Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Így van.
    Ha nyersz pl eventbe, vagy keréken...az mind összeadódik. Ebből pedig szórhatsz fákra is és növényekre is.
    Munkásoknál azért van külön fákra, és külön növényekre szedve, hogy könnyebb dolgunk legyen, ha egy területen vannak kitéve növények is és fák is. :)
    Kézi ültetésnél ugye mi döntjük el, hogy épp mire akarjuk elszórni, így ott csak egy ikon van, és jelzi hány kacsa katánk van még:)

HéricsBáró és újfarm53 kedveli ezt.
  2. fryczyland

fryczyland Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Rylee86 kedveli ezt.
  3. vilimacsa

vilimacsa Junior szaki

K
    Ma reggelre jóvá irta a csengöpengőt, és a többi farmomon is most már rögtön adja köszönöm!

4. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

sziasztok!kaptam egy érdekes értesítést a Starlap Játékoktól.egyebek közt ezt a reklámot is a többi játékreklám mellé.http://kepfeltolto.uw.hu/uploads/farmmmmm.jpg miután sűrün kapok információt más játékokról is,meglepődtem ezen.. kipróbáltam,természetesen semmit nem kaptam.tudtok erről a reklámról?nem zavar,csak mint egyszerű játékos,hát eléggé hiteltelennek érzem.elnézést ha nem ide kellett volna írni.

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A kód érvényes. Beváltható. Viszont nem minden farmon. Csak egy bizonyos oldalról regisztrált farmok tudják beváltani.

6. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

ohhh...köszike..hát nem nekem szólt az tuti :wuerg:;)

7. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mi nem sikerült? Melyik résznél akadtál el?

8. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha a moziban szeretnék ajándékot, FA-t szerezni, hol kell kikapcsolnom amikor kiirja a hibaüzenetet, hogy le vannak tiltva a reklámok, kapcsoljam ki. Hol tudom ezt megtenni?
    Segitségeteket előre is köszönöm! A beállitásokban nem találtam ilyen lehetőséget... Köszönöm!
    Cicamicád

9. Kékmadár1

Szia!
    A reklámblokkolók a Te számítógépeden lévő programok. A játéknak ezekhez semmi köze. Sajnos segítséget sem tudunk adni.
    Helyben kell hozzáértő segítséget kérned.

cicamicád kedveli ezt.
  10. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Szia! Rendben, köszönöm, akkor holnap kérek segitséget! Mindenkinek jó játékot kivánok! :) Cicamicád

11. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Nem tudom, hogy mit rontottam el, de meg mindig NEMET zaszlo van, es sehogy se magyar :( Pedig elolvastam, vagy esetleg nem feleltem meg?? Nah, es hogyan felelhetek meg??? Koszonom''

12. Kékmadár1

Szia!
    A dolog nem ilyen egyszerű. Miután írtál a supportnak válaszolni fog neked e-mailbe. Levele a regisztrációkor megadott e-mail címedre fog érkezni. A levélben instrukciókat kapsz a további teendőidről.

13. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Ertem' Ketszer is irtam a supportnak :) Tegnap, es Ma reggel :) De meg semmi, viszont remenykedem :) :)

14. Kékmadár1

A Support minden esetben válaszol a neki írt levélre. Kérlek nézd át alaposan a levelezésed, mindent, a spam mappát is.

15. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Juujjjjjjjjjj Igaz :) Tenyleg ott volt a Spamban volt.... bocsánatott kerek :(

16. -panama12-

-panama12- Aktív író

Segítsetek,hallottam valami kódról!! A gépem rossz volt pár napig ezért szeretném,ha meg mondanád mi a kódom!! Emailjaimnál sem találom! Köszönöm!!

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Azok a játékosok használhatták fel a kódot, akik a regisztrációs e-mail címükre kaptak értesítést a promóciós ajándékokról. Ennek a beváltásához a levélben található kódot vették igénybe.

Nem minden játékost érintő ez az ajándék.

Ha Te nem találsz olyan levelet a leveleződben amiben a kódot ajánlják, akkor nem vagy érintett.

18. -panama12-

-panama12- Aktív író

Köszönöm

19. *Masa*

*Masa* Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A viking baltadobálós érméket beváltják az even-t végével vagy jó lesz a focis event-be?
    Mert a leírásban nincs benne! Előre is köszönöm a választ!

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az el nem használt csillagos érmék is beváltásra kerülnek.

50 Tp + 25 CSP / egy csillagos érme beváltási értéke

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.