Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. budaibea

budaibea Fórum-zöldfülű

Köszi a választ de ez nem nyugtatott meg mivel a három farm közül az enyém a legfejlettebb. Kérdem én akkor miért dolgozzak rajta mikor hátrányos helyzetbe kerülök a kevésbé kidolgozott farmmal szemben? Ez már nem most keltette fel fa figyelmem hanem hónapok óta ez van. Fb-on is beszélek sok gazdával és sokkal kevesebb felröpit kapok azonos növénynél mint mások, akik hozzám hasonló szinten vagy kisebb szinten vannak mint én. Üdv

2. cicanya

cicanya Haladó

Tehát, a farm nevem cicanya, ID: 5708847. papagájtoll fáimat keresném. Már régóta meg voltak, 3-4 db, nem tudom már honnan, egyet elajándékoztam tegnap, azaz pénteken. szerettem volna feltenni a cserefalra, de nincs meg.

Tehát, újból feltenném a kérdésemet, bővebben amennyire tudom. A farm nevem twer7 ID: 2.258.628 nagyon régen szereztem meg, nem tudom honnan, 2-3 db amit nem találok. a cicanya farm is az enyém, ezt megörököltem a menyemtől,

Elnézést kérek benn van a menümbe, megtaláltam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.5.17
  3. twer7

twer7 Aktív író

Elnézést kérek rájöttem hogy hol hibáztam, tehát twer7 nem hiányzik. Köszönöm a türelmet.

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Csak 3 dekor elemet váltottál ki, a negyedik árát szupertrágyára és Kacsa Kata szupertrágyájára költötted el.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy - egy konkrét aratásból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Ugyan azon a farmon, ugyan azon a helyen, ugyan azt a növényt ültetve is lehetnek igencsak eltérő felröppenő darabszámok aratáskor. Ennek igen egyszerű oka van: a felreppenők megjelenésekor nem csak a farm adottságai számítanak (szint, panni, kupa, rúna, felhősorok, stb.), a véletlennek is szerepe van.
    Őszintén: tudnék bármi olyat írni, ami megnyugtatna téged ebben az ügyben? Nem hinném. Bármilyen válaszra ugyan így reagálnál.

6. avonmarika

avonmarika Junior szaki

Tisztelettel szeretnék egy értelmes választ arra,hogy miért nem cserélhetők a virágok amikor több porosodik a pajtában de az az egy ami a felhőről hiányzik nem kipörgethető.Ami kp.t már lehetett beszedték.Aki nem élt a lehetőséggel az valószinüleg nem engedheti meg magának.

7. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Köszi szépen a választ

8. hogyrohadjmeg

hogyrohadjmeg Fórum-zöldfülű

Sziasztok elküldtem az ajándékokat és azok nem érkeztek meg. mi ilyenkor a teendő?

9. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Irtam a supportnak levelet amit kuldtetek linket, es ha nincs rendben valami, akkor irni fogok/m :) Elore is koszonom, irtam neki az uj Telefon vodafones szamomat, hatha engedelyezi..koszonom Szepen a segitseget egyelore :) :) :) Tenyleg koszonom!

Angyalszárny kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A Játék mester döntéseit nincs felhatalmazásunk indokolni!

11. Angyalszárny

Szia!
    A címzettnek egy frissítést javaslok!
    Ha nem érkeznek meg így sem akkor pontos farmnévre Id számra és a címzett farmnevére van szükség az ellenőrzéshez!

12. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Szép jó reggelt!
    Az volna a kérdésem, hogy cserélnék valamit, ha rákattintok, a csere gombja kék és zöld, illetve mehetne a csere, mégis azt írja ki, hogy nincs elég a pajtámban. Csináltam frissítést, a készletemben pedig még mindig ott van a keresett portéka. Köszönöm.

13. Angyalszárny

Szia!
    Ez tapasztalatom szerint az összeépített kitehetőknél szokott előfordulni, ha a pajtádban összeépítve van a játékelem az nem ajándékozható, cserélhető!

14. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Ahhha... A sütivár I. -ről lenne szó, akkor az már az alapon van ezek szerint. Ezen a szétszedési lehetőségen nem változtatnak a közeljövőben ?, mert elég sok ( küldési, cserélési ) probléma megoldódhatna ezzel. Köszönöm szépen a választ... :)

15. Hajnika_77

Hajnika_77 Utánpótlás-írogató

En is igy jartam tobb dologgal is... :(

16. Angyalszárny

Szia!
    Játék elem szétbontásról- jövőbeli szétbontási lehetőségről, nincs információnk!

17. 9Csillag

9Csillag Utánpótlás-írogató

Kérdésem az lenne, lekvárt hogyan tudok küldeni ajándékba (nem a napi 1 küldhetőben). Igyekeztem utána olvasni, de nem találtam erre megfelelő utalást. Előre is köszönöm a segítséget. 9Csillag 28021346

18. Angyalszárny

Szia!
    Terméket csak a napi ingyenes engedélyek keretén belül küldhetsz! A Lekvárok/termékek nem részei az ajándékozási-kereskedelmi eventnek!

9Csillag kedveli ezt.
  19. 9Csillag

9Csillag Utánpótlás-írogató

Köszönöm.

20. manócska.1

manócska.1 Fórum-zöldfülű

Szia, szép napot, most aktiváltam az anyák napi kódot, kiírta, hogy a tavaszi koszorút megszeretem, alul a listában is benne van, hogy 10,55 perckor megkaptam, de nincs a pajtában.

Bocsánat, frissítés után megjelent a pajtában is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.