Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Megjelenítési hibáról van szó, ha kipörgeted, természetesen + 100% pajtabónuszt nyersz!

Okkkay kedveli ezt.
  2. pénztáros

pénztáros Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, de biztos vagyok benne, hogy tegnap esti aratáskor gőte lett, ami reggelre eltűnt és a helye üres maradt. Ha nem gőte lett volna, annak is ott kellett volna maradnia, mivel le nem vettem.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tegnap este a titokzatos rakományodból pehelytollgyűjtő állomás citromsárga lett. Gőtelakkal nem rendelkezel még.

4. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Szia!
    Fél 11-kor még nem volt sehol a hiányzó 300+30 arany. Csináltam képernyő mentést is természetesen, mert hát nem hisz nekem senki... Hiába frissítettem, az sem segített. Most beléptem, és jelentem, megkaptam. Nem mondom, hogy köszönöm, mert:
    ha nem szólok, akkor maradt volna minden ahogy volt... Se egy bocs, se semmi... A szájízemet nagyon elrontotta ez. Főleg a BP problémakezelése... Nem is beszélek róla, hogy a szupertrágya akció menet közben lejárt, így nem tudtam már venni, pedig erre vettem aranyat... Természetesen biztos ez is az én hibám, mivel a 660 aranyból futotta volna vagy 4 nagy csomagra, miért is nem vettem meg még akkor... Jogos a kérdés... Hát azért, mert nem kaptam meg a vásárolt és kifizetett szolgáltatást hiánytalanul... Mintha a kocsimon csak 3 kereket cserélnének le... És ha nem verem ki a palávert, akkor még most sem lenne semmi...
    Na ezért...
    Nem tudom, ez miért jó a BP-nek, fel nem foghatom, de levontam a tanulságot... Mostanában egyre több a panasz, több nagy gazdával is beszélek rendszeresen... De ti tudjátok.
    Sok sikert a továbbiakhoz...

missuzy_53 és emocy91 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Szia!

Bármennyire ellenünk vagy, nem csináltunk semmit, nem Mi könyveltük be az FA-t, hanem a rendszer.

6. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Nem ellenetek van, hanem a rendszer ellen... Ha visszanézitek, akkor pontosan látjátok, hogy az utolsó FA jóváírás csak azután érkezett meg a farmomra, miután szóvátettem... A support nem is reagált, ti meg nem tudtatok segíteni... Valaki még is megoldotta... Csak egy kicsit későn... És mi lett volna, ha nem veszem észre...? Az a baj, hogy még én vagyok a hibás...

missuzy_53 és emocy91 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

Payment Support a kinti kollégákon múlik, akik alkalmazásban állnak a Bigpointtal.
    Sima Support és itt a fórumon pedig akik vagyunk, saját szabadidőnket áldozzuk azért, hogy Nektek segítsünk. Nem állunk alkalmazásban a Bigpointtal és nem is kapunk érte semmit. Előfordul, hogy nem perceken belül kapsz választ.
    Ellenőrző panel adatai alapján mind a három megrendelésed azonos időben került jóváírásra, semmi köze a reklamációdhoz.
    A megrendelt FA-d megvan, ezennel az ügyedet lezártnak tekintem.

8. monster_02

monster_02 Junior szaki

Nálam is lassult napok óta ...és ki van takarítva....

fcsilla kedveli ezt.
  9. Marica56

Marica56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megszoktek a jatekos kutyusaim! , csak nalam van a hiba?

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrizd le kérlek az eventablakban, be van-e kapcsolva a sárga körben a négyzetben a pipa??

11. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Nekem akadozva megy. Nagyon lassú.

FREYA1. kedveli ezt.
  12. mamarygen

Szia!

Több lehetőség adódik a megszokott menethez. Különösen akkor, ha több különleges esemény is egyidőben van a játékban.

