Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rózsa4805

rózsa4805 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! segítsetek legyetek szívesek nincsenek kutyák nem tudok kinek dobálni ! Köszönöm. ID 40925578

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrizd le kérlek az eventablakban, be van-e kapcsolva a sárga körben a négyzetben a pipa??

3. rózsa4805

Minden rendbe eddig dolgoztam vele, kb 1/ó van kimaradás.

4. mamarygen

Szia!

Ez a kép a farmodon készült. Nincs bekapcsolva a sárga körben a kutya megjelenítéséhez a kapcsoló.
    Tegyél a kis négyzetbe egy pipát, kattints rá!

5. rózsa4805

Köszönöm szépen a segítségedet.

6. n.krisztina78

n.krisztina78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!
    végre elértem a Vadaskertet 500 csillaggal (erre gyűjtöttem hónapok óta) és most nem találom, nem tudom hol van :( :cry:
    Kérlek mutassátok meg! :);)

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Először is engedd meg, hogy gratuláljak!
    Aztán ha kiváltottad az állatos menübe keresd, egy frissítés után. Az alapszíne más mint a többi ólénak, + ha beírod a keresőbe a nevét : Vadaskert akkor már meg is találod! Arra figyelj kérlek, hogy a szűrő a minden fülön álljon!

mebajah kedveli ezt.
  8. PPetronella

PPetronella Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretnék kérni segítséget, hogy a mentorom (ági1948) miért törlődött a szomszédaim közül?! Én nem töröltem biztosan, viszont újra sem tudom felvenni mert azt írja, hogy túl sok szomszédja van és nekem már nincs hely.

Előre is köszönöm a választ!

9. mamarygen

Szia!

Az ellenőrzés azt mutatja, Te váltál meg a mentorodtól ... véletlenül nyomtál az "elküldés" piros gombra.

Mentort a játékos nem választ, azt a személyt a rendszer sorsolja. Beleavatkozni nem lehetséges.

Szomszédként, vagy barátként tarthatod a régi mentorral a kapcsolatot... levelezhettek a farmpostán keresztül.

Ha most nincs szabad helye a szomszédságában, akkor később kérj tőle helyet.

10. zigus46

zigus46 Aktív író

Sajnos nálam is ez van lassú akadozik ...pedig frissitek törlök tisztitok sőt minden animációt kikapcsoltam és mivel csak ez a játék működik így nem nálam van a hiba ...elkezdek játszani és aztán egyszer csak le lassul és akadozik....sajnos..remélem én is ,hogy lesz valami változás...

FREYA1. kedveli ezt.
  11. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

sziasztok! nálam is akadozik

FREYA1. kedveli ezt.
  12. Benedek123

Benedek123 Utánpótlás-írogató

Hogy lehet vége a frizbis eventnek, mikor még 69 órát ír? Kettőt kellet volna még leadnom, de előtte boltban voltam! Akkor mi az a 69 óra?

13. mamarygen

Szia!

Az event véget ért 14:00 órakor, ahogyan a leírásban is szerepel.

Az eventórában a kutya ikonját kattintva a lista, a nyertesek névsora tekinthető meg a jelzett ideig.

Az ilyen TOP-os versenyek után 72 óráig látható a végzett helyezésekkel a részvevő nyertesek köre.

14. Benedek123

Benedek123 Utánpótlás-írogató

Akkor oda paszuly!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????

Honnan lehet gőtém?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.17
  15. mamarygen

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hétvégén páran érzékelhettek a szokásosnál lassabb játékot, persze nem számottevően, csupán csak annyira kell gondolni, hogy nagyon sok játékos volt online, mert elég népszerű event volt folyamatban, és ez az event ma is kitartott a véghajrában. Jelenleg a játék rendben működik. Amennyiben hétvégén is online voltál, akkor legfőképpen (persze mindig kell!), érdemes végig csinálni a takarító műveleteket, hisz begyűjthettünk hibás sütiket. Most egy rendszeresen karbantartott gépen nem tudom reprodukálni a lassulást, így jelen esetben a hiba jelzése elmarad, hisz a jelzéshez bizonyíték is kell, több farm és több számítógépről.

Megértésed köszönöm.

17. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Syasztok! Miert nem tudok irni SMS-t??? koszonom!!

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az, hogy miért nem tudsz SMS-t írni, azt nem tudom. Azt viszont tudom, hogy az SMS rendelés elérhető Magyarországon ebben a pillanatban is. Bank jobb felső sarkában milyen zászlót látsz?

ERNŐKEE41 kedveli ezt.
  19. Matyi2004

Matyi2004 Junior szaki

Kedves Tamás!
    A gép rendszeresen takarítva, flash és firefox a legújabb. Mégis több mp-ig tart míg a munkások elvégzik a feladatukat. 6 farmon kapálok (mindegyik előtt tisztítok!!), de csak kettőn jelentkezik a lassulás.
    Lehet, hogy személyvonatot indítottam és ez okoz némi fennakadást?!

FREYA1. kedveli ezt.
  20. H.Zsolt

H.Zsolt Fórum-zöldfülű

H.Zsolt ID53618173. A problémám az hogy most learatam az eventnövényt és nincs az ültetőlistában.előre is köszi a segitséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.