Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiancika

kiancika Utánpótlás-írogató

nekem is beváltotta, még jó hogy nem volt sok. És az aratásnál nem adott felröppenőt sem! Így hogyan csináljuk az eventet?

2. asszony48

asszony48 Aktív író

Szeretnem meg kerdezni mitortent eltunt az osszes termosz ID8027799,ID7017044,ID6848937,farmon ,koszonom asegitseget

3. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Sziasztok.Nekem is eltünt 451 termoszom és azt is irta hogy beváltva 5 aranyszarvas

4. romera74

romera74 Fórum-zöldfülű

Tisztelt illetékesek! ilyen mennyiségű ugyanazon problémát felvető hozzászólásra ILLENE valamit reagálni! jelzem nálam is ugyanez a helyzet. Vagy már a kutyát se érdekli a sok megkárosított gazda?

5. monakati75

monakati75 Fórum-zöldfülű

Eltűntek a termoszaim ! Amikor beléptem aratni , azt írta ki , hogy 356 termosz beváltva .Csak az maradt , amit
    most arattam, .Farm neve: monakati75 ID 4108602

6. jneicus

jneicus Járnitanuló

Úgy látom, mindenkinek eltűntek a termoszai, nekem is, de én személy szerint a szarvasaimat is kérem vissza, mert annak idején nem kevés szupertáppal tenyésztettem ki, és nevetséges áron váltották be!!!

7. búzavirág51

búzavirág51 Járnitanuló

Nekem is eltüntek a termoszok, mivel éjjel is arattam most akartam a hátizsákot elinditani a malomba. Mikor kapjuk vissza!!!!!
    Igy nem leszek kész.

8. molvijud66

molvijud66 Utánpótlás-írogató

Hová lettek a termoszok??? Érthetetlen.

9. valaki88

valaki88 Junior szaki

Kaptam üzenetet, hogy átváltották a termoszaimat, és valóban el is tűntek.

162 termosz és
    3 ajándákos szarvas átváltva.

Gazda: valaki88
    ID: 35088627

10. vica011964

vica011964 Utánpótlás-írogató

Nekem is beváltották a karácsonyi szarvasaimat és a 116 db termoszt. Mikor kapunk választ?

11. mandula170

mandula170 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most léptem be és azt tapasztaltam, hogy átváltásra kerültek a termoszaim pedig még nincs vége az eventnek..

12. sandorh

sandorh Utánpótlás-írogató

romera 74 A 9482 hsz.-ben reagáltak a hibákra!

13. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Jó lenne, ha módi reagálna a hsz.-okra! Nekem is eltűntek a termoszaim, szarvasaim, de azt hiszem én is el fogok tűnni, ha így fojtatodik ez a játék!!!!

14. -dia58-

-dia58- Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem szólókhoz a termoszok eltűnésével kapcsolatosan.
    Remélem, hamarosan visszakapjuk.
    "A kellemetlenségekért elnézést kérünk" helyett kaphatnánk egy vaskosabb szupitáp csomagot? :) :)

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
  15. mamitó46

mamitó46 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy miért vettétek el a termoszaimat? Szükségem van rá!
    mamitó46 ID:22270068 SÜRGŐS VÁLASZT KÉREK! Köszönöm

16. Jó reggelt! Kérjük vissza a beváltott event-termékeinket, mert még nincs vége az eventnek és nem tudunk tovább haladni. Köszönettel.

*tópart* kedveli ezt.
  17. gmelania

gmelania Járnitanuló

Sziasztok kedves modik es mindenki!

Nekem is eltuntek a termoszaim:cry:, lattam hogy keresik mar ra a megoldast!:oops: Ez rendben van, az en kerdesem az lenne, hogy van e ertelme aratni , amig nem hozzak rendbe a dolgot?o_O

Koszonom a valaszt!

18.  
  19. forrairegi

forrairegi Járnitanuló

Szia! Csatlakozom! Jó lenne, ha mihamarabb visszakapnánk az eltűnt dolgokat, termosz, szarvas !

20. valaki88

valaki88 Junior szaki

A Tech hirdetményekben reagáltak a termoszokra, de az Ajándékos szarvasról szó sincs.
    Mondjuk, ilyet nem találok a másik két farmunk raktárában, lehet, hogy lent van.

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.