett szarvasom és a termoszom ID:2200156

12. Esőfelhő*

Esőfelhő* Utánpótlás-írogató

Jó reggelt mindenkinek!
    Látom,másoknak is beváltották a termoszait, nekem 208 db volt, nem sok, de azért megdolgoztam.És a karácsonyi illetve ajándékos rénszarvast is beváltották, pedig az volt az eddigi legmagasabb tenyésztésem.E lvagyok kenődve,és kérem a termoszokat legalább vissza.
    Köszönöm szépen. Esőfelhő* ID 53537235

13. taarzanka999

taarzanka999 Fórum-zöldfülű

Jo reggelt. Valami hiba folytán beváltották az összes termoszom .Kérném vissza mert nélkülük nem tudok haladni.

14. kidmama

kidmama Járnitanuló

Jó reggelt!
    Nekem is beváltották a szarvasaimat és a termoszaimat amit nem adtam a malomba.
    Én is kérem vissza a dolgaimat!

köszönettel.kidmama

15. Dorcsi_László

Dorcsi_László Utánpótlás-írogató

Nekem is eltűnt kb 340 db termosz. Jó lenne tudni valamit, mert 3 másik farmomra nem merek belépni.
    Az eventleírás elején szerepel, hogy lehet Deja Vu-nk.
    Hát van. Megint egy event, ami problémás.

bogisaci60 kedveli ezt.
  16. Vanessza

Vanessza Junior szaki

Sziasztok!
    Biztos valami rendszerhiba lehet, hiszen az event közben váltották be a termoszt, és hozzáteszem, nem keveset. Gyűjtögettem a malomhoz. Bár ne tettem volna :(
    A tenyésztett szarvasaim meg irreálisan alacsony áron lettek beváltva. Bárhogyan is keresem a fórumban, erről semmi infót nem találok, vagy előzetes értesítőt. Na ezt nevezem én áprilisi tréfának :( Tudom, hogy a játék fejlesztés alatt áll, ezét úgy sejtem, hogy valami nagyon félresikerült.
    Gazda: ]Fanny[ID: 29680380

17. Edythke

Edythke Fórumlakó

Jó reggelt!
    Én is kérem vissza a termoszaimat, és a szarvasaimat is :( >:(

18. biankabarbara

biankabarbara Fórum-zöldfülű

én is ugyan így jártam belépéskor a termoszaimat automatikusan átváltották csengőpengőre. kérném vissza én is mert így nem teljesíthető a feladatok.

19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Jó lenne, ha valaki illetékes tájékoztatna arról, hogy mi történt?!?!!!! Nekem is beváltásra került több száz termoszom! És nem jókedvemből ébredtem fel hajnalba, hanem azért, hogy arassak, ültessek! Most fog beérni a rózsám, és ha nem fog adni egy termoszt sem, akkor tényleg nagyon dühös leszek! Amúgy meg egy nagy baromságnak tartom, hogy két event is fog egyszerre futni! Régen ezerszer jobb volt, nem volt event-event hátán, tudtunk néha egyet szusszanni is! Jó lenne, ha a BPnek szólna valaki, hogy nekünk nem a pénzről szól a játék, nem úgy, mint nekik. Mert ez már szinte csak arról szól, hogy ha be akarsz fejezni egy eventet, akkor fizess! :( :( :(

tozsó2006 és -egon680707- kedveli ezt.
  20. -egon680707-

-egon680707- Fórum-zöldfülű

én is ugyan így jártam belépéskor a termoszaimat automatikusan átváltották csengőpengőre. kérném vissza én is mert így nem teljesíthető a feladatok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.