Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Jó reggelt! :)
    Reggel félkómásan fel sem fogtam rögtön, hogy mi történik. Nem nagyon szoktam figyelni ezeket az ablakokat, csak leokézom.
    Aztán jött a megvilágosodás: lenyúlták a termoszaimat. Nem volt valami sokat, 100-valamennyit, de így tényleg nehéz lesz befejezni az eventet.
    Ja, és csak halkan jegyzem meg: már elmúlt április elseje és akkor sem nevettem volna.

Bonzó1945, Leho69 és beki1947 kedveli ezt.
  2. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Jó reggelt.Nekem 401 darab termoszt nyultak le.Nem tudom mi folyik itt de a kedvemet elvették.

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Látom nem vagyok egyedül:cry:Jó lenne ha kora reggel nem bosszantana fel a játék.Így sem haladunk sehova

4. Szakigazda

Szakigazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Csatlakozom a termosztalanok egyre növekvő és egyre bosszúsabb táborához! Csak remélem hogy rendbehozzátok hamarosan!!! >:(

5. -csigusz.bigusz-

-csigusz.bigusz- Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Nekem is azt írta, hogy termoszok beváltva :-( 87 termoszom bánta, a hátizsákok megmentették a többit...

6. moncsicsi67

moncsicsi67 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Nekem is beváltottak 247 db termoszt!

7. mamimama56

mamimama56 Fórum-zöldfülű

200 körűli termoszom ugrott nekem is!Vissza akarom kapni!

8. csmcherry

csmcherry Utánpótlás-írogató

Szép napot! Nekem is beváltotta a rendszer a termoszaimat és a hátizsákjaimat (amik ajándékos szarvasnak voltak titulálva), nem az összeset, mert már leadtam egy részét. Várom a fejleményeket, hátha visszakapom.69 termosz, 10 hátizsák.Üdv

9. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nálam csak az egyik farmról tűntek el a termoszok, az izzó bogyó megvan. Ezzel együtt érthetetlen, hogyan fordulhat elő ilyen hiba. Azt sem értem, hogyan lehet, hogy csak egyes szervereket érint, illetve még azokat sem egyformán, mert nálad még a növény is elveszett. Egyre több a hiba, nekem hiányzik a német precizitás. Üdv. Bonzó1945.

10. szazsuma

szazsuma Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ma reggel beindítottam a farmomat, azzal nyitott, hogy beváltott 72 db termoszt csp-re és tp-re. Miért?
    Köszönöm a választ ID 5339721

11. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Nálam ugyanez a helyzet csak épp nem tudom hogy mennyi termoszom volt

12. sandorh

sandorh Utánpótlás-írogató

Nekem is visszaváltottak 98 db, termoszt!!!!!!!!!

13. ladanyikalmanne

ladanyikalmanne Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is eltűntek a termoszaim!!

14. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Több más mellett 477 db termosz

15. harpia0207

harpia0207 Fórum-zöldfülű

99 termosz mínusz... Akkor most mi van?

16. julianna44

julianna44 Utánpótlás-írogató

most meg szarvasokat vette el

17. radóci

radóci Járnitanuló

Nekem is 87 termosz beváltásra került,ennek mi az oka és mikor kerül jóváírásra?

18. bosza

bosza Fórum-zöldfülű

sziasztok nekem is , ezek szerint mindenkinek átváltotta ,de miért !!!!???????

19. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

tanya1026 gazda ID 7040433 az eddig összegyűjtött termosz eltűnt.
    Segítséget köszönöm

20. malomfarm

malomfarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok,miért váltották be a termoszokat?

Remélem visszakapjuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.