Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Üdv. Nem találom a csokiérme meglepetés dekorációs tárgyamat! Megtudnátok nekem keresni? 100000% megcsináltam a múltkori eventet amiben nyerni lehetett Előre is köszönöm. Farm név: atiádi01 ID: 6051751

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek nagyon figyelmesen néz körül minden farmterületen. Mozgasd át a nagyobb tárgyakat hátha megbújt valahol. A felhősorokat is nézd át alaposan.

3. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

sziasztok megcsináltam az első két feladatot és nem találom a ylang-ylangfát frissitettem a keresőbe is be írtam de nem találom kérlek segíts GazdasszonyID33224951

4. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Megtudjátok keresni én úgy tudom!!! Nézzétek meg köszönöm

5. Kékmadár1

Szia!
    A szigeten keresd kérlek.

Ylang-ylang fa

Alap érési idő: 12 óra
    Amit ad: 100 Tp és 4 db Ylang-ylang virág
    Mérete: 1*1
    Kihelyezhető: Bahamarama és Esőerdő

6. béka

béka Haladó

Kedves Modi! Légyszi segíteni, valami nem gömbölyű a farmon, a kész tenyészállatok mellett nincs bokréta, nem merem learatni őket. 3 lépésben végig mentem a feladatokon, de az elsőnél ? jel van. Nem értem. ID 50993843 zödrét Fáradozásod köszönöm.

7. Kékmadár1

Szia!
    Jelvényt (bokrétát) csak emlősök és ízeltlábúak tenyésztésekor kapunk. Milyen állatot tenyésztettél?
    Az első feladatban a ? jelre kattintva mit látsz?

8. Kékmadár1

Kérlek nagyon figyelmesen néz körül minden farmterületen. Mozgasd át a nagyobb tárgyakat hátha megbújt valahol. A felhősorokat is nézd át alaposan.
    Biztosan megtalálod te is.

9. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Kőszőnőm szépen a farmon kerestem Gazdasszony ID 33224951

10. pufac599

pufac599 Utánpótlás-írogató

Szia! Tenyésztelepre egy csomo állatot tettem. Amikor kész volt ,engedte befejezni,de nem adott semmit.ujra jelzett hogy kész..kétszer álltam neki,de mégse megy..ID: 44589397 köszi

11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ilyenkor egy frissítés,oldal újratöltése, esetleg géptakarítás. Nálam meg szokta oldani.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Garten18

Garten18 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megcsináltam a feladatot, de hiába keressem a két új fámot, frissítés volt (már kétszer is), hol keressem, hanem a fáknál? Köszönöm

13. Kékmadár1

Szia!
    A szigeten keresd az új fákat!

14. pufac599

pufac599 Utánpótlás-írogató

Köszi,tudom én is ezt szoktam csinálni,de most nem ment..Néha az egész megáll,és várni kell mig elindul ujra,addig forog a virág..Várok hátha letudom valamikor a tenyészetet aratni..

15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Amikor babyboom van , nem ikreknek kellene születnie ? Betettem 4 tenyésztés ebből 1 adott 2 következőt , de a másik 3 csak eggyet , akkor most mért nem 2dbot kaptam ? Ezt nem értem , csak pazarlom a tápom így ? ID:28744290

16. Kékmadár1

17. Kékmadár1

Szia!
    Az ellenőrzés alapján minden tenyésztésből legalább 2 állatot kaptál. Volt hogy az alapállatot adta másodiknak.

18. mamika57

Bocsi nem akarok vitatkozni, de a 17óra 50kor indított méheknél nem kaptam 2 dbot csak egynél, még direkt nem léptem ki , megnéztem újra az alapból se adott 2őt.

19. Kékmadár1

4 tenyésztést indítottál 4-4 dolgozó méhet tettél be. Mindegyikből kaptál erdei és dolgozó méhet is.

20. mamika57

Értem, igazad van, mert 18 volt és most 6 van még , de akkor se értem mért nem mutatja, máskor azt is lehetett látni, így már oké, mert 18 volt , 16ot beraktam és most 6 van. Bocsi a zaklatásér, gondolom csak vmi . hiba lehet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.