Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anycsus

anycsus Fórum-zöldfülű

Üdvözletem! Valami nagy galiba lehet, mert 214 termoszomat a játék beváltott 5.350 TP/CSP-re pár perce. Szeretném visszakapni mielőbb. Köszönöm - ID:36083740 Képet is csináltam róla, ha szükséges. :( :(

2. Paradicsom-díler

Paradicsom-díler Utánpótlás-írogató

390 termoszom volt, 1 angyalszarvas, 9 ajándék szarvas, 8 karácsonyi szarvas. Hova lettek?

3. bogimarti2

bogimarti2 Utánpótlás-írogató

sziasztok! Miért váltották be a termoszaimat?

4. -adream-

-adream- Utánpótlás-írogató

Sziasztok Nálam is eltűntek a termoszok!

5. bogimarti2

bogimarti2 Utánpótlás-írogató

ja meg a szarvasaimat?

6. cicus1957

cicus1957 Fórum-zöldfülű

Gazda cicus1957 ID 7094124 Szeretném megkérdezni , hogy csütörtökön 04 20 este 366 termosz felróppenőm volt , ma reggel csak 41 lett ? Köszönöm

7. eninyúl

eninyúl Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Beváltották az összes termoszom ma reggelre, csak annyi van, amit ma reggel kaptam. Meg valami karácsonyos szarvasokat is.Ráadásul mindkét kertemben! Munka mellett csinálom, csak késő délután tudok ismét belépni, és elég elkeserítő, hogy ami eddig volt, nincs. ID-k: 22884186 és 17572885

8. erika041971

erika041971 Járnitanuló

Jó reggelt. Nálam is beváltotta a termoszokat. 126 db-ot. Miért?

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
  9. szoszy1974

szoszy1974 Fórum-zöldfülű

Üdvözletem! Gondolom másnak is probléma: A termoszok beváltódtak. Kérem szépen vissza! :( :( ID: 39089342

10. cseperke84

cseperke84 Utánpótlás-írogató

Gazda: cseperke84ID: 29589235
    Ma reggel 5 perce, 19 termoszt a rendszer átváltott csengőpengőre. Visszakapom, mert szerintem ez véletlen volt :( Köszönöm

11. Napsika

Napsika Járnitanuló

Nekem is váltott be a rendszer a termoszaimból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérem vissza!!!!!!!!
    ID: 1420734

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy hiba folytán beváltásra kerültek a termoszok, de jeleztük már a fejlesztői csoport irányába. Egyelőre türelmeteket kell kérnem. Több jelzést nem kérünk. Köszönjük.

13. |Tamás|

Szia!

Egy hiba folytán beváltásra kerültek, de jeleztük a fejlesztői csoport irányába. Türelmedet kell kérnem. Köszönjük a jelzést.

14. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

sziasztok.Reggel mikor be léptem a farmomra azt írta ki hogy "karácsonyi szarvas át váltva csp és tp-re, 119 termosz át váltva csp és tp-re.gyüjtögetem a termoszt az eventhez és eltünik,miért váltották át???? Nekem arra szükségem van.
    peterzon70
    ID:6915216

15. varadiista02

varadiista02 Utánpótlás-írogató

Eltüntek a felröpik, miért? mi van? varadiista02

16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem is ellopták a tenyésztett szarvaskáimat meg a termoszaimat...haragszom, de akkor várok. Szebb napot nektek!

17. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Utánpótlás-írogató

segítség, segítség.....nekem is eltűntek a termoszaim:(

18. |Tamás|

Sziasztok!

Egy hiba folytán beváltásra kerültek a termoszok, de jeleztük már a fejlesztői csoport irányába. Egyelőre türelmeteket kell kérnem. Több jelzést nem kérünk. Köszönjük.

HéricsBáró és breki072 kedveli ezt.
  19. gepandras

gepandras Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én is hasonlóképpen jártam! A termoszaim átváltásra kerültek tp-re és csp-re, valamint pár kitehetőm is! Pl. a karácsonyi szarvasok!
    Üdv.
    gepandras
    ID 20359216

20. ákosvillám01

ákosvillám01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni ma reggel az összes thermoszom beváltásra került miért a játék még megy !!!!!!!!!!

ákosvillám01 ID: 23051486 Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.