Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Micimackokedves

Micimackokedves Fórum-zöldfülű

Eltűntek a termoszaim , azt írta , hogy beváltva !

2. tomtina741

tomtina741 Fórum-zöldfülű

Vettem. Megjegyezném hogy a hivatalosban 5perce jelent meg a reagálás. Egyesek onnan tájékozódnak mielőtt végigböngésznének egy csomó hozzászólást így reggeli nagy ráérésben!

3. pekudli

pekudli Aktív író

No, azt olvastam, hogy leállították a termosz beváltását.Hát mit sem mondjak nem!>:(
    Nekem most írta ki, hogy beváltották a termoszomat.
    Köszönöm szépen. :mad:

4. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Egyetértek és a vaskosabb szupertápcsomag mellé.már a sok-sok hiba miatt egy-egy Farmaranyfát is megérdemelnénk

5. Lókötőrozi

Lókötőrozi Járnitanuló

Sziasztok! Nekem még a Tócsában ugrálást sem adta oda. A másik két farmunk megkapta, amit ugyan ezzel a géppel játsszunk, de itt nem adta oda. Megnéznétek? Köszönöm. ID 17829911

6. Böbszli

Böbszli Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítsget szeretnék kérni, mert közel 300 db termoszom ma reggelre eltünt. Még nem használtam fel és ma reggelre csak 27 fogadott.
    Hogy lehet ezt megoldani?
    Farmnév: Böbszli
    ID: 37123100
    Köszi a segítséget
    Böbszli Gazda

7. Böbszli

Böbszli Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítsget szeretnék kérni, mert közel 300 db termoszom ma reggelre eltünt. Még nem használtam fel és ma reggelre csak 27 fogadott.
    Hogy lehet ezt megoldani?
    Farmnév: Böbszli
    ID: 37123100
    Köszi a segítséget
    Böbszli Gazda

8. pekudli

pekudli Aktív író

Végig néztem a család farmjait és mindegyiken beváltásra kerültek a termoszok, azután,hogy kiírták, hogy le van állítva.Nem írtam be a többit, mert feleslegesnek tartom.
    Még talán annyit, hogy régen itt vagyunk a farmon a család minden tagja, és még ennyi hiba nem volt, mint most az utóbbi időben.
    Tényleg jó lenne kárpótlásul egy Farmaranyfa mint ahogy mickey7474 írta.Szerintem ez csak egy álom a részünkről.

beki1947 kedveli ezt.
  9. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia!
    Ki van nyitva a láda, vagy be van csukva? Ha csukva van, akkor próbálj rákattintani, és úgy kinyílik. Nekem is így adta ide.
    Ilyen értelemben nyitva van- e?

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
  10. Laciandi

Laciandi Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A termoszaimat beváltotta gép,pedig még tart az event. Miért van ez?
    Laciandi ID:52960154

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

A termoszok beváltásával kapcsolatos hivatalos közleményt itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/termosz.14989/

A mai első belépés alkalmával azt tapasztalhatta sok játékos, hogy a termoszok beváltásra kerültek. A hibát sikerült kiküszöbölni, leállították az eventes felreppenők beváltását. Azok számára akik érintettek voltak, keresik a megoldást, milyen módon tudják a veszteségeiket pótolni.

Amint lesz új hírünk az esettel kapcsolatban, természetesen értesíteni fogunk benneteket.

HéricsBáró és pamacs58 kedveli ezt.
  12. zotraxhun

zotraxhun Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Olyan problémám lenne hogy tegnap este még 100+ termoszom volt (nem csináltam belőle hátizsákot és be se adtam egyik feladatba sem) ma reggel viszont már csak 32. Ez mitől történhetett? Ilyen esetben mit kell tennem?

13. *tópart*

*tópart* Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Tudom hogy már írták hogy hiba, de akkor is nagyon fel háborító számomra ez a felröppenő beváltása, az amúgy is nagyon kevés felröppenő is eltűnt, és akkor a a játékos vágjon hozzá jó képet, hogy legyen így egyáltalán kedve tovább játszani még ha vissza adják is az event kelléket, mi lesz akkor délután ha elindítják az egyéb eventet? Egyre jobban elveszik még azt a kis játék kedvet is ami még megvan!

adri251976, mamika57 és pamacs58 kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

Sziasztok!

A mai első belépés alkalmával azt tapasztalhatta sok játékos, hogy a termoszok beváltásra kerültek. A hibát sikerült kiküszöbölni, leállították az eventes felreppenők beváltását. Azok számára akik érintettek voltak, keresik a megoldást, milyen módon tudják a veszteségeiket pótolni.

Amint lesz új hírünk az esettel kapcsolatban, természetesen értesíteni fogunk benneteket.

HéricsBáró és -nagylacika- kedveli ezt.
  15. Csocsoovb

Sziasztok!

16. pamacs58

pamacs58 Fórum-zöldfülű

:cry:Hogy játszak ha eltünek a termoszaim?

*tópart* kedveli ezt.
  17. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

Nekem mind a 440 termoszom tűnt el, mert előbb le akartam termelni az összes növényt. A növények maradtak.

*tópart* kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Az jó, hogy keresik a megoldást, de a párom farmján 268 termoszt vettek el, kérdés mikor és mennyit adnak vissza ?:( Így nem lehet végigvinni az eventet !!!!!!

*tópart* kedveli ezt.
  19. kozsu4242

kozsu4242 Utánpótlás-írogató

Szerintem vissza kellene adni, én hülye gyűjtöttem és elvitt 333 darabot, a 850 et már nem tudom biztos teljesíteni, de akkor abba is hagyom.

*tópart* kedveli ezt.
  20. Garviel

Garviel Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Most reggel, amikor beléptem a farmomra kiírta a játék, hogy átváltotta a termoszokat tp-re, és csp-re. Kérlek nézzetek utána, hogy ez miért történt, mert még megy az event játék, és tudtommal csak a végén kellene átváltania a megmaradt termoszokat.
    Köszönöm.

Garviel ID: 53776476

*tópart* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.