Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Szigeten keresd a fa menüben.
    Ylang-ylang fa

Alap érési idő: 12 óra
    Amit ad: 100 Tp és 4 db Ylang-ylang virág
    Mérete: 1*1
    Kihelyezhető: Bahamarama és Esőerdő

ada77201 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. kamijozsi

kamijozsi Járnitanuló

Kérnék egy kis segítséget.
    A csokitojás meglepetést keresem, de nem lelem.
    A tojásművészet felhősor megvan, akkor elvileg a "tojásnak" is lenni kell valahol, de se felhőn se a kincses szigeteken sem látom.
    Előre is köszönöm.
    ID: 53667554

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem az általad megadott farmot, rendelkezel ilyen dekor elemmel, megszerezted. Kérlek, nagyon alaposan nézz körül a farmod összes területén, ha kell, mozgass meg mindent, mert képes elbújni.

4. rebenak98

rebenak98 Fórum-zöldfülű

sziasztok

szeretném megkérdezni , hogy nekem a prémium villában a a prémium kezelése szürke . 3 nap múlva lejár és szeretném meghosszabbítani , de nem engedi .

rebenak98ID: 4606513
    megtennétek , hogy segítetek ?

Köszi

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az új prémium szolgáltatás nem halmozható, azaz csak akkor enged majd újat vásárolni, ha a régi lejárt.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Szia! Hogy lehet,hogy megettem aratás előtt egy ananászos sütit mégis a 3 ylang.ylang fa összesen 14 db termés adott?

7. Csocsoovb

Szia!

Ez előfordulhat többféleképpen is:
    - már adtál be a feladatba belőle
    - tettél ki a piacra
    - egyet learattál, és utána etted meg a sütit, stb.

8. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Tegnap este kaptam meg a három fát,kiraktam a bahára,reggel arattam egyszerre és először,most akartam beadni akkor láttam meg,feltűnt,hogy 14 db.....nem szoktam figyelni egyébként a többi fát,mert nem ellenőrzöm ,bízok a játékban.A feladat miatt vettem észre. Köszönöm a választ!

9. Csocsoovb

Szia!

Egy dolog biztos: ha kettő fa 5 termést adott neked, a harmadik nem adott négyet ugyan olyan feltételek mellett.

Egyébként ma csak kettő fát arattál le a háromból, a harmadik nem volt még akkor készen. Azóta az is beért, és aratható.

A 14 darab ebben az esetben 7-7 megoszlásban érkezhetett neked a két fáról, ha kacsa kata szupertrágyát is tettél rájuk.

Utoljára szerkesztett: 26.4.17
  10. Bubika1949

Bubika1949 Haladó

Köszönöm!Akkor sem értem!Egyszerre tettem ki a fákat az este,mind a háromnak be kellett érnie egyszerre,munkással arattam,most megnéztem és valóban a harmadik fa most lett kész,Szám szerint így jó.

11. Csocsoovb

Szia!

A megoldás nagyon egyszerű: ha kacsa kata turbó trágyát csak kettőre sikerült tenned a háromból, akkor nem egyszerre értek be. Hiába arattál munkásokkal, ha csak kettő fa volt készen, csak annyit tudtál leszedni.

Bubika1949 kedveli ezt.
  12. pkata78

pkata78 Utánpótlás-írogató

Gazda: pkata78ID: 20375568 Szia, belépek a farmomra, és nem látok semmit, mintha egyik farm területemen sem lenne semmi kitéve. Eddig ha frissítettem megjelent, de most már ez sem segít. A rákattintok az üres felületre akkor látom mi van ott és elméletileg le is tudnám aratni. Mit tegyek, hogy ne vak módjára kelljen játszanom?

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ahogyan tapasztaltad, a frissítés sem hozott eredményt.

Javaslom, egy másik böngészőt használva lépj be a farmodra.(Ha van ilyen lehetőség a gépeden telepítve)

A jobb módszer az lehetne, hogy teljes takarítást végzel a Ccleaner program segítségével:
    Ez az a folyamat, melyet „a nem szeretett” jelzővel illetnek a játékosok, de az eredményes farmműködéshez mégis elengedhetetlenül szükséges.
    A műveletsor menete itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Ellenőrizd azt is,hogy a legfrissebb Flash Player legyen telepítve a gépedre.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/
    A "FlashPlayer elmentett adatainak törlése" használatához útmutató:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A műveletsorok végrehajtása után indítsd újra a gépet, ellenőrizd lehetőleg – Firefox böngészőből a farm működését.

14. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Helló, ma véletlen raktárba tettem a Füvészkertemet. Tudom buktam az éppen fejlődő terméseket.
    De hogy a már kifejlesztett plusz 2 helyet is ezt nem értem miért. Mert már régóta 8 fát tudtam bele tenni. Valaki segítene hogy mi lehet a baj?

15. Liliom44

Liliom44 Haladó

Eltűntek a rókalyukaim. Egy kinn van a farmon, de 5-6 db-nak kellene még lenni. Szerettem volna most kitenni, de nem találom a raktáramban. Lehetséges ez?
    liliom44, ID4820190

16. mamarygen

Szia!

Farmos vagy szigeti Füvészkerteddel van gond?

Kb. mikor fejlesztetted 8 fára a raktárházadat?

Mi a farm neved, és a hozzá tartozó ID szám??

17. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Farmos füvészkert, fogalmam sincs mikor fejlesztettem ki jó rég volt. Gazda: Ramada ID: 2218662

18. mamarygen

Szia!

Átvizsgáltad a vadaskertedet is?

A menüben az ólak között kerested a szűrő segítségével?? (előfordulhat, hogy más kiválasztott opciót igénybe véve nem sikeres a keresés ...)

Ha visszaemlékszel, mikor szerezhetted ezeket az ólakat?
    Fontos lenne tudni, mennyi volt összesen a tulajdonodban ... mennyit keresel pontosan....

Ezek az adatok a vizsgálathoz szükségesek ... a topic első hozzászólásában kiemelten szerepelnek a kérdések ... nagyban hozzájárulnak a feltáráshoz, ha minél több infóval segíted az ellenőrzést...
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

19. Liliom44

Liliom44 Haladó

Hármat megtaláltam a Vadaskertben. Lehet, hogy csak négy db volt? Nem tudom, de köszönöm a segítségeteket. Bocsika, ha hiába fárasztottalak benneteket. További türelmet az ilyen lökött farmerekhez, mint én.

20. Pocokland

Pocokland Utánpótlás-írogató

Helló! Mivel nem láttam hány fa-ba kerül a barkács válogatás, véletlenül jóváhagytam, így 5 fa-m bánja a véletlen klikket... Nem lehet valahogy visszavonni? A 125 téglát is visszadnám örömmel, az 5 fa nekem jóval többet ér...
    Köszi: Pocokland 1869994

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.