Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Köszönöm a választ. Közben egy ki-be lépéssel megoldódott a problémám, mert megjelent a váza ikon alatt a diszkórózsám. Köszönöm még egyszer.

2. torpi19

torpi19 Törekvő

örülök a virágoknak de elszomorít hogy a tp kijelző még mindig rossz azt írtátok összefügg a gazdaköri hibával ha azt sikerült javítani ezt miért nem még mindig?

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia torpi19!

Dolgoznak a hiba javításán, többek között ma is történtek javítások a játékban :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bugfix-hibajavítások-a-játékban.11562/#post-109589

Addig is ha az egeret ráviszed, látod a tapasztalati pontokat, minden elszámolásra kerül addig is, amíg ez a hiba fennáll.
    A javításig további türelmedet kérem, köszönöm!

4. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Sziasztok :)

Ismét villog a trágyadomb és a kút közötti terület, amit már ha jól emlékszem, pénteken is jeleztem. Ugyan lehet rá vizet-trágyát-stb. szórni, de csak nagyon finom egérmozdulattal megkeresni a működő felületet, ami nálam pl. az alsó csúcsa a négyzetnek.
    Helyileg ugyanaz a probléma mind a négy területen (farm-szédült szántó-erdei tisztás-sziget).

5. Gesztenye_54

Gesztenye_54 Fórum-zöldfülű

Látom nem csak nálam van ez a probléma, szerettem volna vissza tenni a fákat és az ólakat de nagyon nehezen vagy egyáltalán nem
    lehet.

6. Nildia

Szia _ferike_!

Először is futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Próbáld meg másik böngészőről belépve is a farmmunkálatok végzését, hogy ott is ugyanezt tapasztalod e, de persze a takarítás akkor is szükséges.
    Nálam Firefox alatt nem okoz problémát az adott területek gondozása.

7. Nildia

Szia Gesztenye_54!

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Próbáld meg másik böngészőről belépve is az ólak és fák kihelyezését, hogy ott is ugyanezt tapasztalod e, de persze a takarítás akkor is szükséges.
    Nálam Firefox alatt nem okoz problémát az adott területek gondozása.

8. Gesztenye_54

Gesztenye_54 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ én is erre gondoltam.

9. z.csepi

z.csepi Utánpótlás-írogató

A bahán nézted ?

10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

A bahásak (liliom és rózsa) a Kincses szigeten vannak,

az éneklő tulipán az, ami nem is érkezett meg a menümbe,
    de látható a kerekkerék nyereményeim közt, a másik kettővel együtt.

...Meglett a tuli, töröltem a segítségkérést.
    Nagyon örülök:)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
  11. Larsza

Larsza Utánpótlás-írogató

Ezek szerint vannak akiknek sosincs, mert hiába megy az ember "eventvadászok"-at nézegetni, ha egyszer neki soha nincs film. Sőt, lehet hogy vannak olyanok, akiknek van? És mit ér azzal, ha a gazdatársakkal beszél, ha egyszer neki nincs?
    És nem lehet azt időnként változtatni valamiféle rotációs módszerrel, hogy ne mindig ugyanazok ne kapják ill. kapják a filmet?

12. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A reklámfilmeket szám szerint rakják fel. Pl: 540-szer nézhető meg. Ha valaki sűrűn belép a MOZI-ba, nagy eséllyel sikerül egy adott reklámot megnéznie. Ha a számláló lejár, már többen nem tudják megnézni. Ezért javasolták az "Event vadászok társalgóját". Ha ott felröppen a Hír, akkor van egy kis esély a sikeres filmnézésre. Hát, én már jó régen láttam filmet.

13. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Szia Nildia :)

Mivel linuxot használok, nálam ez a javaslat nem reális, mivel mielőtt hozzátok fordulok, ezeket mind megcsinálom.
    Három böngészővel (Opera, Chrome, Kongueror) + a firefox-szal ugyanez a hiba, sőt windows7 alatt is.
    Mint írtam, ez a hiba már pénteken is előjött, akkor ki is lett javitva, ez a "Tech hirdetmények -> Hibás földterület és info csík"-ban volt jelezve.
    Ezenkívül linux alatt nincs Ccleaner, mert az Windowsra készült, a sütik és a Flashplayer szemeteinek törlése másképpen működik, mint windowsban (ez nem kioktatás, bocs, mindössze megjegyzés :) )
    Legyetek szívesek a fejlesztőket a jelzett hibákról tájékoztatni, pénteken is rövid idő alatt megoldották :)
    Most megnéztem a másik farmomat : meszike17 ID: 42871725 , ott is ugyanez a hiba, a trágyadomb alatti négyzetnél jön elő, nem lehet trágyázni, csak villog.

Köszönöm

_ferike_

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Vidd a terület fölé az egeret, akkor odébb megy az infóbubi. Az alsó szélére kattints, így már be lehet trágyázni, locsolni stb.... Nekem így sikerült.
    A jelzésedet továbbítom.

15. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Köszönöm a tippet, én is így csinálom, csak azért jeleztem, hogy másnál ne legyen probléma :)

16. vivi0925

vivi0925 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy ha nyertem ma egy Boldog Liliomot party pörgetéssel, és bekerült a raktáramba, akkor hogyan tudom kihelyezni, illetve miért nem tudom kihelyezni. Áthúzott sárga kör van rajta :(
    Bocsi, hogy ide írtam, de nem találtam meg, hogy lehet új kérdést feltenni egy témán belül.
    ID:5576230

17. Lina8383

Lina8383 Járnitanuló

Szia!
    Nem lehet minden területre kirakni a virágot,azért van áthúzva.

Boldog liliom
    A virág érési ideje 18 óra.
    Amit ad 400 BTp
    Területigénye: 1X1
    Kihelyezhető: a Bahamarama sziget ültetvényre és a Kincses szigetre.

18. lililala47

lililala47 Fórum-zöldfülű

Még 10 perc volt a 3 órás gépekből mikor sehol nem tudtam belépni. elveszett egy óra, mert csak 10-kor tudok venni gépet.

19. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Ma is lassú a beléptetés, sajnos. 15 perce csak valami betűk jelentek meg a belépés helyett,
    most megy de nagyon lassan indul az oldal. Próbáltam a 2 böngészővel is ( Firefox, Chrom)

20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nálam sem megy egyik böngészővel sem a játék:Nagy nehezen belépek, de ha másik földre megyek le is fagy az egész

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.