Javaslataink, amit gyakran olvashattok:
    - a napi rendszeres takarítás mellett alkalmi törlések, mivel az adatáramlás sok sütit halmoz- zavart keltve a műveletekben;
    - csak a farmos tevékenység történjen az adott időben a gépen;
    - minden nagyobb tevékenység előtt az aktuális oldal frissítésével segíthető az információk áramlása;
    - lehetőleg az animációkat nélkülöző opciót válasszátok; (effektek lekapcsolása pl.)
    - a játéktéren a jobb egér gombbal látható ablakban a minőség minimálisra állítása is segíthet;
    - ne legyen üres járat, állásidő a farmon, várakozás--- inkább ki kellene lépni, majd az adandó munkákhoz visszalépni a farmra.

13. Mary88

Mary88 Utánpótlás-írogató

Egyetlenegy katicaólam sincs meg, pedig voltak!!!! A vonatra nem raktam fel!!!

14. mamarygen

Szia!

Nem helyezted be régebben a vadaskert raktárházába?

Milyen alkalommal, mikor jutottál a katicaólakhoz?(lehetőleg konkrét adatok kellenének)

Mennyivel rendelkeztél eddig?

Mennyit hiányolsz?

A Csere és kereskedelem eventben nem utaztattad el a léghajón??

Mi a farmneved, a hozzá tartozó ID szám???

A linken található kért adatokat tekintsd át... majd írd le az számunkra, hogy a "kereséshez" legyen adatunk!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

15. -manoka25-

-manoka25- Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Tisztelettel megkérnék egy moderátort ,hogy nézzen utána annak ,hogy hova tűnt 50 darab farmaranyam,ma vásároltam 300 darabot,és közben vettem 10 dr titokólat,és ha én jól számolok 50 db farmarannyal kevesebb van.
    Köszönöm előre is.
    -manoka25- ID:4436286

16. mamarygen

Szia!

Munkatársunk elvégezte az ellenőrzést:

Ma, 2017-05-21-én 05:53:49 órakor vettél 315 FA-t így lett 321FA a kijelződön.

2017-05-21. 10:21:06órakor és 2017-05-21. 11:39:17-órakor vonatot indítottál 2x25 FA ellenében!

Vásároltál 10 db titokólat 2017-05-21. 16:33:39 órakor (150FA)

Jelenleg van 121 FA a birtokodban.

17. -manoka25-

-manoka25- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen az utána járást , a vonat indítása kerülte el a figyelmem.

18. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Valószínűleg nem vagyok egyedül a gonddal,de már idegtépő a farm állandó lefagyása,komolyan mondom már kedvem sincs rámenni-pedig utána lehet nézni,napi többször is ültetek becsületesen.Lehetséges lenne csinálni már vele valamit végre??Egyszer ha jól emlékszem olvastam hogy folyik a ,,javítás,, a rendszeren.Valahogy megint katasztrófális a helyzet.
    köszi

19. mamarygen

Szia!

Ezekben a napokban, hétvégén a játékban sok akció, több munka jellemzi a farmokat.

Nagyobb az igénybevétel a net-szolgáltatásban is ...

Többször ajánlatos a napi rutin mellett a számítógépünk takarítását elvégezni, a régi sütiket eltávolítani, hogy az adatok ne kavarodjanak össze.

A farmos tevékenység indítása előtt egy játékoldali frissítést ajánlatos végezni.

Érdemes arra is koncentrálni, hogy az adatok oda-vissza áramlására hagyjunk időt. (Ne gyors egymásután jelöljük ki a műveleteket, hanem várjunk a jelzésekre, ne duplázzuk a kattintásokat, stb ...)

Nincs most a nemzetközi játékban leállásra, fagyásra példa tömegesen.

20. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

Szia! Az összes többi oldal kitűnően működik,nem hinném hogy a net a probléma,vagy a gépem.Egyetlen a farmerama ami megőrít .REmélem lesz valami változás.

zigus46 és soresne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.